MessengerOfGood Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχει ιδιαίτερη χρηση στον ένα περίπου χρόνο που το έχω (ο προηγούμενος το είχε άλλον ένα χρόνο). Φορτίζει μέχρι 98% (δεν πάει παραπάνω) και σε 2-3 ώρες πάει στο 40% και σε μερικές ακόμα τελειώνει. Υποτίθεται ότι κρατάει 20 μέρες (και έτσι ήταν πριν 2-3 μήνες που το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά). Τι νομίζετε ότι συμβαίνει;
Pseudonumo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Δεν έχει ιδιαίτερη χρηση στον ένα περίπου χρόνο που το έχω (ο προηγούμενος το είχε άλλον ένα χρόνο). Φορτίζει μέχρι 98% (δεν πάει παραπάνω) και σε 2-3 ώρες πάει στο 40% και σε μερικές ακόμα τελειώνει. Υποτίθεται ότι κρατάει 20 μέρες (και έτσι ήταν πριν 2-3 μήνες που το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά). Τι νομίζετε ότι συμβαίνει; Αν δεν έχεις ενεργοποιημένη συνεχή μέτρηση παλμών και να ανάβει η οθόνη όποτε σηκώνεις το χέρι σου, ε θα χάλασε η μπαταρία. Δοκίμασε να το αποφορτίσεις εντελώς μέχρι να κλείσει και να το ξαναφορτίσεις. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ. Ίσως να είναι θέμα ένδειξης μόνο (ακόμα δεν έχει σβήσει τελείως και έχει κολλήσει στο 2%). Όταν σβήσει θα το επαναφορτίσω και ισως έχει σωστή ένδειξη..
txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν το έφτιαξες. Όταν το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα έκανα log out από την εφαρμογή και μετά ξαναμπηκα. Είχε και ένα update όποτε κάνοντας όλα αυτά έγινε το πρόβλημα!
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, txcellas είπε Δεν ξέρω αν το έφτιαξες. Όταν το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα έκανα log out από την εφαρμογή και μετά ξαναμπηκα. Είχε και ένα update όποτε κάνοντας όλα αυτά έγινε το πρόβλημα! Μετά από πλήρη εκφόρτιση το φόρτισα χτες το πρωϊ (πήγε μέχρι 98%). Σήμερα (18:00) είναι στο 2% χωρίς καθόλου χρήση. Δεν έχω κάνει καμμιά σύνδεση με την εφαρμογή. Το firmware είναι v.1.0.1.81. Tι εννοείς "έγινε το πρόβλημα"? παρούσιάστηκε ή αποκαταστάθηκε? Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια από λήρη επαναφόρτιση αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες... Αλλάζει η μπαταρία άραγε? Και αν ναι, πώς και πού?
txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Έκανες log out από την εφαρμογή όπως έκανα εγώ;
Pseudonumo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Μετά από πλήρη εκφόρτιση το φόρτισα χτες το πρωϊ (πήγε μέχρι 98%). Σήμερα (18:00) είναι στο 2% χωρίς καθόλου χρήση. Δεν έχω κάνει καμμιά σύνδεση με την εφαρμογή. Το firmware είναι v.1.0.1.81. Tι εννοείς "έγινε το πρόβλημα"? παρούσιάστηκε ή αποκαταστάθηκε? Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια από λήρη επαναφόρτιση αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες... Αλλάζει η μπαταρία άραγε? Και αν ναι, πώς και πού? Εννοεί να το αποσυνδέσεις από το mi fit. Χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή? Εγώ έχω το 1.0.2.81 . Δοκίμασε ένα update. Τώρα για αλλαγή μπαταρίας ,σε κάτι που καινούριο από Ελλάδα κοστίζει 15 ευρώ, εγώ δε θα ασχολιόμουν. Δε νομίζω ότι το κάνει κανένα μαγαζί, μόνο αν έχεις εγγύηση αξίζει. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Pseudonumo
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή, μόνο το MI fit. Πως αναβαθμίζω το firmware σε 1.0.1.82 (δεν θέλω custom firmware - μόνο της μάνας του)? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από MessengerOfGood
makiss8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 εχω το ρολοι 2 χρονια τωρα και μου βγαζει 35-38 μερες, οταν φορτιζει τερμα, βγαζω το καλωδιο και το ξανα βαζω και ξανα φορτιζει για κανα 20λεπτο
Pseudonumo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Δεν χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή, μόνο το MI fit. Πως αναβαθμίζω το firmware σε 1.0.1.82 (δεν θέλω custom firmware - μόνο της μάνας του)? Απ' ότι βλέπω έχεις το τελευταίο, μάλλον εγώ έχω περάσει το ελληνικό πριν καιρό (και δεν το θυμόμουν). Τότε, δοκίμασε όπως σου είπαν να το αποσυνδέσεις από το mi fit (profile > mi band 2 > unpair) και κάνε ξανά pair να δεις αν θα φτιάξει. Αλλιώς μπορέις να δοκιμάσεις να περάσεις ξανά το firmware που ήδη έχεις, αλλιώς να περάσεις και το ελληνικό. Είναι εύκολο. Έτσι περνάς ότι fw θες. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Pseudonumo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα