Προς το περιεχόμενο

Νέο gaming smartphone nubia Red Magic Mars με πλήκτρο esports και έως 10GB RAM

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε να μιλησω κι εγω αυτη τη φορα...

Μεγαλωσα με 8bit και 16bit κονσολες και handhelds. Πλεον εχουμε μεγαλωσει και δεν υπαρχει ο απλετος χρονος για λιωσιμο σε βιντεοπαιχνιδια και πολλες φορες συμβιβαζομαι στο να παιξω απο ενα 15' εως μια ωρα στο κινητο μου. Και ξερετε κατι; Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ. Σαφως και δεν υπαρχει συγκριση με την ποιοτητα των παιχνιδιων σε κονσολες και pc, με το χειριστηριο και την τηλεοραση κλπ, αλλα υπαρχουν πολλα διαμαντακια να παιξει κανεις στο κινητο του, αρκει να τα ψαξει.

Και οπως ειπε ενας φιλος παραπανω, δεν μπορω να καταλαβω το μισος που βγαζουν καποιοι οι οποιοι πιθανοτατα ειναι μεγαλωμενοι με Gameboy! Συμφωνω στο οτι ο ορος gaming smartphone δεν ειναι παρα ενα μαρκετινιστικο κολπο, αλλα διαφωνω σε αυτα που προειπα.

Στην τελικη ο σκοπος των βιντεοπαιχνιδιων ειναι να μας διασκεδαζουν και ας αφησουμε τον καθενα να διασκεδασει οπως αυτος γουσταρει, ειτε στις 6'' IPS LCD του κινητου του, ειτε σε 70'' 4Κ ΗDR με Dolby Atmos, ειτε σε μονοφωνικη 14'' crt.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, asemnos είπε

Αντε να μιλησω κι εγω αυτη τη φορα...

Μεγαλωσα με 8bit και 16bit κονσολες και handhelds. Πλεον εχουμε μεγαλωσει και δεν υπαρχει ο απλετος χρονος για λιωσιμο σε βιντεοπαιχνιδια και πολλες φορες συμβιβαζομαι στο να παιξω απο ενα 15' εως μια ωρα στο κινητο μου. Και ξερετε κατι; Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ. Σαφως και δεν υπαρχει συγκριση με την ποιοτητα των παιχνιδιων σε κονσολες και pc, με το χειριστηριο και την τηλεοραση κλπ, αλλα υπαρχουν πολλα διαμαντακια να παιξει κανεις στο κινητο του, αρκει να τα ψαξει.

Και οπως ειπε ενας φιλος παραπανω, δεν μπορω να καταλαβω το μισος που βγαζουν καποιοι οι οποιοι πιθανοτατα ειναι μεγαλωμενοι με Gameboy! Συμφωνω στο οτι ο ορος gaming smartphone δεν ειναι παρα ενα μαρκετινιστικο κολπο, αλλα διαφωνω σε αυτα που προειπα.

Στην τελικη ο σκοπος των βιντεοπαιχνιδιων ειναι να μας διασκεδαζουν και ας αφησουμε τον καθενα να διασκεδασει οπως αυτος γουσταρει, ειτε στις 6'' IPS LCD του κινητου του, ειτε σε 70'' 4Κ ΗDR με Dolby Atmos, ειτε σε μονοφωνικη 14'' crt.

Εχεις προτινεις κανα καλο για κινητο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα gaming κινητά δεν ήλθαν να αντικαταστήσουν τις handheld κονσόλες ήρθαν άπλος σαν μία κατηγορία χρηστών που τα θέλουν όλα σε ένα όπως με τις κάμερες πλοήγηση στο internet GPS χάρτες κλπ κλπ 

επίσης άλλο το mobile gaming και άλλο το handheld gaming όταν παίζω ένα παιχνίδι στο κινητό θέλω να περάσω ευχάριστα την ώρα που μένει στην αναμονή στο γιατρό στο λεωφορείο μέσα στο ταξί ενώ όταν παίζω ένα παιχνίδι handheld παίζω για να το τερματίσω άλλο το ένα άλλο το άλλο επίσης τουλάχιστον εγώ όσες handheld κονσόλες έχω πάρει δεν της πήρα για να παίζω έξω αλλά τις πήρα για να παίζω στο σπίτι αραχτός στο κρεβάτι.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One

Η Asus με το Rog phone παρουσιασε ολοκληρωμενη προταση- αλλα μαζι με τα peripherals θα παει γυρω στο διχιλιαρο το κοστουμι- απομυθοποιωντας πληρως το mobile gaming, αποδεικνυωντας οτι μπορει να σταθει και σαν desktop και σαν gaming console το SoC της qualcomm και σεις ακομα πιπιλατε την καραμελα 'μα gaming σε κινητο;;' Ααα η intel θα βγαλει στα 10nm τελικα μιας και το φερε η κουβεντα*"#?;;;;;;;;

Ποιες κονσόλες μωρέ που βγάζει η κάθε εταιρεία από 500 εκδόσεις του ίδιου μοντέλου για να πουλήσουν, αγοράζεις ένα παιχνίδι 70 ευρώ και άλλα 70 σε dlc. Θα πεθάνει το console gaming αργά ή γρήγορα, θα μείνουν τα pc, φυσικά, και οι φορητές συσκευές. Δεν είναι τυχαίο ότι το Switch παίρνει και top παιχνίδια των mobile συσκευών, όπως arena of Valor και άλλα. Mobility is the future. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...