Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ελέγχω τον υπολογιστή μου για update στα windows μου γράφει "Η διαχείριση ορισμένων ρυθμίσεων γίνεται από τον οργανισμό σας"

Τον "οργανισμό σας"!!!!!!!!!!! Οικιακός υπολογιστής με πρόσβαση ως διαχειριστής είναι...!!!

Σε άλλο σημείο στη βελτιστοποίηση παράδοσης αναφέρει "Ορισμένες ρυθμίσεις αποκρύπτονται ή ρυθμίζονται από τον οργανισμό σας"

Πήγα στο windows insider που κάποτε πριν χρόνια είχα πειράξει και δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποια αλλαγή (συμμετοχή ή αποχώρηση).

Έχετε κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνω για να μην έχω αυτές τις ενδείξεις;

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Το λειτουργικό είναι windows 10 pro και παραθέτω την εικόνα με τις επεξηγήσεις...

Σχόλιο 2018-11-28 182531.jpg

Επεξ/σία από nurse
Δημοσ.

jim_p όντως κάποια στιγμή χρησιμοποίησα το shutup10. Ψάχνω τις ρυθμίσεις του να δω τι φταίει. Διαφορετικά θα ακολουθήσω τις οδηγίες του BlueBlood7.

Δημοσ.

Μπορει, εφοσον δεν εισαι σε w10 pro, να εβαλε στο συστημα σου καποιο group policy για να κοψει ενημερωσεις κλπ, γιαυτο και το μηνυμα που βλεπεις.

Δημοσ.

Win10 pro έχω (σε εμένα είχε περάσει η φθινοπωρινή αναβάθμιση 1809) δεν ξέρω εάν έχει κάποια σχέση. Επανέφερα τις αλλαγές του shutup10. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Δοκίμασα και τη πρόταση του BlueBlood7

Δε πέτυχε. 😯

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 8:20 ΠΜ, jim_p είπε

Μηπως εχεις βαλει καποια εφαρμογη, πχ σαν το shutup10, για να ρυθμισεις διαφορα πραγματα στα 10αρια σου?

Αυτο το κανει Και εγω βλεπω αυτο το μηνημα σε κάποιες ρυθμίσεις απο οταν το χρησημοποιοησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...