Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχασα το κλειδί από ένα fiat του 2018 με τον τηλεχειρισμό το σπαστό. Πήρα σφακιανάκη και μου λέει 175€. Υπάρχει κάποια οικονομικότερη λύση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι εχει παθει το κλειδι ? Δευτερο εχεις ?

Τίποτα απλά το έχασα. :lol: Έχω απλά είναι κλειδί συν ένα κοντρόλ με τηλεχειρισμό. Εγώ θέλω πάλι το πρώτο το σπαστό με τον τηλεχειρισμό.

Δημοσ.

Αν είναι με κυλιόμενο κωδικό (που κατά 99% είναι) δηλαδή αλλάζει τη συχνότητα εκπομπής με κάθε πάτημα  την πάτησες. Δεν γίνεται αντίγραφό , θα πρέπει να αλλαχτεί και η πλακέτα. Ίσως τα 175 είναι πολλά , αλλά δεν γίνεται η δουλειά και με 10-20 ευρώ δυστυχώς

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για παρε τηλεφωνο και ρωτα τον Πυθαγορα

http://www.o-pythagoras.gr/

Πήρα μόλις και μου λέει μόνο στη fiat δεν μπορούν να επέμβουν στον τηλεχειρισμό, οπότε μόνο αντιπροσωπεία. Και κλάμα!

• Confused 1
Δημοσ.

To κλειδί είναι κάπως έτσι;

Δέν βλέπω τον λόγο να μήν υπάρχει ποιο φτηνή λύση,μια νέα λάμα,προγραμματισμός του rfid που βρίσκεται μέσα στο κέλυφος και ζευγοποίηση με το κεντρικό  κλείδωμα χρειάζεται.

Σε Ford, κάτι αντίστοιχο μου έχει κοστίσει 30 (κλειδί)+15 (λάμα)+20 προγραμματισμός στην αντιπροσωπία.

Δημοσ.

Οπου και να απευθυνθεις, καλο θα ηταν να "σβησουν" τα κλειδια απο τον εγκεφαλο.

Στα φιατ απ'οσο ξερω ειναι πακετο να γραψουν / σβησουν κλπ αλλα ειναι η μονη safe επιλογη.

Ουσιαστικα θα ζητησεις αυτο που χαθηκε να καταργηθει απο τον εγκεφαλο ωστε οποιος το βρει να του ειναι αχρηστο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 9:40 ΜΜ, Tenshi είπε

To κλειδί είναι κάπως έτσι;

Δέν βλέπω τον λόγο να μήν υπάρχει ποιο φτηνή λύση,μια νέα λάμα,προγραμματισμός του rfid που βρίσκεται μέσα στο κέλυφος και ζευγοποίηση με το κεντρικό  κλείδωμα χρειάζεται.

Σε Ford, κάτι αντίστοιχο μου έχει κοστίσει 30 (κλειδί)+15 (λάμα)+20 προγραμματισμός στην αντιπροσωπία.

Ναι αυτό ακριβώς είναι το κλειδί. Δηλαδή μπορώ να πάω αντιπροσωπεία να το αγοράσω κανονικά; Καλά μόνο 15$; Δηλαδή παίρνω αυτό πάω το κόβω και πάω αντιπροσωπεία για προγραμματισμό;

13 ώρες πριν, mclein είπε

Οπου και να απευθυνθεις, καλο θα ηταν να "σβησουν" τα κλειδια απο τον εγκεφαλο.

Στα φιατ απ'οσο ξερω ειναι πακετο να γραψουν / σβησουν κλπ αλλα ειναι η μονη safe επιλογη.

Ουσιαστικα θα ζητησεις αυτο που χαθηκε να καταργηθει απο τον εγκεφαλο ωστε οποιος το βρει να του ειναι αχρηστο.

Ντάξει τι να βρούνε. Θα αρχίσει να χτυπάει όλα τα fiat σε όλη την ελλάδα; Το έχασα μακρυά από το σπίτι.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nauths είπε

Ναι αυτό ακριβώς είναι το κλειδί. Δηλαδή μπορώ να πάω αντιπροσωπεία να το αγοράσω κανονικά; Καλά μόνο 15$; Δηλαδή παίρνω αυτό πάω το κόβω και πάω αντιπροσωπεία για προγραμματισμό;

Το κλειδί που βλέπεις είναι μεταχειρισμένο,εξ ού και η τιμή του.Τέτοια κλειδιά, κατα κύριο λόγο, έρχονται απο ολικές καταστροφές οχημάτων οπότε ουσιαστικά παίζουν ρόλο ανταλλακτικών.

Όπως είπα,εκτιμώ οτι δέν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που λειτουργούν τα κλειδιά anno 2018. Προσωπικά έχω φτιάξει 2 (+1 που έχασα) τέτοια κλειδιά,με κόστος κάτι λιγότερο απ όσο θα έπαιρνα 1 κατευθείαν απο αντιπροσωπία.

Σε γενικές γραμμές είναι κάτι απόλυτα εφικτό.Το αν κάποια αντιπροσωπία δέν είναι τόσο συγκαταβατική στο να εξυπηρετήσει,είναι άλλο ζήτημα.

Ο mclein πολύ σωστά αναφέρει οτι πρέπει να σβηστούν και να καταχωρηθούν εκ νέου όσα κλειδιά θα έχεις πλέον στην κατοχή σου.Αυτό που χάθηκε, θα είναι ικανό μόνο στο να ανοίξει την πόρτα χειροκίνητα,αφού δέν θα αναγνωρίζεται απο το κεντρικό κλείδωμα ή το immobilizer.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tenshi είπε

Το κλειδί που βλέπεις είναι μεταχειρισμένο,εξ ού και η τιμή του.Τέτοια κλειδιά, κατα κύριο λόγο, έρχονται απο ολικές καταστροφές οχημάτων οπότε ουσιαστικά παίζουν ρόλο ανταλλακτικών.

Όπως είπα,εκτιμώ οτι δέν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που λειτουργούν τα κλειδιά anno 2018. Προσωπικά έχω φτιάξει 2 (+1 που έχασα) τέτοια κλειδιά,με κόστος κάτι λιγότερο απ όσο θα έπαιρνα 1 κατευθείαν απο αντιπροσωπία.

Σε γενικές γραμμές είναι κάτι απόλυτα εφικτό.Το αν κάποια αντιπροσωπία δέν είναι τόσο συγκαταβατική στο να εξυπηρετήσει,είναι άλλο ζήτημα.

Ο mclein πολύ σωστά αναφέρει οτι πρέπει να σβηστούν και να καταχωρηθούν εκ νέου όσα κλειδιά θα έχεις πλέον στην κατοχή σου.Αυτό που χάθηκε, θα είναι ικανό μόνο στο να ανοίξει την πόρτα χειροκίνητα,αφού δέν θα αναγνωρίζεται απο το κεντρικό κλείδωμα ή το immobilizer.

Φίλε μου το βρήκα. Ο πεθερός είχε κάνει "κόσκινο" το αμάξι και λέει δεν το βρήκε ποτέ. Τελικά ήταν μέσα. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ, θα μου έσωζες 100€ χαλαρά!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Φίλε μου το βρήκα. Ο πεθερός είχε κάνει "κόσκινο" το αμάξι και λέει δεν το βρήκε ποτέ. Τελικά ήταν μέσα. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ, θα μου έσωζες 100€ χαλαρά!

Ο πεθερός οφείλει να σε βγάλει για μπριζόλες και τσίπουρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...