Προς το περιεχόμενο

Αγορα gaming monitor 144hz 27 h 32?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα μιας και τις τελευταιες μερες ειμαι χωρις μονιτορ στον υπολογιστη και δυστυχως δεν μπορεσα να πετυχω καποια αγορα στο black friday 

για gaming Monitor ειχα to dell 2713hm

και θελω να παω σε καποιο καλητερο ωστε να εχει αισθητη διαφορα!

οι 32΄΄ ειναι πολυ κουραστικες η παλευονται?

επισης περα απο αυτα τα 2 που εχω βρει προτεινεται καποιο αλλο ?

https://www.skroutz.gr/s/12178014/Samsung-C32HG70.html

https://www.skroutz.gr/s/13568957/Asus-Rog-Strix-XG32VQ.html

κατι τελευταιο που  ηθελα να ρωτησω το gsync τι καλητερο κανει γιατι δεν γνωριζω και πολλα?

budget αγορας περιπου στα 450 μαχ μιας και θα αγοραστει χωρις φπα η οθονη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστα ξεχασα να αναφερω

7700κ 

1080ti nvidia 

η χρηση γενικα Browsing - gaming 70-80%

Επεξ/σία από stel106
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

aoc ag322qc4 και ας εχεις nvidia  

μεχρι 35" για gaming παλευεται ανετα παντως,27" πολυ μικρη δεδομενου του 16:9

οι asus,samsung που κοιτας ειναι ολοιδια με το προηγουμο μοντελο της aoc ag322qcx

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

aoc ag322qc4 και ας εχεις nvidia  

μεχρι 35" για gaming παλευεται ανετα παντως,27" πολυ μικρη δεδομενου του 16:9

ε μεχρι 32 ειπα να παω μαξ :)

επισης η Nvidia γιατι δεν κανει με ολα τα μονιτορ?

και αυτα που εστειλα πιο πανω που υστερουν αν γνωριζεις?

ευχαριστω

Δημοσ.

πουθενα δεν υστερουν,απλα το c4 ειναι το refresh και αρα θα εχει μικροβελτιωσεις,για την nvidia το λεω λογω gsynch που δεν εχουν τα monitor

προσωπικα εγω παω για το c4

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

πουθενα δεν υστερουν,απλα το c4 ειναι το refresh και αρα θα εχει μικροβελτιωσεις,για την nvidia το λεω λογω gsynch που δεν εχουν τα monitor

προσωπικα εγω παω για το c4

Αν ειναι καλο ναι εννοειτε δεν εχω θεμα απλα δεν βρηκα πολλα reviewes ουτε amazon κλπ

Δημοσ.

χωσε λεφτα αν εχεις το budget για ενα 34αρι ultrawide με gsync σε δυο μερες θα το εχεις συνηθίσει και πιστεψε δεν θα μπορεις καν να διανοηθεις μετα οτι θα γυρισεις ποτε ξανα σε 16:9

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Virus200 είπε

χωσε λεφτα αν εχεις το budget για ενα 34αρι ultrawide με gsync σε δυο μερες θα το εχεις συνηθίσει και πιστεψε δεν θα μπορεις καν να διανοηθεις μετα οτι θα γυρισεις ποτε ξανα σε 16:9

ε ειπα να μην ξεφυγω παρα πολυ δεν εχω και παρα πολυ ελευθερο χρονο δυστυχως

στα χρηματα αντε λιγο ακομη να ανεβαινα  αν υπαρχει καποια προταση δεκτη κυριως για μεχρι 32'' :)

Δημοσ.

τωρα μολις ειδα οτι βγηκε review απο το refresh του asus που θες,στο techpowerup.

αν το βρεις πουθενα το χτυπας,το ιδιο ονομα εχει με ενα r στο τελος

Δημοσ.

Τη samsung δεν θα την πρότεινα, έχει αρκετά θέματα. Εάν δουλεύει όπως είναι σχεδιασμένη να δουλεύει είναι πολύ καλή, αλλά παίζει τρελό λαχείο με την αφεντιά της. Η asus είναι σαφώς πιο εγγυημένη, το κυριότερο πρόβλημα που έχει είναι ότι θέλει γραφείο γηπεδικών διαστάσεων λόγω του χώρου που πιάνει η βάση και δεν έχει hdr, το οποίο έχει η vqr που αναμένεται προσεχώς. Αλλιώς η ag322qc4, που λέει ο 3djin, η οποία είναι το hdr refresh ης 322qcx, η  οποία επίσης ήταν αξιόλογη. Μη φανταστείς βέβαια ότι κάποια από αυτές έχει ουσιαστικό hdr, δυστυχώς.Προσωπικά ανάμεσα σε αυτές θα επέλεγα την asus, αν και όταν τελειώσω με μετακομίσεις και λοιπές ιστορίες έχω (μάλλον) καταλήξει ότι θα πάω για την viewsonic xg3240c, η οποία όμως δεν υπάρχει Ελλάδα.

Δημοσ.

κοιταζω μηπως παω σε 34΄''  απλα απο αυτα που διαβασα επειδη εχω καρτα nvidia for gsync θα χρειαστουν περισσοτερα χρηματα

επισης το gsync εχει διαφορα πολυ η και με μονιτορ freesync αν βρω καποιο δεν θα εχω τρρομερη διαφορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα

μια βοηθεια λιγο επειδη βρισκομαι σε σταδιο επιλογης

απο τα 2 συγκεκριμενα μονιτορ για gaming Πιο ειναι θεωρειται καλητερο?

nvidia 1080ti

https://www.skroutz.gr/s/10537497/Samsung-C34F791WQU.html

για την samsung μηπως η αναλυση ειναι δυσκολη για gaming Και απλη καθημερινης χρησης?

https://www.skroutz.gr/s/15075862/Dell-Alienware-AW3418HW.html

Επεξ/σία από stel106

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...