Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@3DJIN  τις βάζω στο ίδιο επίπεδο με τις trident οι οποίες αξίζουν 15%+ στην τιμή...υπάρχει λόγος για αυτήν την διαφορά ποιοτικά;

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.
18 ώρες πριν, gianniskou είπε

Καλησπέρα σε όλους...

θέλοντας να αναβαθμίσω τις RAM στο σύστημα μου ξεκίνησα το ψάξιμο και έπεσα πάνω σε μια φαινομενικά τίμια προσφορά.Η motherboard είναι μία B450 Aorus Pro και ο επεξεργαστής ένας Ryzen 5 2600.

Το πρόβλημα μου είναι πως οι ram δεν περιλαμβάνονται στο  επίσημο Memory Support List(επισυναπτόμενο αρχείο) . Γνωρίζω πως η λίστα είναι ενδεικτική και προφανώς αδυνατούν να τεστάρουν οποιαδήποτε μνήμη κυκλοφορεί εκεί έξω,όμως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πράγματι πρόβλημα συμβατότητας;  

Επίσης ομολογώ πως δεν έχω ξανακούσει την συγκεκριμένη εταιρεία.Ποία η γνώμη σας για αυτήν;Αξίζει να προχωρήσω στην αγορά ή να στραφώ σε πιο σειφ επιλογές;

mb_memory_b450-aorus-pro_pinnacle (1).pdf

https://www.anandtech.com/show/11857/memory-scaling-on-ryzen-7-with-team-groups-night-hawk-rgb
Σε 1ης γενιάς ryzen σε gigabyte X370 gaming 5 παίζουν και στα 3333mhz. 

• Thanks 1
Δημοσ.

@giannis22k όμορφες κάρτες αλλά το budget δεν αρκεί για κάτι τέτοιο...

Γενικά έχω την εντύπωση πως με τις DDR4 έχουν περιοριστεί αρκετά τα προβλήματα συμβατότητας...ισχύει αυτό;

Δημοσ.

Ετσι πιστευω και εγω .Απλα στις ανεφερα γιατι και εγω ειχα διλημα λογω το οτι δεν ηταν στο qvl ,οποτε λογικα εχουν στρωσει τα πραγματα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kabamaru80 είπε

Καλησπέρα, Εγώ σε r5 2600 με Β450 της gigabyte έχω Kingston HyperX 2400 χωρίς κανέναν θέμα.

Αυτό έλειπε να έχεις θέμα και μνήμες στα 2400. Κάκιστη επιλογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...