vaggelis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση σχετικά για το πως μπορώ να βάλω σελιδοδείκτη σε pdf χρησιμοποιώντας το ADOBE READER (εάν γίνεται φυσικά). Για να καταλάβετε πως έχει το θέμα: είμαι μουσικός και θέλω να φτιάξω το πρόγραμμα των τραγουδιών,επειδή χρησιμοποιώ τώρα πια tablet ,για να μην μεταφέρω μαζί μου φακέλους παρά φακέλους , έτσι λοιπόν θα ήθελα κατά κάποιο τρόπο να βάλω σε κάθε κομμάτι έναν σελιδοδείκτη έτσι ώστε όταν θα θέλω να βρω το συγκεκριμένο που θέλω να κάνω απλά μια αναζήτηση και να το βάζω. Και γενικά να τα κατηγοροποιήσω! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ!
tarantules Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αν η χρήση είναι σε android tablet προτείνω το Moon+ Reader ή το ezPDF Reader.Και τα 2 τα χρησιμοποιώ και μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα εκτός του να βάζεις όσους σελιδοδείκτες θες.
vaggelis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , απλα θέλω μια εφαρμογή απο pc αρχικά πως μπορώ να το κάνω. Θέλω να τα φτιαξω απο εκεί εξαρχής και μετά με το reader θα παίζω ''μπάλα''. Έτσι το σκέφτομαι. @tarantules Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από vaggelis13
tarantules Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Adobe Reader δεν έχω υπόψη μου γιατί τον έχω αντικαταστήσει εδώ και χρόνια με τον Foxit Reader αλλά φαντάζομαι και αυτός θα έχει επιλογή για να κρατάει bookmarks όπως όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές αυτού του τύπου. Δες εδώ πχ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από tarantules 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα