inoel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εχω μια ερωτηση αν μπορει να βοηθησει καποιος. Εχω μια tv κατω στο καθιστικο συνδεδεμενη μεσω ethernet με δορυφορικο δεκτη. Στην πανω tv,με το chromecast 2 μπορει να γινει κατι με κινητο ή αλλιως,να δω την εικονα της κατω tv? Ευχαριστω.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Οχι. Το chromecast δεν ειναι repeater οπως το εννοεις. Υπαρχουν ομως τετοιες συσκευες που θελεις ωστε να κανεις διαμοιρασμο της εικονας σε περισσοτερες της μια τηλεορασεις.
Joe22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σχετική με chromecat ερώτηση: μπορούμε να το συνδέουμε σε διαφορετικές τηλεοράσεις του ίδιου σπιτιού και να λειτουργεί στην κάθε μία ή θέλει reset για να συνδέεται σε άλλη συσκευή κάθε φορά;
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 11:53 ΠΜ, Joe22 είπε Σχετική με chromecat ερώτηση: μπορούμε να το συνδέουμε σε διαφορετικές τηλεοράσεις του ίδιου σπιτιού και να λειτουργεί στην κάθε μία ή θέλει reset για να συνδέεται σε άλλη συσκευή κάθε φορά; Εχω την εντυπωση (γιατι δεν το εχω προσπαθησει) οτι μπορεις να το κανεις. Δεν αναγνωριζει συσκευες αλλα δικτυο wifi. Σεν το εχω δυστυχως μαζι μου για να το τσεκαρω. @saruman123 τι λες; 1
san_pedro86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 11:53 ΠΜ, Joe22 είπε Σχετική με chromecat ερώτηση: μπορούμε να το συνδέουμε σε διαφορετικές τηλεοράσεις του ίδιου σπιτιού και να λειτουργεί στην κάθε μία ή θέλει reset για να συνδέεται σε άλλη συσκευή κάθε φορά; Έχει δίκιο ο @SeNNinhA το Chromecast συνδέεται στο Wifi του σπιτιού άρα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποια τηλεόραση θες.
Joe22 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/11/2018 στις 7:28 ΜΜ, SeNNinhA είπε Εχω την εντυπωση (γιατι δεν το εχω προσπαθησει) οτι μπορεις να το κανεις. Δεν αναγνωριζει συσκευες αλλα δικτυο wifi. Σεν το εχω δυστυχως μαζι μου για να το τσεκαρω. @saruman123 τι λες; Καλη χρονιά σε όλους. Επανέρχομαι με το πρόβλημα μου: το chromecast δε συνδέεται αυτόματα με τη 2η τηλεόραση του σπιτιού... Η 2η αυτή τηλεόραση έχει κοντά της ένα δεύτερο ρούτερ το οποίο είναι συχρονισμένο με το 1ο κεντρικό ρούτερ του σπιτιού που είναι αρκετά μακριά... Παρά το γεγονός ότι και τα δύο ρούτερ έχουν το ίδιο ssid και κωδικό wifi κλπ, κάτι άλλο φταίει και δεν αναγνωρίζει το chromecast αυτόματα το δίκτυο για να συνδεθεί στη 2η τηλεόραση. Κάποια βοήθεια, υπάρχει;
gsisr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 δοκίμασε να κάνεις ένα reset το chromecast και να το ξανασυνδέσεις 1
Joe22 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, gsisr είπε δοκίμασε να κάνεις ένα reset το chromecast και να το ξανασυνδέσεις Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω, αλλά να το συγχρονίσω μετά πρώτα με το 2ο ρούτερ. Ακολούθως θα δω αν μπορεί να συνδεθεί εύκολα και στο πρωτεύον, βασικό ρούτερ που είναι κοντά στην άλλη τηλεόραση. Ευχαριστώ.
41ex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θρεντ: Θέλω να πάρω chromecast για το χωριό. Δεν έχω όμως στο ιντερνετ! Θα παίξει χωρίς ιντερνετ? Διάβασα κάτι για guest mode “This is because Chromecast now has something called guest mode. This enables Chromecast owners to open the devices to guests, without those users having to be connected to a Wi-Fi network”. Το έχει κάνει κανείς; Αν παίρνω μαζί μου και ένα ρουτερ για να κάνω home network (μόνο wifi χωρίς ίντερνετ) θα παίξει; Αυτά που θέλω να συνδέω είναι (κινητό xiaomi, ipad, laptop windows 7). Θέλω να στρημάρω ταινίες από το λαπτοπ και offline netflix μέσω κινητού -ταμπλετας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα