isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, lazkalai είπε σε κατάστημα του Γερμανού πριν 2 βδομάδες μου την έκοψαν τζάμπα σε νάνο. εντολές και υποχρεωτικά 5ευρα είναι αστεία. Μην επιμένεις επειδή επειδή σε ένα κατάστημα πέτυχες υπάλληλο στις πολύ καλές του. Στη δική μου περιοχή,αμα δεν σε ξέρει ο υπάλληλος δεν παιζει να στην κοψουν σε κανενα κατάστημα καμιας εταιρείας. Εχω πάρει κοφτη (5 ευρω κάνει) και εχω βολέψει πολύ κόσμο στο στενο μου κύκλο.
Anthony3091 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ας σας λυσω την απορια ως πρωην εργαζομενος σε καταστημα...συμβαινει το εξης εντολη εντολη δεν υπαρχει αλλα ειναι πιο ασφαλης τροπος σε σχεση με το κοψιμο της (στην πραξη θα χαλασει 1 στις 100 απο κοψιμο), παντα υποθετοντας οτι αυτος που την κοβει δεν θα κοψει και το chip αλλα μονο το πλαστικο και για να φτασουμε στο δια ταυτα, τα καταστηματα δεν εχουν καρτες sim (ισχυει για τα franchise, στα ιδιοκτητα εχουν αφθονια) οποτε οσες εχουν τις κρατανε για συνδεσεις και τους βολευει περισσοτερο να τις κοβουν. Κερδος απο την καρτα SIM δεν εχει το καταστημα 4 την αγοραζει 5 την πουλαει. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Anthony3091 3
jimis98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 αν σου χαλασει η καρτα σιμ ή στην κλεψουν-χασεις τι γινεται?
isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν σου χαλασει η καρτα σιμ ή στην κλεψουν-χασεις τι γινεται? πας στο μαγαζι με την ταυτοτητα σου και σου δίνουν αλλη sim με το ιδιο νουμερο
Stamer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν σου χαλασει η καρτα σιμ ή στην κλεψουν-χασεις τι γινεται? Παίρνεις τηλέφωνο στον provider σου και λες να στην ακυρώσουν. Μετά πας και αγοράζεις αλλη. Ή πας κατευθείαν και αγοράζεις άλλη. Όταν ενεργοποιείς την νέα, η παλιά ακυρώνεται αυτομάτως.
clevercitizen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, patras7 είπε Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στη wind. Ήθελα αναβάθμιση σε 4g και μετατροπή από micro sim σε nano. Στο site της wind αναφέρει ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν. Πάω λοιπόν και μου λέει ο υπάλληλος 5 ευρώ. Του λέω αυτό που έχω διαβάσει στο site. Μου απαντά αυτό δεν ισχύει για κάρτες με παλιό τσιπ. Περιμένετε να το ελέγξουμε. Το κοιτάει και μου λέει δεν ισχύει για την κάρτα σας έχει παλιό τσιπ. Σκάω το 5ευρω και φεύγω. Τα συμπεράσματα δικά σας. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/yphresia-periagwghs/apolause-to-4g-diktuo/ Με την απόδειξη από τη Wind για την αλλαγή της κάρτας, screenshot το site τους + το βιντεο θα έστελνα email στο customer care και ταυτόχρονα θα έκανα αίτηση για φορητότητα ό,τι γραμμή είχα σε wind. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από clevercitizen 1
jimis98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, isay είπε πας στο μαγαζι με την ταυτοτητα σου και σου δίνουν αλλη sim με το ιδιο νουμερο θα πληρώσω κάτι?
zio10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, jimis98 είπε θα πληρώσω κάτι? Πληρώνεις ναι.
jimis98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, zio10 είπε Πληρώνεις ναι. ξερεις ποσο ειναι?
Par1s* Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Θα το γράψω απλά για να υπάρχει στο αρχείο μήπως και γλιτώσει κανείς το τάλιρο. Μη πάτε κατευθέιαν για αλλαγή/κοπή. Κάντε μία δοκιμή να την κόψετε μόνοι σας με ψαλίδι, αν δουλέψει κέρδος, αν όχι τότε πληρώνετε το τάλιρο. Να το κάνετε σε ώρες καταστημάτων γιατί αν δεν δουλέψει τελικά να πάτε κατευθείαν για καινούρια και μην μείνετε χωρίς τηλ. Την δική μου την είχα κόψει από κανονική σε micro με απλό ψαλίδι, έτσι με το μάτι και δουλεύει κανονικά εδώ και τέσσερα χρόνια. Ενός φίλου την έκοψα Σάββατο απόγευμα, δεν δούλεψε και έμεινε χωρίς τηλ έως Δευτέρα που πήγε να πάρει καινούργια. 2
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, jimis98 είπε ξερεις ποσο ειναι? Όχι, δεν είμαι σίγουρος αν τη χρεώνουν σαν απλή κάρτα ή κάτι παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και από μένα. Έχω F2G WIND το 2013 όταν πήρα τον αριθμό ήταν 3G+ έκανα ένα speed test και είχα 36 Mbps Download και 5 Mbps Upload περίπου. Τέλος πάντων πήγα σήμερα στο κατάστημα της περιοχής μου που είναι και συγγενής το αφεντικό του μαγαζιού. Ρώτησα την υπάλληλο για αλλαγή σε 4G+ κάρτα sim και μου απάντησε με ειρωνεία (χωρίς να υπάρχει φόρτος δουλειάς χαλαρά δηλαδή) αν σας έχουν στείλει μήνυμα που να λέει για την αλλαγή και απάντησα όχι δεν μου στείλατε τότε πρέπει να πληρώσεις 5€ τι να κάνω τα έδωσα ο συγγενής άπραγος! Χεστο για τα λεφτά! Προσπαθούσε να μου σπάσει τα νεύρα η σιχαμενη λέγοντας κάντε στην άκρη εδώ είναι χώρος που περιμένει κόσμος χωρίς να υπάρχει κανένας. Αντε από κει θα την έβριζα την σιχαμένη! Το κινητό μου είναι 4G LTE Το ψέμα είναι ότι και στο δίκτυο WIND τους λένε έως 300 Mbps Download έχει πιάσει κανείς τέτοια ταχύτητα σε 4G+ ; ◼️ Όσο για τις 5G sim κάρτες θα τις χρεώνουν σίγουρα όταν θα βγουν. Γιατί για μια sim να τους πληρώσω τα έχω με ρώτησαν? Spoiler Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
dollyyy19 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 δεν καταλαβα το νοημα του ποστ.διαφημηση για την κοτε θελεις να κανεις?και οι πετρες ξερουν οτι η κοτε εχει καλυτερο σημα,εκει που εχει σημα,και συνηθως εχει σε περισοτερες τοποθεσιες,απο τις αλλες δυο εταιριες.το 5ευρω το ζητανε οι αλλες δυο εταιριες,διοτι η κοτε ζηταει 8ευρω.και ναι,οταν εκανε την αλλαγη η wind,σου εστειλε μνμ για δωρεαν αλλαγη καρτας σε καρτα πολλαπλων μεγεθων,αλλα τοτενες ειχες το τηλεφωνο σου και δουλευε,οποτε δεν ασχοληθικες.τωρα που αλλαξες συσκευη και δεχεται μικροτερη καρτα,θελεις αλλη καρτα ,και τσαμπα.........την επιλογη μη αλλαγης την εκανες νωριτερα........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα