Προς το περιεχόμενο

Mi8 vs Mate 10 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σκεφτόμουν να προβώ στην αγορά ενός xiaomi mi8 αλλά βρήκα σε καλή τιμή ένα mate και με τρώει το χέρι μου. Πιστεύω το xiaomi είναι ανώτερο λόγο επεξεργαστή και μεγαλύτερης οθόνης αλλά και το mate φαίνεται δυνατό αλλά με φοβίζει ο kirin. Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε να μην κανω την λάθος αγορά?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες κάμερα/βίντεο,μπαταρία και επίσημη εγγύηση για μένα πας στο Mate.

Στα υπόλοιπα στο Xiaomi.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν θες κάμερα/βίντεο,μπαταρία και επίσημη εγγύηση για μένα πας στο Mate.

Στα υπόλοιπα στο Xiaomi.

Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα.. μπαταρία ναι είναι σημαντική. Η κυρία χρήση είναι για δουλειά, email, πολλές καρτέλες στον browser, πολλά έγγραφα pdf κλπ αλλά και κάνα παιχνιδάκι ενίοτε. Καλύτερα mi 8 δηλαδή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως τα θες ναι mi8

Αλλά γιατί δεν κοιτάς το Poco F1 που είναι και αυτό τούμπανο με μεγάλη μπαταρία και πιο φτηνό από το Mi8 αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα?

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν ανεβαίνει το μπάτζετ κοιτάζεις και τα ψίχουλα. Εμένα ένα πράγμα μου τη δίνει, το να μετανιώσω την αγορά εάν καταλήξω σε ένα από τα δύο και να με δείτε με αγγελία σε καμιά βδομάδα και αναζήτηση σε νέο τηλέφωνο. Για xiaomi πάντως μόνο θετικά έχω να λέω. Δεν σκάλωσε ποτέ κάποιο απ`τα τηλέφωνα που είχα, πόσο μάλλον το Mi8, αν και το Mate έχει τρομερή κάμερα το άτιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Καλησπέρα

Σκεφτόμουν να προβώ στην αγορά ενός xiaomi mi8 αλλά βρήκα σε καλή τιμή ένα mate και με τρώει το χέρι μου. Πιστεύω το xiaomi είναι ανώτερο λόγο επεξεργαστή και μεγαλύτερης οθόνης αλλά και το mate φαίνεται δυνατό αλλά με φοβίζει ο kirin. Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε να μην κανω την λάθος αγορά?

Ευχαριστώ

Για μενα φιλε κοιτα καλυτερα huawei mate 10 pro εχεις εγγυηση 2 χρονι απο ελλαδα ποιο στιβαρη συσκευη...ιδια ραμ με το xiaomi mi8 αρα δεν εχεις θεμα απο καρτελες...Αλλα το βασικο το Mate 10 pro εχει περισσοτερες μπαντες αρα πιανεις σημα σε ποιο πολλες χωρες και καλυτερο...ειναι αδιαβροχο και δεν εχει το Notch αρα εχει ποιο πολυ οθονη διαθεσιμη για email(το notch του mi8 ειναι σχετικα μεγαλο δες το απο κοντα)και κατι τελευταιο αν χρησιμοποιεις netflx το mi8 δεν παιζει fhd νομιζω..!!Μονο και μονο για την εγγυηση αξιζει..αλλιως κοιτα καμια ναυαρχιδα αν δεν σε νοιαζει καν η καμερα στυλ Oneplus 6 με 8 ραμ..!Παντως εγω που πηρα Huawei p20 pro που εχουν ιδιο επεξεργαστη δν ειχα κανα θεμα και μετα απο παιχνιδι μισης ωρα PUBG ΚΑΙ ΜΕ 12 εφαρμογες να τρεχουν...!!

5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Έτσι όπως τα θες ναι mi8

Αλλά γιατί δεν κοιτάς το Poco F1 που είναι και αυτό τούμπανο με μεγάλη μπαταρία και πιο φτηνό από το Mi8 αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα?

Saruman θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα με προβληματιζει τα θεματα που εχει βγαλει το pocophone!

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kp1 είπε

Saruman θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα με προβληματιζει τα θεματα που εχει βγαλει το pocophone!

Και το Mate 20 pro τη να πει πού έχει μεγαλύτερο πρόβλημα?

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όλα κάτι θα συμβεί.

Και το 1+6 στις πρώτες παρτίδες είχε θέμα με το βίντεο.

Βέβαια η OnePlus το αναγνώρισε και έκανε άμεση αντικατάσταση σε όσους το είχαν πάρει.

Είναι να μην σου κάτσει και μετά ξενερώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Και το Mate 20 pro τη να πει πού έχει μεγαλύτερο πρόβλημα?

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όλα κάτι θα συμβεί.

Και το 1+6 στις πρώτες παρτίδες είχε θέμα με το βίντεο.

Βέβαια η OnePlus το αναγνώρισε και έκανε άμεση αντικατάσταση σε όσους το είχαν πάρει.

Είναι να μην σου κάτσει και μετά ξενερώσεις.

Συμφωνω μαζι σου ειναι να μην σου κατσει οπως με μενα με το P20 pro (τελικα ειχε θεμα η οθονη εκαν DOA και μου δωσαν καρφι νεο και ποιο ωραιο χρωμα).Αλλα η oneplus το πηρε πανω της μπαμ και να σου πω την αληθεια απο τις λιγες εταιρεις που θα εμπιστευομου να παρω κινητο χωρις φυσικο service απο εδω..οπως και με την huawei δεν ειχα θεμα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...