Προς το περιεχόμενο

Νέα σειρά Samsung 860 QVO SSD για το entry-level τμήμα της αγοράς

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

entry-level σειρά και ξεκινά απ' το 1ΤΒ; δλδ οι Evo που ξεκινάνε απ' τα 250GB τι είναι; και $150! και γτ να μη πάρεις τον crucial MX500 που παιζει στα 138 ευρω; α ρε χρήμα που θα πέσει για να πουλήσει το παραμύθι η samsung...

ΥΓ: εγώ με Α400 240GB στα 38 ευρώ είμαι αντιεμπορικός για την $am$ung, χαλάω τη πιάτσα🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 1988 πηγαινα μιση ωρα πιο νωρις στο μαγαζι (video club) για να ανοιξω τον Amstrad.

Α ρε γαμωτο, πως περασαν τοσο γρηγορα τα χρονια.

Επεξ/σία από plan B
  • Like 6

Έχουμε και λέμε...

1) ...Όμως η Samsung μείωσε και το κόστος του 860 EVO 1TB SSD στα $129,99 από τα $199,99 (με πενταετή εγγύηση μάλιστα). Υπάρχει η περίπτωση πάντως, να μην διατηρηθεί η τιμή σε αυτά τα επίπεδα μετά την κυκλοφορία της σειράς 860 QVO SSD

2) η νέα σειρά είναι υποδεέστερη 

3) με τις τιμές κατά πάσα πιθανότητα να ξεκινούν από τα $149,99 

Εμένα γιατί δεν μου αρέσει ο συνδυασμός των παραπάνω?

Εδώ που αναμένουμε περαιτέρω πτώση , θα έχουμε μάλλον αύξηση?

Τι δεν καταλαβαίνω?

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JcD είπε

Κι εγώ, Sinclair spectrum 128 😍😍😍
image.png.6dc9c0f7ad472005542b46204a9ce96e.png

Δυστυχώς η τιμή του 860 evo είναι στα 170 ακόμα στην Ελλάδα, έχει αγοράσει κανείς από το site στο λινκ του άρθρου?

Ρε'σεις άμα βρει κανένας πως μπορεί να γίνει παραγγελία από το λινκ του άρθρου ρίξτε σήμα, δεν έχει επιλογή χώρας!

Εμενα ηταν εξωτερικο το κασετόφωνο.....χαχαχαχα

Χωρις πλακα τωρα πιστευω πως η ελευση των ssd στα οικιακα συστηματα ηταν πραγματικη επανάσταση και ενας λογος βεβαια να πεσουν οι πωλήσεις hardware τα προηγουμενα χρόνια.....Τωρα επειδη κάποιοι μιλανε για ρον Samsung evo 860 ειναι περιπου 350 θεσεις παραπανω απο τους φτηνους kingstone a400 k adata.

250px-ZXSpectrum48k.jpg

Επεξ/σία από sils
  • Like 1

το είχα πει και στο άλλο θέμα, είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει εδώ και λίγο καιρό. πήρα τον 1ΤΒ και αντικατέστησα τον WD που είχα σαν game installation.  Forget about loading times χαχαχα

• Like 1

21 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Και η μνήμη φόρτωνε όπως μετρούν τα παιδάκια στο κρυφτό....μπουταρισμα με δισκέτα, gw basic, lotus 123, hercules οθόνες... επικές εποχές.

Και Amstrad 6128 plus που έπαιρνε 2 μπαταρίες ΑΑ..... για το BIOS chip...

21 ώρες πριν, tasos2012 είπε

Το 1985 που οι υπολογιστες ειχαν 2 floppy disk 5.25",οποιος εβγαζε το ενα και εβαζε στη θεση του σκληρο δισκο 20mb,γ@μουσε και εδερνε!!!!! Για τους πιο νεους δεν ειναι τοσο εντυπωσιακες οι αλλαγες, αλλα για οσους ειναι 45+ και εχουν ζησει το περασμα απο την λιθινη εποχη στη σημερινη,η εξελιξη ειναι χαοτικη.

Μάλιστα αυτοί με το δίσκο, κόστιζαν κάπου 800.000 δραχμές παραπάνω (220.000 είχαν περίπου αυτοί με 2 drives)!!

19 ώρες πριν, JcD είπε

Κι εγώ, Sinclair spectrum 128 😍😍😍
image.png.6dc9c0f7ad472005542b46204a9ce96e.png

Δυστυχώς η τιμή του 860 evo είναι στα 170 ακόμα στην Ελλάδα, έχει αγοράσει κανείς από το site στο λινκ του άρθρου?

Ρε'σεις άμα βρει κανένας πως μπορεί να γίνει παραγγελία από το λινκ του άρθρου ρίξτε σήμα, δεν έχει επιλογή χώρας!

Ελάτε τώρα ελάτε...

KL_Intel_C8008-1.jpg

C_Hello_World_Program.png

και μη ξαχναμε MS-DOS!!!

με το πληκτρολογιο εκανες copy-paste = copy c:\folder\*.*  a: αν το γραφω-θυμαμαι σωστα

και αργοτερα Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!  norton commander παραθυρικο περιβαλλον!!!!

• Like 1

Στις 28/11/2018 στις 8:10 ΜΜ, tomeap είπε

Και που να δεις όταν έβαλες και την πρώτη κάρτα ήχου και το πρώτο CD-ROM ή CDR τότε να δεις, τα πρώτα windows και να μην αριθμήσω και άλλα

τι μου θύμησες,  ωραίες εποχές!!! σαν χθες μου φαίνεται.

Αυτό για τις χωρητικότητες που λέει ο φίλος παρακάτω είναι αλήθεια, μου έδωσε γνωστός ένα φορητό sony με i3 στο οποίο έχει 2200άρη ssd και πετάει, σκέφτομαι να το βάλω στο δεύτερο φορητό που είναι πιο ελαφρύς για να έχω επιλογές. Βλέπω πάντως ότι ακόμα και σε φθηνά ελαφρά φορητά με ενσωματωμένη μικρή χωρητικότητα μνήμης 32gb π.χ. το σύστημα είναι πολύ γρήγορο. Επομένως μέχρι να κυριαρχήσουν οι ssd έχουμε ακόμα λίγο δρόμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...