monoathens Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Smart τηλεόραση JVC 32" LED TV LT-32K680(A). Την πήρα πριν ένα μήνα, καινούργια. Σήμερα έβαλα νέο router γιατί τα έπαιξε το προηγούμενο (μου έφερε η WIND ένα από αυτά τα ZYXEL AMG1302-T11C, ψιλό-cheap φαίνεται). Και ενώ μπήκα μπαμ στο internet (κινητά, laptop, PC κλπ), δεν μπορώ να κάνω σάρωση στα Ασύρματα Δίκτυα στην TV για να μπω και εκεί στο internet. Πατάω ΟΚ για σάρωση και δεν φαίνεται να κάνει / ψάχνει... Εκτός αν - πιθανόν - κάνω εγώ κάτι λάθος... Καμιά συμβουλή; UPDATE: Λύθηκε το θέμα Ενώ προσπαθούσα για αρκετή ώρα για σάρωση, αυτή έγινε αμέσως μόλις ... έβγαλα ένα usb stick που είχα πίσω στη TV!!! Καλά, επηρεάζει αυτό;; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από monoathens
ΑΓΑΣ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Φίλε γεια χαρά! Έχω καταλήξει μάλλον στην αγορά της συγκεκριμένης και θα ήθελα να μου πεις εντυπώσεις. Επιπλέον επιβεβαίωσε μου αν όντως έχει θύρα scart που με ενδιαφέρει. θα ήθελα και λίγα λόγια για τις λειτουργίες της ως smart μιας και την προορίζω για παιδικό δωμάτιο ηλικίας 9χρονου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα