d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετό ψάξιμο τόσο στο forum όσο και παντού εκεί έξω... αποφάσισα να αγοράσω το S9. Θεωρώ πως παίζει μόνο του στο μπάτζετ των 400,00€. Αγαπημένο τηλέφωνο το Note9 όμως πολύ ακριβό και πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. Το μόνο που θέλω είναι για 3 χρόνια τουλάχιστον να μην ασχοληθώ ξανά με έρευνα κινητού. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με ξενερώσει η Samsung με τις πολλές λειτουργίες και τις ανέσεις του εξελιγμένου UI της και να μπορώ να οργανώσω τo τηλέφωνο στα μέτρα μου, δηλαδή κάπου με κουράζει αυτός ο χαμός χαρακτηριστικών με πολλές καρτέλες, συντομεύσεις κ.λ.π Εντελώς fail για χρήστη σαν εμένα που δεν χρησιμοποιεί facebook, instagram κλπ εκτός από mail, viber κ.λ.π (ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το Redmi Note 5 μου). Ίσως με ζορίσει λιγάκι η μπαταρία του, καλόμαθα με την αυτονομία της Xiaomi και στα δύο μοντέλα που είχα (RedmiNote 4/5) και ειδικότερα όταν μιλάμε για διπλές sim. Παρόλα αυτά ποντάρω στο fast charge. Εάν η DUAL έκδοση του S8 ήταν οικονομικότερη από την single θα πήγαινα απευθείας εκεί, άλλα με τέτοια διαφορά τιμής που κυριολεκτικά αγγίζει το S9 θα πάω εκεί. Ένας ακόμη λόγος που αμφιβάλλω είναι το θέμα των ενημερώσεων που δυστυχώς η Samsung αφήνει πολύ νωρίς τα μοντέλα της. Το μόνο που μένει είναι το κατάστημα που θα επιλέξω για την αγορά, το τελευταία διάστημα πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Εμπιστοσύνη πουθενά και το χρώμα που μάλλον θα πάω στο μαύρο, για αποθηκευτικό χώρο τα 64GB μου είναι παραπάνω αρκετά, ούτε τα μισά δεν θα χρησιμοποιήσω, αν και μπορώ μελλοντικά να κουμπώσω μια SD. update: Έχω εντοπίσει ήδη 3 καταστήματα τα οποία πουλάνε με τιμολόγιο της τιμής καταστήματος και όχι με web, δεν θα αναφερθώ πάλι σε αυτό το πονηρό fail ορισμένων. 554,00€ τιμή καταστήματος 446,77€ τιμή τιμολογίου και 453,00€ τιμή web. Κάποια βολτάρουν με φιπιάδεςςςςςς😄 πρόσφατα πάντως γνωστό κατάστημα βγήκε προσωρινά από το skroutz μετά από μια μικρή αναφορά στο όνομα του και έπειτα μπήκε ξανά με νέα διεύθυνση όμως (γκουχ γκουχ). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μπαταρία του σίγουρα θα σε ξενερώσει. Και ιδικά που θες Dual για δύο κάρτες θα τραβάει ακόμη περισσότερο. Έχουν αναφερθεί ότι τη μέρα δεν την βγάζει καν και θα χρειαστείς και δεύτερη φόρτιση. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
HateMe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, d4mage είπε Μετά από αρκετό ψάξιμο τόσο στο forum όσο και παντού εκεί έξω... αποφάσισα να αγοράσω το S9. Θεωρώ πως παίζει μόνο του στο μπάτζετ των 400,00€. Αγαπημένο τηλέφωνο το Note9 όμως πολύ ακριβό και πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. Το μόνο που θέλω είναι για 3 χρόνια τουλάχιστον να μην ασχοληθώ ξανά με έρευνα κινητού. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με ξενερώσει η Samsung με τις πολλές λειτουργίες και τις ανέσεις του εξελιγμένου UI της και να μπορώ να οργανώσω τo τηλέφωνο στα μέτρα μου, δηλαδή κάπου με κουράζει αυτός ο χαμός χαρακτηριστικών με πολλές καρτέλες, συντομεύσεις κ.λ.π Εντελώς fail για χρήστη σαν εμένα που δεν χρησιμοποιεί facebook, instagram κλπ εκτός από mail, viber κ.λ.π (ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το Redmi Note 5 μου). Ίσως με ζορίσει λιγάκι η μπαταρία του, καλόμαθα με την αυτονομία της Xiaomi και στα δύο μοντέλα που είχα (RedmiNote 4/5) και ειδικότερα όταν μιλάμε για διπλές sim. Παρόλα αυτά ποντάρω στο fast charge. Εάν η DUAL έκδοση του S8 ήταν οικονομικότερη από την single θα πήγαινα απευθείας εκεί, άλλα με τέτοια διαφορά τιμής που κυριολεκτικά αγγίζει το S9 θα πάω εκεί. Ένας ακόμη λόγος που αμφιβάλλω είναι το θέμα των ενημερώσεων που δυστυχώς η Samsung αφήνει πολύ νωρίς τα μοντέλα της. Το μόνο που μένει είναι το κατάστημα που θα επιλέξω για την αγορά, το τελευταία διάστημα πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Εμπιστοσύνη πουθενά και το χρώμα που μάλλον θα πάω στο μαύρο, για αποθηκευτικό χώρο τα 64GB μου είναι παραπάνω αρκετά, ούτε τα μισά δεν θα χρησιμοποιήσω, αν και μπορώ μελλοντικά να κουμπώσω μια SD. update: Έχω εντοπίσει ήδη 3 καταστήματα τα οποία πουλάνε με τιμολόγιο της τιμής καταστήματος και όχι με web, δεν θα αναφερθώ πάλι σε αυτό το πονηρό fail ορισμένων. 554,00€ τιμή καταστήματος 446,77€ τιμή τιμολογίου και 453,00€ τιμή web. Κάποια βολτάρουν με φιπιάδεςςςςςς😄 πρόσφατα πάντως γνωστό κατάστημα βγήκε προσωρινά από το skroutz μετά από μια μικρή αναφορά στο όνομα του και έπειτα μπήκε ξανά με νέα διεύθυνση όμως (γκουχ γκουχ). Δεν θα σε ζορίσει η μπαταρία του αφού δεν ασχολείσαι με facebook, instagram κλπ. Αν σε ζορίσει, το βάζεις στην φόρτιση για 10-15 λεπτά και γεμίζει ένα πολύ καλό ποσοστό. Να το πάρεις από Bestprice (απ το GadgetLab το πήρα εγώ πριν μήνες) τα υπόλοιπα μαγαζιά αργούν αρκετά. Επίσης με το τελευταίο update που θα πάρει (android 9 One UI) θα είναι 10 φορές καλύτερο σε σχέση με αυτό που ξέρεις/έχεις δει. Προχώρα άφοβα. 12 ώρες πριν, saruman123 είπε Η μπαταρία του σίγουρα θα σε ξενερώσει. Και ιδικά που θες Dual για δύο κάρτες θα τραβάει ακόμη περισσότερο. Έχουν αναφερθεί ότι τη μέρα δεν την βγάζει καν και θα χρειαστείς και δεύτερη φόρτιση. Αυτοί που δεν ξέρουν να σετάρουν το κινητό τους και κατεβάζουν όλη τη σαπίλα από εφαρμογές και τρέχουν όλες στο backround, λογικό να μη τους βγάζει την μέρα
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, HateMe είπε Αυτοί που δεν ξέρουν να σετάρουν το κινητό τους και κατεβάζουν όλη τη σαπίλα από εφαρμογές και τρέχουν όλες στο backround, λογικό να μη τους βγάζει την μέρα Καλά όσο γι'αυτό δεν το συζητώ....
d4mage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, saruman123 είπε Η μπαταρία του σίγουρα θα σε ξενερώσει. Και ιδικά που θες Dual για δύο κάρτες θα τραβάει ακόμη περισσότερο. Έχουν αναφερθεί ότι τη μέρα δεν την βγάζει καν και θα χρειαστείς και δεύτερη φόρτιση. Δεν έχω facebook, instagram και τα σχετικά. Δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες (η καλύτερη φωτογραφική είναι το μυαλό σου). Άρα είναι σχετικό. Χρησιμοποιώ outlook, κλήσεις, viber, δεν παίζω games εκτός από κάνα FreeFire, και πολύ μουσική, youtube και googlαρίσματα, e-banking και αυτά. Το Redmi Note 5 σκυλί άλλα μην ξεχνάμε και τα specs, μόνο η οθόνη του S9 σε πάει αλλού. 1
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, d4mage είπε Δεν έχω facebook, instagram και τα σχετικά. Δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες (η καλύτερη φωτογραφική είναι το μυαλό σου). Άρα είναι σχετικό. Χρησιμοποιώ outlook, κλήσεις, viber, δεν παίζω games εκτός από κάνα FreeFire, και πολύ μουσική, youtube και googlαρίσματα, e-banking και αυτά. Το Redmi Note 5 σκυλί άλλα μην ξεχνάμε και τα specs, μόνο η οθόνη του S9 σε πάει αλλού. Εντάξει σε όλα τα κινητά είναι ανάλογα τη χρήση κάνει ο καθένας. Δηλαδή κάποιος και με 3000 ή και ποιο κάτω μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Όπως είπαμε και πιο πάνω παίζει ρόλο και η "σαβούρα" που κατεβάζουμε.
d4mage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εντάξει σε όλα τα κινητά είναι ανάλογα τη χρήση κάνει ο καθένας. Δηλαδή κάποιος και με 3000 ή και ποιο κάτω μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Όπως είπαμε και πιο πάνω παίζει ρόλο και η "σαβούρα" που κατεβάζουμε. Άλλο ένα άκυρο σε κατάστημα. Από χθες χωρίς τηλέφωνο λόγο τεχνικού προβλήματος. Για smartphone της Samsung πρέπει να προσέξω συγκεκριμένο κωδικό τύπου global version της Xiaomi; Επίσης να ρωτήσω για χώρα προέλευσης και να ακυρώσω κάποια; Είμαι πάρα πολύ διστακτικός και καχύποπτος απέναντι προς τα καταστήματα του skroutz και ειδικότερα του best price. Κάποια δεν έχουν την παραμικρή αναφορά, και το Mxstore.gr περίεργο μου φαίνεται...
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε Άλλο ένα άκυρο σε κατάστημα. Από χθες χωρίς τηλέφωνο λόγο τεχνικού προβλήματος. Για smartphone της Samsung πρέπει να προσέξω συγκεκριμένο κωδικό τύπου global version της Xiaomi; Επίσης να ρωτήσω για χώρα προέλευσης και να ακυρώσω κάποια; Είμαι πάρα πολύ διστακτικός και καχύποπτος απέναντι προς τα καταστήματα του skroutz και ειδικότερα του best price. Κάποια δεν έχουν την παραμικρή αναφορά, και το Mxstore.gr περίεργο μου φαίνεται... Η global version ισχύει μόνο στα Xiaomi στις υπόλοιπες εταιρείες δεν ισχύει αυτό. Χώρα προέλευσης να είναι από Ευρωπαϊκή χώρα τίποτα άλλο. Για το Mxstore δεν έχω άποψη. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
d4mage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, saruman123 είπε Η global version ισχύει μόνο στα Xiaomi στις υπόλοιπες εταιρείες δεν ισχύει αυτό. Χώρα προέλευσης να είναι από Ευρωπαϊκή χώρα τίποτα άλλο. Για το Mxstore δεν έχω άποψη. Εννοείται πως η global είναι μόνο στην Xiaomi. Απλά έλεγα εάν υπάρχει τρόπος να μάθω εάν είναι από χώρες εκτός Ε.Ε. Σκέφτομαι να κάνω αγορά από το phonegallry ή το Citisshop και ειδικά και απ`το πρώτο είμαι αρκετά δυσαρεστημένος και με τον τρόπο συμπεριφοράς στο τηλέφωνο (αρκετά αγενείς σε ότι κι αν ρωτήσεις, και μόνιμος εκνευρισμός) άλλα και γενικά επειδή και τα δύο καταστήματα έχουν συνεργαζόμενο κατάστημα το CitisAid Που θεωρώ ακραίο. Απ`το πρώτο αγόρασα 3 τηλέφωνα το τελευταίο ένα S8. Απ` το δεύτερο περισσότερα άλλα δεν έχει διαθεσιμότητα και σε όλα είναι κατόπιν παραγγελίας. Το support της Samsung πως είναι; Θέλω να πω, εάν βρω αξιόπιστο κατάστημα για την αγορά από εκεί και πέρα δεν ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. Άλλα με τα όσα διαβάζω και πετυχαίνω πως να μην είσαι καχύποπτος. Για κάτι ανεγκέφαλους στο skroutz & best price παίρνει η μπάλα και καταστήματα που δεν φταίνε σε τίποτα. Και οι αξιολογήσεις είναι για τα σκουπίδια τελικά. Πάντως για best price δεν έχω την παραμικρή εικόνα των καταστημάτων, εκτός απ`τα πολύ γνωστά που υπάρχουν και στο skroutz. Είμαι και γκαντέμης βρήκα το Mxstore και απ`ότι κατάλαβα είναι fail. Κλείνει τα μεσημέρια, το τηλεφωνικό κέντρο όταν λειτουργεί είναι ελάχιστες ώρες διαθέσιμο, από χθες δεν έχουν καν τηλέφωνο. Πουλάνε και μεταχειρισμένα... μπα, ας κρατήσω απόσταση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, d4mage είπε Εννοείται πως η global είναι μόνο στην Xiaomi. Απλά έλεγα εάν υπάρχει τρόπος να μάθω εάν είναι από χώρες εκτός Ε.Ε. Σκέφτομαι να κάνω αγορά από το phonegallry ή το Citisshop και ειδικά και απ`το πρώτο είμαι αρκετά δυσαρεστημένος και με τον τρόπο συμπεριφοράς στο τηλέφωνο (αρκετά αγενείς σε ότι κι αν ρωτήσεις, και μόνιμος εκνευρισμός) άλλα και γενικά επειδή και τα δύο καταστήματα έχουν συνεργαζόμενο κατάστημα το CitisAid Που θεωρώ ακραίο. Απ`το πρώτο αγόρασα 3 τηλέφωνα το τελευταίο ένα S8. Απ` το δεύτερο περισσότερα άλλα δεν έχει διαθεσιμότητα και σε όλα είναι κατόπιν παραγγελίας. Το support της Samsung πως είναι; Θέλω να πω, εάν βρω αξιόπιστο κατάστημα για την αγορά από εκεί και πέρα δεν ούτε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. Άλλα με τα όσα διαβάζω και πετυχαίνω πως να μην είσαι καχύποπτος. Για κάτι ανεγκέφαλους στο skroutz & best price παίρνει η μπάλα και καταστήματα που δεν φταίνε σε τίποτα. Και οι αξιολογήσεις είναι για τα σκουπίδια τελικά. Πάντως για best price δεν έχω την παραμικρή εικόνα των καταστημάτων, εκτός απ`τα πολύ γνωστά που υπάρχουν και στο skroutz. Είμαι και γκαντέμης βρήκα το Mxstore και απ`ότι κατάλαβα είναι fail. Κλείνει τα μεσημέρια, το τηλεφωνικό κέντρο όταν λειτουργεί είναι ελάχιστες ώρες διαθέσιμο, από χθες δεν έχουν καν τηλέφωνο. Πουλάνε και μεταχειρισμένα... μπα, ας κρατήσω απόσταση. Από το phonegallry έχω πάρει τα περισσότερα Samsung που είχα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και δεν παρουσίασε κανένα κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν χάλασε τη να σου πω.... Ασχέτως από πού θα το πάρεις το κινητό το Service & support της Samsung είναι το καλύτερο. 1
mphxths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, d4mage είπε G960F με G960 τι ακριβώς; Ειναι οι εκδοσεις στις διαφορες αγορες. Versions: G960F (Europe, Global Single-SIM); G960F/DS (Europe, Global Dual-SIM); G960U (USA); G960W (Canada); G9600 (China, LATAM) (απο gsmarena το παραπανω)
d4mage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Ειναι οι εκδοσεις στις διαφορες αγορες. Versions: G960F (Europe, Global Single-SIM); G960F/DS (Europe, Global Dual-SIM); G960U (USA); G960W (Canada); G9600 (China, LATAM) (απο gsmarena το παραπανω) το είδα κι εγώ από gsmarena άλλα τι δουλειά έχει το G960F μέσα στην αναζήτηση των DUAL συσκευών; Who knows!
mphxths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, d4mage είπε το είδα κι εγώ από gsmarena άλλα τι δουλειά έχει το G960F μέσα στην αναζήτηση των DUAL συσκευών; Who knows! Βασικα το μοντελο για ευρωπη και dual sim , ειναι το G960F/DS , απο ο,τι βλεπω.Τωρα αν στα ελληνικα σαιτ βαζουν οτι μοντελο τους καπνισει..αλλο καπελο
shooterg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Έχω το galaxy s9 και εγώ. Το πήρα από το skyfon. Σε 3 μέρες ήταν εδώ. Το dual sim πήρα και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα