Προς το περιεχόμενο

Αγορα Macbook Pro 128 ή 256? Skroutz ή Amazon?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλυτερη δουλεια εκανες διοτι μονο και μονο ο επεξεργαστης 8ης γενιας σε σχεση με της προηγουμενης των pro εχει μεγαλη διαφορα.

Για μενα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και κατεβασε και τον Opera. Ειναι πιο ελαφρυς και για laptop ειναι λουκουμι και με τα feature που εχει για χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας (χαμηλοτερη καταναλωση = μεγαλύτερη διαρκεια ζωης του προιοντος)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Καταρχάς με γειά σου!

Κατά δευτερον, 3 tabs με youtube παίζει απροβλημάτιστα και το raspberry pi 3 που έχω. Δεν είναι day to day benchmark αυτό. Άνοιξε καμια δεκαριά tabs και πες μας μετά απο 5ωρη χρήση να έχουμε μια ιδέα.

15 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Με γεια σου και πάλι! Ανέβασε αν θες καμία φώτο!

Εγώ πάντως 10 tabs δεν είχα ποτέ σχεδόν ανοιχτά :D χαχα

Τόσο απλή χρήση κάνω.

Μην τρελένεστε, για κάποιον μπορεί τα 3 ή και τα 10 tabs να αρκούν.

Εγώ πάντως είχα σε macbook 12" 2016 (8  ram) κάπου στα 30 tabs σε google chrome, άλλα 10 σε safari και το preview  pdf viewer. Υπήρχε ένα ελαφρύ lag σε σχέση με τη νορμάλ χρήση των 3-10 άλλα οκ δεν κράσαρε, δεν έχασα τη δουλειά μου και όλα ήταν κομπλέ (ήταν ανοιχτό για μέρες έτσι χωρίς shut down)

Υπάρχει ένα βίντεο στο youtube νομίζω σχετικά με το πότε crashάρει το chrome αναλόγως τη ram. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι ισχύει για τα 8 ram, αλλά πιστεύω άνετα βγάζεις 40, 50 ή και 60.

Το θέμα μέτα είναι τι άλλο θέλεις να έχεις παράλληλα ανοιχτό.

Αλλά οκ αν πρόκειται να έχεις ανοιχτά 50 tabs πας σε 16 ram καλύτερα

Για τα 10 δεν τίθεται θέμα: Τουλάχιστον σήμερα τα 8 ram είναι τέλεια και οι επεξεργαστές των macbook 12"/air είναι επίσης τέλειοι!!! -μόνο θέμα σε αυτά τα μηχανήματα και την πολυτέλεια που προσφέρουν είναι η τιμούλα... και γενικά για κάθε apple..

Οπότε μεγεία!!

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...