Mhlogiatros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μπορει να εχουν γυμναστει και αλλοι στο ιδιο οποτε και χωρις paypal πασο ...
txcellas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δε νομίζω να αξίζει σαν προσφορα (χαρακτηριστικά/τιμή)
Romanzo Criminale Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, xristoslet είπε Desktop replacement, Κι εγω εχω ένα αντίστοιχο μέγεθος και δεν έχω πρόβλημα με το βάρος του. Για μεταφορά έχω πάρει backpack καροτσάκι που παίρνουν οι γιαγιάδες στη λαϊκή θες.. 1
xristoslet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Romanzo Criminale είπε καροτσάκι που παίρνουν οι γιαγιάδες στη λαϊκή θες.. χαχαχαχα. Υπερβολές
forgotten Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 λοιπον μια και τυχαινει να περασε το μοντελο αυτο απο τα χερια μου θελω να τονισω τα εξης ,εχει καλη ψυξη και σε gaming λαπτοπ η ψυξη ειναι must μπορειτε να παρετε αν σας ενδιαφερει το βαρος maxq 1070 λαπτοπ αλλα πεφτει σε αποδοση. αυτο ειναι το ενα σημειο το δευτερο σημειο οι 8 gen cpu εχουν τρομερο thermal throttle και σχεδον καμια διαφορα σε fps τυγχαινει να εχω 8750h λαπτοπ με 1060 και λαπτοπ με 7700hq και παλι με 1060 και η διαφορα σε fps σε παιχνιδια ειναι αμελητεα κατα πρωτο και κατα δευτερο μεχρι και σημερα ελαχιστα παιχνιδια θελουν πολλους πυρηνες. Στο επομενο σημειο θεωρω οτι η τιμη ειναι προσφορα αν καποιος διαθετει τα χρηματα ,αν οχι παει παρακατω ,αν θελει κατι πιο φθηνο λυπαμαι αλλα οχι σε καινουριο σε αυτη την τιμη. Δλδ το titan με 1080 δεν θα πρεπε να χει κοινο αγορας με βαση το βαρος του ,ωστοσο οι προτεραιοτητες καποιων ειναι διαφορετικες ,πχ ενα aero δεν προκειται ποτε να εχει την δυναμη του κλπ κλπ 2 2
vade23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Finito... Αν ήταν σφραγισμένο, ήτανε καλή προσφορά!!
eemp07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xristoslet είπε Καινούργιο του "κουτιού" ήταν; Δεν ήταν από cosmodata. Καινούριο ήταν black Friday προσφορά από Κοτσωβολο. Πάντως στο site της cosmodata έλεγε εγγύηση 2 χρόνια στα μεταχειρισμενα δίνουν 1.
panos44 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καταρχήν το δύο γενιές πίσω δεν είναι αιώνια παραξενιά ορισμένων και εξηγούμαι: 1) Έχουν θεαματικά καλύτερη διαχείριση κατανάλωσης και μπαταρίας. 2) Έχουν σημαντικά καλύτερη θερμοκρασιακή απόδοση. Και κάτι που έχω σαν απορία (γενική) : Είσαι gamer, όχι απλός σαν κάποιον και εμένα, αλλά με απαιτήσεις (1070 γαρ). Γιατί να πάρεις λάπτοπ;;;; Άντε και πήρες λάπτοπ, θα δώσεις 1250€ και αυτό θα ζυγίζει 4 κιλά και με 17άρα;
ma3stros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εχω αντιστοιχο λαπτοπ με 1070 με 8ης και ειχα στο παρελθον και 6ης και 7ης ολα με 1070.. για γκαμες δεν εχουν καμια διαφορα... Για μικρο διαστημα περασε απ τα χερια μ 7ης με 1050τι εκει υπηρχε σημαντικη διαφορα στα γκαμεσ... Αν εισαι αναμεσα σε 6ης και 1070 ή 7ης-8ης και 1050τι και παιζεις παιχνιδια τοτε πας με κλειστα ματια στο 1ο.. το Βαρος ειναι θεμα ακομα και με το backpack για καθημερινη φορητοτητα 1
Diinekis21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 To παρήγγειλε κανείς να μας πει αν ήταν legit προσφορά και δεν έπαιξε άκυρο, μεταχειρισμένο ή και άλλο προιόν λόγω ιστορικού του μαγαζιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα