looneygeorge Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να παραμετροποιήσω έναν ReadyNas Duo 10ετίας. Για όσους ξέρουν από ReadyNas το τελευταίο update του Radiator που βρίσκει είναι το 4.1.16. Ο σκοπός είναι ο κάθε χρήστης να μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένους μόνο φακέλους: τον δικό του και του group που ανήκει. ΑΛΛΑ να μην έχει πρόσβαση στον φάκελο ενός άλλου Group ή άλλου User. έχω φτιάξει τα shares και τώρα...αυτοσχεδιάζω στα permissions. Με ενδιαφέρει μόνο η πρόσβαση με CIFS. Δυστυχώς από δικαιώματα χρηστών και groups είμαι λίγο άσχετος, πόσο μάλλον στην ορολογία που χρησιμοποιούσε πριν 10 χρόνια η NetGear. H πρώτη ερώτηση είναι ποιοι είναι οι Hosts?? Είναι άλλο πράγμα από τους Users? Και αν ναι που βλέπω ποιος είναι ποιος? Έπειτα, ας μου απαντήσει κάποιος, για ποιο λόγο παρότι δίνω πρόσβαση μέσω του "Read-Only users" σε έναν συγκεκριμένο χρήστη, για ποιο λόγο δεν αποκτά πρόσβαση ούτε ο ίδιος ούτε το group του? Edit: Να επισημάνω, οτι οι μόνες ρυθμίσεις που έχω πειράξει είναι οι συγκεκριμένες που φαίνονται στις φωτογραφίες. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από looneygeorge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα