Προς το περιεχόμενο

Νέο gaming smartphone nubia Red Magic Mars με πλήκτρο esports και έως 10GB RAM

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Συγγνωμη αλλα οταν εισαι εξω και ενα nintendo σε καλυπτει το κινητο τι το θες?H υπαρξη των <<gaming>> κινητών είναι καθαρά για να βγάζουν οι εταιρείες χρήματα απο τον ανούσιο υπερκαταναλωτισμό.

😛 

Με την ίδια λογική έπρεπε να καταδικάζουμε και τα κινητά που επενδύουν σε καμερες.

"Οταν είσαι έξω πάρε μια dslr.το κινητό τι το θες?"

Προφανώς για φορητότητα και γιατί πολύ απλά το έχεις συνέχεια μαζί σου.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά πάρτε το και μην παίζετε games γίνεται και αυτό.  αν μου αρέσει η εμφάνιση θα το πάρω και ας είναι gaming. είναι δεν είναι δεν με νοιάζει . όσο για την μπαταρία οκ πολύ μικρή.

βγήκαν να κράξουν οι έμπειροι στο ινσομνια , την επόμενη φορά online σύνδεση με της εταιρείες να πείτε ότι δεν γουστάρετε gaming κινητα. 

τους άλλους τους ρωτήσατε? υπάρχουν άτομα που παίζουν πων πάνε στην δουλειά στο τρένο και παντού.

αφού δεν σας ενδιαφέρει τι κάθεστε και κράζετε απλά προσπέρασε το το θέμα. 

έκραξαν δυο 3 άτομα και τα πρόβατα από πίσω είπαν να κράξουμε και εμείς αυτό το  λέω  για αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι πρόβατα και πως ερμηνεύεται.  

αυτό συμβαίνει και στης καφετέριες 

Παραβλεπουμε οτι το gaming κινητο θελει και games. Με το android σουρωτηρι απο security και τα παιχνιδια σπασμενα, συντομα οι devs θα σταματησουν την αναπτυξη και το παραμυθι θα ξεφουσκωσει.

14 λεπτά πριν, Istros είπε

Με την ίδια λογική έπρεπε να καταδικάζουμε και τα κινητά που επενδύουν σε καμερες.

"Οταν είσαι έξω πάρε μια dslr.το κινητό τι το θες?"

Προφανώς για φορητότητα και γιατί πολύ απλά το έχεις συνέχεια μαζί σου.

Οχι λαθος έχεις συλλάβει το νόημα που θέλω να εκφέρω  αλλα δεν πειραζει.

2 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Παραβλεπουμε οτι το gaming κινητο θελει και games. Με το android σουρωτηρι απο security και τα παιχνιδια σπασμενα, συντομα οι devs θα σταματησουν την αναπτυξη και το παραμυθι θα ξεφουσκωσει.

Όπως και το pc gaming δεν ξεφούσκωσε έτσι και το ανδροιδ gaming δεν θα ξεφουσκώσει για όλους υπάρχει ο χώρος 

• Like 1

Εγώ πάντως μια χαρά λόγο ύπαρξης βρίσκω.

Από το GameBoy ως το playstation Vita ή δεν ξέρω ποια άλλη φορητή κονσόλα όλες είχαν χειρότερης ποιότητας, μικρότερου μεγέθους και ανάλυσης οθόνη και χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα περισσότερα entry-level smartphone που κυκλοφορούν. Αν μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια να βγαίνουν παιχνίδια που παιζόταν και τα απολάμβανες δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνεται και για τα κινητά τώρα.

Και ειδικά που οι ισχυρότεροι επεξεργαστές, μεγαλύτερη ram κλπ χρησιμεύουν ουσιαστικά μόνο για όσους παίζουν παιχνίδια σε κινητά, γιατί εγώ μια χαρά βολεύομαι με τον "ταπεινό" μου snapdragon 635.

• Like 1

16 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

ρε παιδιά πάρτε το και μην παίζετε games γίνεται και αυτό.  αν μου αρέσει η εμφάνιση θα το πάρω και ας είναι gaming. είναι δεν είναι δεν με νοιάζει . όσο για την μπαταρία οκ πολύ μικρή.

βγήκαν να κράξουν οι έμπειροι στο ινσομνια , την επόμενη φορά online σύνδεση με της εταιρείες να πείτε ότι δεν γουστάρετε gaming κινητα. 

τους άλλους τους ρωτήσατε? υπάρχουν άτομα που παίζουν πων πάνε στην δουλειά στο τρένο και παντού.

αφού δεν σας ενδιαφέρει τι κάθεστε και κράζετε απλά προσπέρασε το το θέμα. 

έκραξαν δυο 3 άτομα και τα πρόβατα από πίσω είπαν να κράξουμε και εμείς αυτό το  λέω  για αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι πρόβατα και πως ερμηνεύεται.  

αυτό συμβαίνει και στης καφετέριες 

Δεν το κράζουμε ως κινητό, ούτε κράζουμε το casual gaming σε κινητά. Κράζουμε το label που φέρει μαζί του ως "gaming"!

Ερώτηση: Θα παίξεις καλύτερα σε αυτό ένα παιχνίδι που θα παίξεις σε iphone, samsung, huawei κ.λ.π.?

Μόλις τώρα, Stamer είπε

Δεν το κράζουμε ως κινητό, ούτε κράζουμε το casual gaming σε κινητά. Κράζουμε το label που φέρει μαζί του ως "gaming"!

Ερώτηση: Θα παίξεις καλύτερα σε αυτό ένα παιχνίδι που θα παίξεις σε iphone, samsung, huawei κ.λ.π.?

εσύ θα πηδήξεις σε ένα οίκο ανοχής καλύτερα η καλύτερα θα είναι με την κοπέλα σου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

εσύ θα πηδήξεις σε ένα οίκο ανοχής καλύτερα η καλύτερα θα είναι με την κοπέλα σου? 

Σε έχασα... την ερώτησή μου την κατάλαβες?

Να ρωτήσω αλλιώς... (τι να κάνουμε). Το "gaming" κινητό παίζει καλύτερα το Χ παιχνίδι από ένα samsung s9 ή iphone x ας πούμε?

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mkp είπε

κάλα ποιος ασχολείται σοβαρά με gaming σε smartphones όταν υπάρχουν τα PC και οι κονσόλες?

Όποιος ασχολείται με gaming πρέπει να ασχολείται "σοβαρά"? Να έχει 4Κ ανάλυση και να παίζει 15 ώρες τη μέρα?

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά για το "gaming". Καλύπτει πολλές διαφορετικές ανάγκες και οι οποίες δεν έχουν να κάνουν υποχρεωτικά με την ανάλυση, ταχύτητα, κλπ. Εγώ πχ μπορεί να την βρίσκω και να διασκεδάζω με PacMan, θα μου πεις εσύ ότι αυτό δεν είναι σοβαρό gaming επειδή έχει απλά γραφικά και τρέχει ακόμα και σε smartwatch?

Παίζω PUGB σε κινητό ξάπλα και το καταδιασκεδάζω, κάτσε εσύ στην καρέκλα και δες τα 4Κ.

Επεξ/σία από possiz
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Stamer είπε

Σε έχασα... την ερώτησή μου την κατάλαβες?

Να ρωτήσω αλλιώς... (τι να κάνουμε). Το "gaming" κινητό παίζει καλύτερα το Χ παιχνίδι από ένα samsung s9 ή iphone x ας πούμε?

Δεν καταλαβαίνουν φίλε.. πραγματικά δεν ξέρω καν αν προσπαθούν να καταλάβουν τί τους λες, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...

Εγώ που κατάλαβα, νομίζω το σημαντικό είναι το πόσο άμεση και διαφορετική (προς το καλύτερο) θα είναι η απόδοση αυτών τον gamepads που έχει στο πλάι, όπως επίσης και κατά πόσο η τιμή του θα είναι τόσο αρκετά χαμηλότερη από το S9 που αναφέρεις. 

Αλλιώς πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα στην αγορά του.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ανάλογα το μοντέλο. Σε αρκετές περιπτωσεις θα παίξει καλύτερα, γιατί έχει κορυφαίο hardware και σύστημα ψύξης του SOC. Είχα ένα iPhone 6s, ενώ είχε κορυφαίες επιδόσεις, σε βαριά παιχνίδια ξεσταινονταν αρκετά. Προσωπικά αυτό με ενοχλούσε. Στο Poco που έχω τώρα δεν έχω δει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Άλλο θέμα ηταν η μπαταρία: στο 6s άντεχε το πολύ 2 και μισή ώρες στο Poco σχεδόν το διπλάσιο. Συνολικά θα έλεγα οτι κανουν διάφορα τα gaming smartphones, γιατί επικεντρώνονται στα σημεία που ενδιαφερουν χρήστες όπως εγω: επιδόσεις, θερμοκρασία, μπαταρία και λογικές τιμες (για επιδόσεις ναυαρχίδας). Η κάμερα και το υλικό κατασκευής απο.το εξωτερικό περιβλημα δε με ενδιαφέρουν τόσο. 

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 1

Η μια εταιρία μετά την άλλη κυκλοφορεί gaming κινητά και εδώ κάποιοι φωστήρες γράφουν ότι είναι άχρηστα! Ίσως να σκέφτονται ότι εταιρίες τεράστιες με εκατομμύρια υπαλλήλους λειτουργούν σαν το μπουγατσατζίδικο του πατέρα τους που τρέχει να φέρει τηγανητό λουκουμά επειδή το μαγαζί παρακάτω στην γωνία έφερε το μπουγατσάν.  Δεν ξέρουν φαίνεται ότι οι εταιρίες αυτές ξοδεύουν εκατομμύρια για την ανάλυση της αγοράς, παρακολουθούν τις κινήσεις και τις πωλήσεις των αντίπαλων εταιριών, κάνουν συνέχεια δημοσκοπήσεις για να εντοπίσουν προϊόντα που θα αγόραζαν πιθανώς οι καταναλωτές και γενικά κάνουν τεράστια έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουν να ξοδέψουν χρήματα για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος. Φυσικά και έχουν γίνει στο παρελθόν λάθος κινήσεις από μεγάλες εταιρίες αλλά η ιστορία έχει δείξει πως το ρίσκο (και την χασούρα ή το κέρδος) το παίρνει πάντα αυτός που κυκλοφορεί το προϊόν πρώτος. 

Αυτό στην αγορά των gaming smartphone έχει γίνει ήδη. Και οι υπόλοιπες εταιρίες ακολούθησαν. Αυτό σημαίνει ότι τα gaming smartphone έχουνε ικανοποιητικές πωλήσεις, άρα έχουνε κοινό, άρα ήρθαν για να μείνουν. Σταματήστε λοιπόν να λέτε ότι είναι άχρηστα. Αν όντως ήταν άχρηστα  δεν θα υπήρχαν στην αγορά  6 μοντέλα  από διαφορετικές εταιρίες. 

• Like 3

Άσχετο και αδιάφορο το gaming. Το θέμα είναι πως είναι πανέμορφο η γνώμη μου. Και φτηνό για αυτά που προσφέρει. Και nubia Πάνω από όλα με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους ξέρουν τι λογισμικό έχουν τα Nubia Ιδιαίτερα στην κάμερα. Ενδιαφέρον. 

• Like 2

1 ώρα πριν, Stamer είπε

Ναι γιατί έχει ψύξη,καλύτερη μπαταρία,ήχο, περισσότερη ram και κουμπί για να κόβει τις ειδοποιήσεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...