Προς το περιεχόμενο

Scirocco 122hp ή 160hp!?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitriSsss_ είπε

Μακάρι να έχεις δίκιο φίλε μου γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω συχνά συνεργείο λόγο χρημάτων! 

Άρα σχετικά άκυρο το σχόλιο του πιεσμένου κινητήρα στα 160 άλογα ωραία! Ευχαριστώ 

Στην αρχη δεν θα σε πειράξει και πολυ, οσο περνα ο καιρος ομως θα λες, αι απο δω χαμο το μπου...λο

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά είναι τόσο χάλια ρε παιδιά ή είστε λίγο υπερβολικοί;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Και σκέφτεσαι για αμάξι του group?

Ε μου αρέσει παρά πολύ το σιροκο αλλά από ότι βλέπω δεν θα το βρω κάτω από 10 χιλιάρικα όποτε μάλλον χλωμό το βλέπω! 

Δημοσ.

Καθόλου χάλια δεν είναι. Μοντέλα του 2011 και μετά και χειροκίνητα είναι μια χαρά.. Προβλήματα είχαν τα πρώτα Σιρόκο και τα dsg.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

λίγο υπερβολικοί;

Στο insnomnia είσαι, γερμανικά αμάξια,ειδικά VW είναι κοκκινο πανί για τους expert της αυτοκίνησης, που φυσικά ξέρουν παντα καλυτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Στο insnomnia είσαι, γερμανικά αμάξια,ειδικά VW είναι κοκκινο πανί για τους expert της αυτοκίνησης, που φυσικά ξέρουν παντα καλυτερα.

Ε καλά, δεν είναι και αποκυηματα φαντασίας όλα αυτά που λέει τόσος κόσμος που έχει καεί...μαζί και εγώ. Δηλαδή εσύ τι θεωρείς; Ότι τα VW δεν είναι πιο ζημιαρικα από το μέσο όρο; Διάβασε και καμιά διεθνή έρευνα αξιοπιστίας -ακόμη και Γερμανική -, γίνε και εσύ expert και μετά ειρωνευεσαι!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sargus είπε

Ε καλά, δεν είναι και αποκυηματα φαντασίας όλα αυτά που λέει τόσος κόσμος που έχει καεί...μαζί και εγώ. Δηλαδή εσύ τι θεωρείς; Ότι τα VW δεν είναι πιο ζημιαρικα από το μέσο όρο; Διάβασε και καμιά διεθνή έρευνα αξιοπιστίας -ακόμη και Γερμανική -, γίνε και εσύ expert και μετά ειρωνευεσαι!

Για βάλε καμμία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, sargus είπε

Ποια VW;Ποιες σειρές, ποιανης χρονολογίας, ποια συγκεκριμενα μοντελα;

Πες μου εσύ μια έρευνα που λέει οτι τα VW,σαν αμάξια γενικά, όχι κάποιο συγκεκριμένο μοντελο,είναι πιο ζημιαρικα από τον μέσο ορο.Αναμεσα σε τι αυτοκίνητα η σύγκριση;

Εσύ με ποιο μοντέλο καηκες;Ο πολύς κόσμος με ποιο VW συγκεκριμένα κάηκε;

Τώρα αν μιλάς για κάποια συγκεκριμενα,εκεί έχει η κάθε εταιρεια ζημιαρικα αμάξια.

https://www.welt.de/motor/gallery5562687/Die-10-Autos-mit-den-meisten-Maengeln.html

Λίγο παλιά έρευνα αλλά λέει πολλα

Και μια αλλη πρόσφατη

https://www.maennersache.de/tuev-report-2017-ergebnisse-audi-mercedes-porsche-461.html#

Βρίσκω κάλλιστα και αλλες,αλλά πολυ ασχολήθηκα

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε ποιο Σιρόκο ;

Πάρε εκεί το αγαπημένο των ειδημόνων του ινσομνια  δηλ  Γιαρις  τι άλλο ....... που κάθεσαι και αναρωτιέσαι για τα άλογα ....

Αν και σε λίγο θα εμφανιστει και ο φίλτατος εμπιενδυοτριας( @mp123) να σου προτείνει (επιβάλλει θα έλεγα καλύτερα)  το  i10 ...  :P

Βέβαια για να του δώσω κι ένα δίκιο θα σου πει για καινούργιο. :)

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.

Αν η vw ήξερε να φτιάχνει κινητήρες τότε τα vw δεν θα είχαν κανένα ανταγωνιστή στον πλανήτη γιατί απο στήσιμο στο δρόμο, σασί, σχέδιο, φρένα, αναρτησεις, άνεση, είναι απίστευτα

Ο σατανάς όμως κρύβετε κάτω απο το καπό

Δημοσ.

Από όσο είχα διαβάσει το συγκεκριμένο μοντέλο έβγαζε και θέμα με τη μονάδα Abs με σχετικά ακριβό κόστος αντικατάστασης 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jmmys είπε

Εγώ που έχω ιταλικό καλύτερα να κρυφτώ δηλαδή! :lol:

3 ώρες πριν, nik0laus είπε

Ρε ποιο Σιρόκο ;

Πάρε εκεί το αγαπημένο των ειδημόνων του ινσομνια  δηλ  Γιαρις  τι άλλο ....... που κάθεσαι και αναρωτιέσαι για τα άλογα ....

Αν και σε λίγο θα εμφανιστει και ο φίλτατος εμπιενδυοτριας( @mp123) να σου προτείνει (επιβάλλει θα έλεγα καλύτερα)  το  i10 ...  :P

Σε μεταχειρισμένα ξέχασες και τα starlet και micra! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nik0laus είπε

Ρε ποιο Σιρόκο ;

Φιλτατε ευχαλιστω για τα καλα σου λογια τωρα που ειμαι στο εξωτερικο για δουλεια.Ελεγα να μην επεμβενω στα θεματα αυτα αλλα θα το κανω.😛

Δεν ασχολουμε καν με vw group.  ( ειναι σαν να ακουω ανεκδοτα ), συν γενικα για γερμανικα αυτοκινητα. ιαπωνικα και κορεατικα μονο. εγω ειμαι της αποψης αυτοκινητο το πολυ 14-15000 ευρω καινουργιο .παραπανω λεφτα το θεωρω ασκοπο για κατι που ειναι στον δρομο . αν ειναι για μτχ το πολυ 7000 ευρω για εφταετιας αυτοκινητο. τωρα ο καθενας παιρνει οτι θελει ,αλλα να δωσω δεκα χιλιαρικα για  vw μτχ τα λυπαμε. ουτε χαρισμα δεν τα θελω. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν η vw ήξερε να φτιάχνει κινητήρες τότε τα vw δεν θα είχαν κανένα ανταγωνιστή στον πλανήτη γιατί απο στήσιμο στο δρόμο, σασί, σχέδιο, φρένα, αναρτησεις, άνεση, είναι απίστευτα

Ο σατανάς όμως κρύβετε κάτω απο το καπό

νομίζω τα παραλές λίγγγγοοοο

VW_GOLF FAMILY_01.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Eχοντας 2 (seat leon ομως) 1.4 tsi με CAX κινητηρα ενα εχω να πω.
Ετοιμασου για καδενες, τουρμπινες, westgate, πολλαπλασιαστες και κορωνοπηνια.
ΑΛΛΑ! Τα γουσταρω τα αμαξια και τα πληρωνω. στο τελος της μερας αυτο μετραει μονο.
Ολα χαλανε.

• Like 1
  • Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...