papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Έχω κάποια αρχεία σε εξωτερικό σκληρό και θέλω να εκτυπώσω σε έγγραφο μέσω του εκτυπωτή τα ονόματα μόνο αυτών των αρχείων. Πως και με τι πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο γιατί μέσω των windows δε κατάφερα να βρω κάτι;;;;;
elio_1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από παράθυρο τερματικού πηγαίνεις στον φάκελο του εξωτερικού δίσκου. αν ο δίσκος πχ έχει το γράμμα e κι ο φάκελλος με τα αρχεία λέγεται fles γράφεις: e: cd files dir *.* >names.txt Θα δημιουργηθεί ένα νέο αρχείο names.txt που θα έχει όλα τα ονόματα τψν αρχείων του φακέλου! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από elio_1 1
tarantules Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν θες να γράφεις εντολές σε dos όπως το παραπάνω , υπάρχουν τέτοια προγραμματάκια εδώ.Εγώ χρησιμοποιώ το τελευταίο που το ονομάζει Karen's Directory Printer. 1
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, elio_1 είπε Από παράθυρο τερματικού πηγαίνεις στον φάκελο του εξωτερικού δίσκου. αν ο δίσκος πχ έχει το γράμμα e κι ο φάκελλος με τα αρχεία λέγεται fles γράφεις: e: cd files dir *.* >names.txt Θα δημιουργηθεί ένα νέο αρχείο names.txt που θα έχει όλα τα ονόματα τψν αρχείων του φακέλου! Σωστό αυτό και ακόμα καλύτερα να μπει ο διακόπτης /b για να μην εμφανίζει πολλές πληροφορίες. Επίσης μπορεί να δοθεί όλο το path στην dir δίνοντας τον διακόπτη /d ως εξής... cd /d e:\files dir /b *.* >names.txt Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από micos000 1
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ τακτοποιήθηκε.☺️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα