Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ιδιαίτερη χρηση στον ένα περίπου χρόνο που το έχω (ο προηγούμενος το είχε άλλον ένα χρόνο).

Φορτίζει μέχρι 98% (δεν πάει παραπάνω) και σε 2-3 ώρες πάει στο 40% και σε μερικές ακόμα τελειώνει.

Υποτίθεται ότι κρατάει 20 μέρες (και έτσι ήταν πριν 2-3 μήνες που το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά).

Τι νομίζετε ότι συμβαίνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Δεν έχει ιδιαίτερη χρηση στον ένα περίπου χρόνο που το έχω (ο προηγούμενος το είχε άλλον ένα χρόνο).

Φορτίζει μέχρι 98% (δεν πάει παραπάνω) και σε 2-3 ώρες πάει στο 40% και σε μερικές ακόμα τελειώνει.

Υποτίθεται ότι κρατάει 20 μέρες (και έτσι ήταν πριν 2-3 μήνες που το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά).

Τι νομίζετε ότι συμβαίνει;

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένη συνεχή μέτρηση παλμών και να ανάβει η οθόνη όποτε σηκώνεις το χέρι σου, ε θα χάλασε η μπαταρία.

Δοκίμασε να το αποφορτίσεις εντελώς μέχρι να κλείσει και να το ξαναφορτίσεις.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Ίσως να είναι θέμα ένδειξης μόνο (ακόμα δεν έχει σβήσει τελείως και έχει κολλήσει στο 2%).

Όταν σβήσει θα το επαναφορτίσω και ισως έχει σωστή ένδειξη..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έφτιαξες. Όταν το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα έκανα log out από την εφαρμογή και μετά ξαναμπηκα. Είχε και ένα update όποτε κάνοντας όλα αυτά έγινε το πρόβλημα! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, txcellas είπε

Δεν ξέρω αν το έφτιαξες. Όταν το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα έκανα log out από την εφαρμογή και μετά ξαναμπηκα. Είχε και ένα update όποτε κάνοντας όλα αυτά έγινε το πρόβλημα! 

Μετά από πλήρη εκφόρτιση το φόρτισα χτες το πρωϊ (πήγε μέχρι 98%).

Σήμερα (18:00) είναι στο 2% χωρίς καθόλου χρήση.

Δεν έχω κάνει καμμιά σύνδεση με την εφαρμογή. Το firmware είναι v.1.0.1.81.

Tι εννοείς "έγινε το πρόβλημα"? παρούσιάστηκε ή αποκαταστάθηκε?

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια από λήρη επαναφόρτιση αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...

Αλλάζει η μπαταρία άραγε?

Και αν ναι, πώς και πού?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Μετά από πλήρη εκφόρτιση το φόρτισα χτες το πρωϊ (πήγε μέχρι 98%).

Σήμερα (18:00) είναι στο 2% χωρίς καθόλου χρήση.

Δεν έχω κάνει καμμιά σύνδεση με την εφαρμογή. Το firmware είναι v.1.0.1.81.

Tι εννοείς "έγινε το πρόβλημα"? παρούσιάστηκε ή αποκαταστάθηκε?

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια από λήρη επαναφόρτιση αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...

Αλλάζει η μπαταρία άραγε?

Και αν ναι, πώς και πού?

Εννοεί να το αποσυνδέσεις από το mi fit. Χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή? Εγώ έχω το 1.0.2.81 . Δοκίμασε ένα update.

Τώρα για αλλαγή μπαταρίας ,σε κάτι που καινούριο από Ελλάδα κοστίζει 15 ευρώ, εγώ δε θα ασχολιόμουν. Δε νομίζω ότι το κάνει κανένα μαγαζί, μόνο αν έχεις εγγύηση αξίζει.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή, μόνο το MI fit.

Πως αναβαθμίζω το firmware σε 1.0.1.82 (δεν θέλω custom firmware - μόνο της μάνας του)?

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.

εχω το ρολοι 2 χρονια τωρα και μου βγαζει 35-38 μερες, οταν φορτιζει τερμα, βγαζω το καλωδιο και το ξανα βαζω και ξανα φορτιζει για κανα 20λεπτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Δεν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή, μόνο το MI fit.

Πως αναβαθμίζω το firmware σε 1.0.1.82 (δεν θέλω custom firmware - μόνο της μάνας του)?

Απ' ότι βλέπω έχεις το τελευταίο, μάλλον εγώ έχω περάσει το ελληνικό πριν καιρό (και δεν το θυμόμουν).

Τότε, δοκίμασε όπως σου είπαν να το αποσυνδέσεις από το mi fit (profile > mi band 2 > unpair) και κάνε ξανά pair να δεις αν θα φτιάξει. Αλλιώς μπορέις να δοκιμάσεις να περάσεις ξανά το firmware που ήδη έχεις, αλλιώς να περάσεις και το ελληνικό.

Είναι εύκολο. Έτσι περνάς ότι fw θες.

Επεξ/σία από Pseudonumo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...