Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες, έχω την τηλεόραση του τίτλου, αγορασμένη από Κωτσο. Στο ψητό λοιπόν η τηλεόραση είναι πλήρης λειτουργική με την μόνη διαφορά ότι στα χρώματα της είναι πολύ έντονο το μπλε. Φανταστείτε πως βλέπετε τηλεόραση και έχετε βάλει μπροστά ένα μπλε φίλτρο. Έχω δοκιμάσει από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλά τίποτα, μόνο χειρότερο το κάνω. Επίσης η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν κάνει τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω? 

Επεξ/σία από BringMe2Life
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 5:09 ΜΜ, stratosw είπε

παιρνεις τηλεφωνο την lg για ελεγχο ή την πας κωτσο για ελεγχο και αλλαγη.

Δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης. Οπότε λογικά ότι ενέργειες και να γίνουν θα πρέπει να γίνουν επί πληρωμή. Ξέρουμε κανένα service?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τι την εχεις συνδεσει;Ειχα μια πλασμα συνδεδεμενη σε αποκωδικοποιητη με scart και εφταιγε αυτο.Αλλιως ελεγξε τις συνδεσεις σου.Αν παρ ολα αυτα ειναι ενταξει τοτε ειναι το πανελ.

Επεξ/σία από LeonV12
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Με τι την εχεις συνδεσει;Ειχα μια πλασμα συνδεδεμενη σε αποκωδικοποιητη με scart και εφταιγε αυτο.Αλλιως ελεγξε τις συνδεσεις σου.Αν παρ ολα αυτα ειναι ενταξει τοτε ειναι το πανελ.

Έχω διαβάσει το συγκεκριμένο μοντέλο και φταίνε τα πάνελ. Γενικότερα δεν το βλέπω μόνο σε σταθμούς τηλεόρασης αλλά και σε ταινίες από usb-sticks. Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξω μέσα από τις ρυθμίσεις, αν υπήρχε θα τον είχα βρει μέχρι τώρα ή στην χειρότερη περίπτωση η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα έκανα την δουλειά. Όμως κατά 99% φταίει το πάνελ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο επίσημο service στο Ηράκλειο για να απευθυνθώ? Δεν θα ήθελα να μπλέξω με κωτσο, προτιμώ να το πάω απευθείας. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Έχω διαβάσει το συγκεκριμένο μοντέλο και φταίνε τα πάνελ. Γενικότερα δεν το βλέπω μόνο σε σταθμούς τηλεόρασης αλλά και σε ταινίες από usb-sticks. Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξω μέσα από τις ρυθμίσεις, αν υπήρχε θα τον είχα βρει μέχρι τώρα ή στην χειρότερη περίπτωση η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα έκανα την δουλειά. Όμως κατά 99% φταίει το πάνελ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο επίσημο service στο Ηράκλειο για να απευθυνθώ? Δεν θα ήθελα να μπλέξω με κωτσο, προτιμώ να το πάω απευθείας. 

Αξιζει νομιζεις να το φτιαξεις;Σε sony 40+ ιντσες του πατερα μου του ζητουσαν 600 ευρω για μια τηλεοραση που αγορασε στα 800 αν θυμαμαι καλα.Και η LG μη νομιζεις οτι ειναι καλυτερη.Ψαξε κανα γατονι να σου φτιαξει το υπαρχον.Γινεται και μαλιστα θα δεις και πολλα βιντεο στο you tube.Ο αντιπροσωπος μη περιμενεις να σου κανει επισκευη,δεν υπαρχει ουτε μια στο δις.

Δημοσ.

Aν έχει θέμα το panel το κόστος είναι αστρονομικό οπότε την πετάς απλά, δεν επισκευάζεται το panel αντικαθίσταται αλλά το κόστος του ανταλλακτικού είναι όσο σχεδόν μια καινούρια τηλεόραση, δεν είναι ledοταινίες που έχουν 50-80€

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, aorus είπε

Aν έχει θέμα το panel το κόστος είναι αστρονομικό οπότε την πετάς απλά, δεν επισκευάζεται το panel αντικαθίσταται αλλά το κόστος του ανταλλακτικού είναι όσο σχεδόν μια καινούρια τηλεόραση, δεν είναι ledοταινίες που έχουν 50-80€

Αν ειναι το προβλημα στην πλακετα επισκευαζεται.Απλα πρεπει να ειναι ηλεκτρονικος της προκοπης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...