Προς το περιεχόμενο

[ram] Crucial 4GB DDR4 SODIMM- 12.35€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα έχει έρθει mail που λέει:

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί σε επεξεργασία με επιτυχία.

Προχωράει ή θα πέσει άκυρο;

Δημοσ.

Και γω έκανα μια παραγγελία με κατάθεση σε τράπεζα. Αλλα δεν πρόλαβα σήμερα να καταθέσω και θα πάω αύριο. Εντομεταξυ με πήραν σήμερα τηλέφωνο (μόλις το είδα το τηλέφωνο περίμενα να πέσει το άκυρο) να μου πουν οτι έγινε λάθος στο σύστημα και δεν είναι η 2400 αλλα η 2133 και αν θέλω να προχωρήσω την παραγγελία. Φυσικά συμφώνησα γιατί και για 2133 ταχύτητα μνήμης στα 12,5 ευρώ πιστεύω συμφέρει!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Και γω έκανα μια παραγγελία με κατάθεση σε τράπεζα. Αλλα δεν πρόλαβα σήμερα να καταθέσω και θα πάω αύριο. Εντομεταξυ με πήραν σήμερα τηλέφωνο (μόλις το είδα το τηλέφωνο περίμενα να πέσει το άκυρο) να μου πουν οτι έγινε λάθος στο σύστημα και δεν είναι η 2400 αλλα η 2133 και αν θέλω να προχωρήσω την παραγγελία. Φυσικά συμφώνησα γιατί και για 2133 ταχύτητα μνήμης στα 12,5 ευρώ πιστεύω συμφέρει!

Τελικά με πήραν τηλέφωνο κι εμένα και μου είπε αν θέλω να πάρω με τα 2133. 

Δημοσ.

Άκυρο και εδώ. Δεν υπάρχει απόθεμα και δεν θα την ξαναφέρουν. Επίσης προσφέρουν την 2133 αλλα εγώ δεν θα πάρω από αυτή. Ήδη θα έπεφτα από τα 2666 στα 2400. Τώρα και στα 2133 είναι πολύ 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikolakakis είπε

Άκυρο και εδώ. Δεν υπάρχει απόθεμα και δεν θα την ξαναφέρουν. Επίσης προσφέρουν την 2133 αλλα εγώ δεν θα πάρω από αυτή. Ήδη θα έπεφτα από τα 2666 στα 2400. Τώρα και στα 2133 είναι πολύ 

Εγώ θα πέσω από 2400, θα δω διαφορά? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Εγώ θα πέσω από 2400, θα δω διαφορά? 

Αν χρειάζεσαι τα έξτρα 4 γιγα παρτην με κλειστά μάτια. Θα δεις πολύ μικρή διαφορά και μπορεί και καθόλου. Εγώ έχω ήδη 8gb οπότε δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Απλά ήταν καλό ντιλ 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nikolakakis είπε

Αν χρειάζεσαι τα έξτρα 4 γιγα παρτην με κλειστά μάτια. Θα δεις πολύ μικρή διαφορά και μπορεί και καθόλου. Εγώ έχω ήδη 8gb οπότε δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Απλά ήταν καλό ντιλ 

8 έχω κι εγώ στα 2400, αλλά επειδή κατα καιρούς ανοίγω πολλά συγχρόνως ήθελα να έχω και παραπάνω. Επίσης δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να προσθέσω στις τιμές που είναι τώρα, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Ευχαριστώ για την απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα παραλάβει τη συγκεκριμένη, στα 13€, την προηγούμενη βδομάδα από αυτό το μαγαζί. Δεν το ανέβασα εδω, γιατί πρέπει να είχαν 3-5 τεμάχια σε απόθεμα και μόλις την ολοκλήρωσα, εξαφανίστηκε από το site σε λίγα λεπτά. Για τη συμβατότητα, μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site της crucial, με τον αριθμό μοντέλου της RAM και να ελέγξετε, μέσω του εργαλείου που παρέχεται, για το λάπτοπ που σας ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...