leonidas_fs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά, Έχω σκοπό να αγοράσω το Macbook Pro (2017 μοντέλο) και είμαι σε δίλλημα αν μου κάνει το 128 ή πρέπει να πάω για το 256GB! Το 99% των πραγμάτων μου είναι σε cloud, οπότε δεν χρειάζομαι χώρο στο laptop, αλλα νομίζω οτι όσο μεγαλύτερος ο δίσκος τόσο καλύτερη και η απόδοση του μηχανήματος! Επίσης να αγοράσω απο Skroutz ή απο Amazon.co.uk ? Η τιμή βγαίνει η ίδια (με τιμολόγιο θα αγοραστούν και τα 2). Εσείς τι λέτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Με τα 8gb ram είσαι κομπλέ δηλαδή; Άλλωστε σου έχω πει (αν δε κάνω λαθος) και σε άλλο thread ότι αποθηκευτικό χώρο προσθέτεις μέσω thunderbolt 3. Μνήμη πως προσθέτεις ακριβώς;
thodoris20s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Αρχικά δεν έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο θέμα Έπειτα αν θυμάμαι καλά η χρήση που σκοπεύεις να κάνεις είναι τέρμα απλή. Οπότε για μένα πάρε το base model θα σε καλύψει απόλυτα. Επιπλέον θεωρώ ότι αν μπεις στην διαδικασία για αναβαθμίσεις κλπ στο macbook pro 2017 πλησιάζεις αρκετά στο μοντέλο του 2018, που είναι τετραπύρηνο και έχει κάποιες βελτιώσεις που το 2017 είχε θέματα (π.χ πληκτρολόγιο, πρόγραμμα αντικατάστασης δίσκου κλπ). Όπως και να χει θα είναι overkill για την χρήση που θέλεις να κάνεις όποιο και να πάρεις, γι'αυτό άποψη μου είναι να πάρεις το οικονομικότερο.
aces Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το base model θα σε καλυψει οπως σ γραψαν και τα παιδια πιο πανω αλλα κ επειδη δουλευεις στο cloud. Εφοσον οι τιμες αμαζον με σκρουτζ ειναι ιδιες δεν υπαρχει και λογος να μπλεκεις με αμαζον. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από aces
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 256GB το λιγότερο. Ό,τι και χρήση να κάνεις τα 128GB είναι λίγα. 1
leonidas_fs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Παρεπιπτόντως δεν έχω κάνει άλλο θέμα, μάλλον με μπερδεύεται! Και εγώ πιστεύω ότι τα 128GB είναι πραγματικά ελάχιστα! Η RAM ανάλογα με την χρήση που το κανείς! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από leonidas_fs
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Παρεπιπτόντως δεν έχω κάνει άλλο θέμα, μάλλον με μπερδεύεται! Όχι, ξέρουμε καλά ποιος είσαι! 😛 Σε αυτό αναφερόμαστε...
leonidas_fs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Χαχαχαχα άλλο αυτό!! Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ανάμεσα σε Air 2018 ή Pro 2017 αλλά μάλλον κλείνω προ Pro!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Χαχαχαχα άλλο αυτό!! Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ανάμεσα σε Air 2018 ή Pro 2017 αλλά μάλλον κλείνω προ Pro! Το Air σε αυτή τη τιμή για μένα δεν έχει νοημα. Είχε νοημα στα 999$ γιατι καλυπτε ενα κενο, τιμολογιακά. Καλά θα κάνεις να πας να τα δεις από κοντά και να παίξεις λίγο με αυτά. Επίσης, από amazon.co.uk (οχι το αμερικανικο) μπορείς να αγοράσεις μόνο από third party seller και fullfilled by amazon. Δεν είναι ότι τα πουλάει το amazon (τουλάχιστον για την ώρα όχι το Αγγλικό καθώς η Apple συμφωνησε το amazon να πουλάει επίσημα προιοντα της εταιριας). Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από natural_sgf
onelonelystar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, natural_sgf είπε Με τα 8gb ram είσαι κομπλέ δηλαδή; Και εγώ που έχω MPB wTB 2017 με 8GB RAM, και δουλεύω development, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σαφώς με τα 16 θα ήμουν καλύτερα, αλλά για τον OP τα 8 είναι μια χαρά. Σκληρό πήγαινε σε 256GB.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Και εγώ που έχω MPB wTB 2017 με 8GB RAM, και δουλεύω development, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σαφώς με τα 16 θα ήμουν καλύτερα, αλλά για τον OP τα 8 είναι μια χαρά. Σκληρό πήγαινε σε 256GB. Δεν έχεις τώρα. Σε 4-5 χρόνια; Εκτός εάν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις τόσο...
onelonelystar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Επειδή το θέμα RAM το παίδεψα πάαααααρα πολύ, για τους λόγους που αναφέρεις, αποφάσισα πως εάν η δουλειά που κάνω στο mac απαιτεί περισσότερη RAM, σημαίνει πως είμαι αρκετά καλή σε αυτό που κάνω και ο μισθός που θα παίρνω θα μου επιτρέπει να αγοράσω καινούριο μηχάνημα.😁 Εξάλλου τα Apple προιόντα έχουν πολύ καλή μεταπωλητική αξία 😉
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα τελευταία 4 μηχανήματα που είχα τα κράτησα γύρω στα 2 χρόνια το καθένα, time machine backup, πούλημα και στο επόμενο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Dr.Fuzzy
leonidas_fs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, onelonelystar είπε Και εγώ που έχω MPB wTB 2017 με 8GB RAM, και δουλεύω development, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σαφώς με τα 16 θα ήμουν καλύτερα, αλλά για τον OP τα 8 είναι μια χαρά. Σκληρό πήγαινε σε 256GB. Το Touch Bar πως το βλέπεις; Αξίζει ή είναι ψιλο μούφα; Γιατι η διαφορά με το MPB χωρις Touch Bar είναι πολύ μικρή! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από leonidas_fs
leonidas_fs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα και τα είδα από κοντά στο istorm! Το Air με τα 128GB πολύ όμορφο και κομψό, αλλά αυτό που με παραξένεψε είναι ότι είχε ελεύθερα μόνο 54GB από τα 128 του SSD, και ότι χρησιμοποιούσε σχεδόν το 50% της μνήμης του χωρίς να υπαρχει τίποτα ανοιχτό!! Αυτο με έβαλε σε σκέψεις για τον επεξεργαστή του! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από leonidas_fs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα