lazkalai Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 σε κατάστημα του Γερμανού πριν 2 βδομάδες μου την έκοψαν τζάμπα σε νάνο. εντολές και υποχρεωτικά 5ευρα είναι αστεία.
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, lazkalai είπε σε κατάστημα του Γερμανού πριν 2 βδομάδες μου την έκοψαν τζάμπα σε νάνο. εντολές και υποχρεωτικά 5ευρα είναι αστεία. Για να το λες εσύ έτσι θα είναι (όλοι οι άλλοι που το έκαναν με χρέωση ακόμα γελάνε)
RedPriest Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ευρω έδωσα και εγώ πριν μια βδομάδα σε κατάστημα κοσμοτε για αλλαγή κάρτας μιας και ειχα ακομα μια που δεν είχε 4g. Την προηγούμενη την ειχα κόψει μονος μου και τρίβοντας λιγο την πανω πλευρα με γυαλοχαρτο δεν είχα πουθενα προβλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται να την κόψει ο πιο σωστός τρόπος είναι να εκτυπώσει σε ένα χαρτί ενα template και να την κολλήσει πανω με λίγη ταινία. Ετσι κόβεις οτι χρειάζεται και στις διαστάσεις που πρέπει. Μπορείτε να βρείτε το template εδω: https://www.gosoftworks.com/GoSoftWorks/NanoSIM.html Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από RedPriest 3
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Το κόψιμο στο χέρι μια χαρά δουλεύει αν κάποιος είναι προσεκτικός (been there, done that). Όταν όμως τίθεται θέμα διαφορετικού πάχους, εκεί είναι ένα θεματάκι. Σκέφτεσαι (εγώ τουλάχιστον) μήπως τελικά η κάρτα καταφέρει να μπει στην υποδοχή με σπρώξιμο αλλά υπάρξει θέμα στην περίπτωση που χρειαστεί να τη βγάλεις.
lazkalai Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Για να το λες εσύ έτσι θα είναι (όλοι οι άλλοι που το έκαναν με χρέωση ακόμα γελάνε) προφανως ολοι οι αλλοι απλα επεσαν θυματα των υπαλληλων
RedPriest Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, lazkalai είπε προφανως ολοι οι αλλοι απλα επεσαν θυματα των υπαλληλων Θες να σου στειλω και την απόδειξη μηπως;
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σαν ειδικός στο θέμα θα πω ότι το σωστό κόψιμο γίνεται ως εξής : παίρνεις μια κάρτα φίλου , και την βάζεις πάνω στην δίκη σου κανεις το περίγραμμα με στύλο με μητερη μύτη και παράλληλα το πιέζεις για να αφήσεις σημάδι ζεσταινεις κοπιδη και την κόβεις με αυτό μετα βάζεις τον χαλκό προς τα κάτω , ζεσταινεις το κοπιδη και πατάς μια γρήγορη στο πλαστικό που μπαίνει προς τα μέσα λογο θερμότητας και έτσι την κάνει πιο λεπτή 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο κατάστημα vodafone του αγ..δημητριου μου ζήτησαν 10€ για να μου περάσουν λέει και τις επαφές.Οταν τους είπα ότι ξέρω να τις περάσω ,απλά θέλω μόνο τη nanosim, μου είπαν ότι και μόνο που μπαίνει η sim στο μαγαζί τους στοιχίζει 5 €!Έφυγα συγχισμενη και πήγα στη vodafone στο metromall.Κοστος; 0.01 €.!Μόνο τη sim φυσικά.Συμπερασμα? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lazkalai είπε προφανως ολοι οι αλλοι απλα επεσαν θυματα των υπαλληλων Σίγουρα. Αφού οι υπάλληλοι τα χρεώνουν, κόβουν απόδειξη και τα...βάζουν στην τσέπη τους Makes sense
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Des1 είπε Στο κατάστημα vodafone του αγ..δημητριου μου ζήτησαν 10€ για να μου περάσουν λέει και τις επαφές.Οταν τους είπα ότι ξέρω να τις περάσω ,απλά θέλω μόνο τη nanosim, μου είπαν ότι και μόνο που μπαίνει η sim στο μαγαζί τους στοιχίζει 5 €!Έφυγα συγχισμενη και πήγα στη vodafone στο metromall.Κοστος; 0.01 €.!Μόνο τη sim φυσικά.Συμπερασμα? Δηλαδη τι εγινε στη voda στο metromall; Σου την αλλάξανε ή σου έδωσαν καινουργιο νουμερο δωρεαν;
patras7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στη wind. Ήθελα αναβάθμιση σε 4g και μετατροπή από micro sim σε nano. Στο site της wind αναφέρει ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν. Πάω λοιπόν και μου λέει ο υπάλληλος 5 ευρώ. Του λέω αυτό που έχω διαβάσει στο site. Μου απαντά αυτό δεν ισχύει για κάρτες με παλιό τσιπ. Περιμένετε να το ελέγξουμε. Το κοιτάει και μου λέει δεν ισχύει για την κάρτα σας έχει παλιό τσιπ. Σκάω το 5ευρω και φεύγω. Τα συμπεράσματα δικά σας. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/yphresia-periagwghs/apolause-to-4g-diktuo/ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από patras7
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μου αλλάξανε την κάρτα επειδή η παλιά δε χωρούσε στ νέο κινητό.Δεν αλλάζω ποτέ νούμερο.Απο την αρχή αυτό ήταν το θέμα.Τωρα πια δεν τις κόβουν.
sakisvele Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ρε Αλέξανδρε74 μην γράφεις οτι νάναι... Με λεπιδι και φωτιά μόνο άλλα πραγματα μπορείς να κάνεις.. Το θέμα μου έβαλες είναι άκυρο.. .
Silverage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εγώ με ένα ψαλίδι την έφτιαξα μια χαρά παντως. Μια άλλη κάρτα 15ετίας δεν κοβώταν, ήταν πολύ μεγάλο το τσιπάκι και αναγκαστικά δώσαμε 5€.
lofter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Κανονικά χρεώνεται, ωστόσο απ' οτι φαίνεται είναι στην ευχέρεια του υπαλλήλου αν θα σου τη χρεώσει ή όχι. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα πάει να αντικαταστήσω τη sim στη vodafone Νέας Σμύρνης. Είχε κόσμο και περίμενα αρκετή ώρα, όταν ήρθε να με εξυπηρετήσει μια κοπέλα μου είπε οτι κοστίζει 5 ευρώ, το δέχτηκα, ωστόσο το θέμα ήταν ότι η κάρτα δεν ήταν στο όνομα μου τότε και μου ζήτησε εξουσιοδότηση από τον κάτοχο. Της έλεγα ότι δεν έχω αλλά μπορούμε να τον καλέσουμε να το επιβεβαιώσει τηλεφωνικά. Μου είπε πως, είτε πρέπει να έρθει αυτοπροσώπως ή να έχω έγγραφη εξουσιοδότηση. Εγώ επέμενα ότι μπορούμε να το κάνουμε τηλεφωνικά και της είπα οτι δεν θα φύγω από το κατάστημα μέχρι να με εξυπηρετήσει. Αυτό συνεχίστηκε για λίγο ώσπου ήρθε ένας άλλος υπάλληλος με μια κάρτα sim ,μου την έδωσε και μου είπε " Ορίστε, μπορείτε να κάνετε την εξακρίβωση τηλεφωνικά...περιμένατε και πολύ ώρα,σας την κάνουμε δώρο, ευχαριστούμε!" 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα