Προς το περιεχόμενο

S9 (64GB) DUAL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το αγόρασα κι εγώ από Citisshop σε μαύρο χρώμα. Απ`τα 5 καταστήματα που έστειλα χθες, απάντησε άμεσα το συγκεκριμένο σήμερα το πρωί. Στα υπόλοιπα 4 το έβαλα στο καλάθι σε coral blue ενώ στο Citisshop υπήρχε μόνο σε μαύρο, και διαθεσιμότητα σε μπλε όχι και τόσο σύντομα λόγο εργοστασιακής έλλειψης.

Τώρα ψάχνω τζάμι, σωστό και σοβαρό, μάλλον στο spigen θα πάω για να παραγγείλω και απευθείας θήκη από spaceboy.io

470,00€ με τιμολόγιο 383,00€, εσύ τιμολόγιο πήρες, αξίζει να αναφερθείς στην ενότητα "καταστήματα skroutz"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Μόλις το αγόρασα κι εγώ από Citisshop σε μαύρο χρώμα. Απ`τα 5 καταστήματα που έστειλα χθες, απάντησε άμεσα το συγκεκριμένο σήμερα το πρωί. Στα υπόλοιπα 4 το έβαλα στο καλάθι σε coral blue ενώ στο Citisshop υπήρχε μόνο σε μαύρο, και διαθεσιμότητα σε μπλε όχι και τόσο σύντομα λόγο εργοστασιακής έλλειψης.

Τώρα ψάχνω τζάμι, σωστό και σοβαρό, μάλλον στο spigen θα πάω για να παραγγείλω και απευθείας θήκη από spaceboy.io

470,00€ με τιμολόγιο 383,00€, εσύ τιμολόγιο πήρες, αξίζει να αναφερθείς στην ενότητα "καταστήματα skroutz"

Μαύρο????

Ιεροσυλία.....😅

Μας τα έκανες "τέτοια" για το μπλε και τελικά πήρες μαύρο!!! 😁

Για τζάμι θα πας η σε T-MAX ή Whitestone(είναι πιο ακριβό)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μας τα έκανες "τέτοια" για το μπλε και τελικά πήρες μαύρο!!! 😁

Περίμενα απάντηση από 4 καταστήματα και απ`το citisshop το πήρα αναγκαστικά σε μαύρο λόγο διαθεσιμότητας, ρώτησα για το μπλε άλλα ΔΕΝ... οπότε εφόσον απάντησε άμεσα, το πήρα από εκεί. Οι άνθρωποι χωρίς πολλά πολλά, με ενημέρωσαν, έκανα την κατάθεση και τέλος. Ούτε 10ήμερα, ούτε ταυτότητες, ούτε εφορίες και επικυρωμένες μαλακίες. Αυτά είναι τερτίπια για να αγανακτήσουν των καταναλωτή και ή να το πάρει χωρίς τιμολόγιο ή να μην το πάρει καθόλου.

anyway, εντυπώσεις το αργότερο μέχρι μεθαύριο (θέλω να πιστεύω).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4mage είπε

Περίμενα απάντηση από 4 καταστήματα και απ`το citisshop το πήρα αναγκαστικά σε μαύρο λόγο διαθεσιμότητας, ρώτησα για το μπλε άλλα ΔΕΝ... οπότε εφόσον απάντησε άμεσα, το πήρα από εκεί. Οι άνθρωποι χωρίς πολλά πολλά, με ενημέρωσαν, έκανα την κατάθεση και τέλος. Ούτε 10ήμερα, ούτε ταυτότητες, ούτε εφορίες και επικυρωμένες μαλακίες. Αυτά είναι τερτίπια για να αγανακτήσουν των καταναλωτή και ή να το πάρει χωρίς τιμολόγιο ή να μην το πάρει καθόλου.

anyway, εντυπώσεις το αργότερο μέχρι μεθαύριο (θέλω να πιστεύω).

Μακάρι να παν όλα καλά (μην ξεχάσεις το λιβάνι)😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μακάρι να παν όλα καλά (μην ξεχάσεις το λιβάνι)😂

Καλά θες να με γκαντεμιάσεις; Σίγουρα θα εμφανιστεί διάολος από την απάντησή σου και μετά!

Ααααα και δεν σου είπα και το άλλο, θα έρθει με speedex! Εκεί να δεις ιστορία τρελή με τον Ryzen ενός φίλου και τα σούτια των πακέτων στο κατάστημα όταν πήγε να παραλάβει. Πραγματικά θα το ανοίξω μπροστά του! χαχαχαχα κόντεψα να ακυρώσω, να ζητήσω μέχρι ΚΤΕΛ χαχαχα άλλα μετά λέω ποιος μπλέκει με taxis πάλι. Απαπα, με τίποτα (καλή μου speedex)!

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Καλά θες να με γκαντεμιάσεις; Σίγουρα θα εμφανιστεί διάολος από την απάντησή σου και μετά!

Ααααα και δεν σου είπα και το άλλο, θα έρθει με speedex! Εκεί να δεις ιστορία τρελή με τον Ryzen ενός φίλου και τα σούτια των πακέτων στο κατάστημα όταν πήγε να παραλάβει. Πραγματικά θα το ανοίξω μπροστά του! χαχαχαχα κόντεψα να ακυρώσω, να ζητήσω μέχρι ΚΤΕΛ χαχαχα άλλα μετά λέω ποιος μπλέκει με taxis πάλι. Απαπα, με τίποτα (καλή μου speedex)!

Ωχχχ speedex....

Έπεσες σε περίπτωση.

10-12 σου λένε 5 το απόγευμα έρχονται....

Ξέρω όλες τις κούριερ απέξω και ανακατωτά γιατί τυχαίνει να δούλευα 4.5 χρόνια σε μια κούριερ.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Ξέρω όλες τις κούριερ απέξω και ανακατωτά γιατί τυχαίνει να δούλευα 4.5 χρόνια σε μια κούριερ.

Έχω στείλει πακέτο πίσω από τα νεύρα μου στο κατάστημα και τους είπα να στείλουν ξανά με acs ή γενική.Έστειλαν με acs πάλι γρηγορότερα είχα παραλάβει.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Άντε που γκρινιάζεις...

Δεν λέω κάτι άλλο μην το γρουσουζέψω.

Σε αφήνω να το επεξεργαστείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...