jp77s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πρόκειται να κάνω εγκατάσταση καποιας custom rom σε φίλο και μου ζήτησε να διατηρήσουμε όλο το περιεχόμενο των sms και instagram. Γνωρίζεις κάποιος δωρεάν εφαρμογή που να κάνει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ την συγκεκριμένη δουλειά? Θα πάρω backup τα user data από το instagram καθώς και backup την stock rom μεσω twrp, απλά δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να κάνω recover τα δεδομένα που θέλω και αναγκαστώ να κάνω restore ολόκληρη την stock rom. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από jp77s
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Για sms χρησιμοπποιω το Sms Backup & Restore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=el To Instagram τι backup θελει? Αφου οταν βαζεις το username κλπ δεν επανερχονται ολα? 1
jp77s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια παρόμοια εφαρμογή χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά επειδή δεν έχω instagram και ο φίλος μου τόνισε ότι θέλει να μην χάσει τίποτα, γι'αυτό και ρωτάω. Πάντως στο viber αν ορίσεις τα αντίγραφα ασφαλείας στην 1 εβδομάδα ή στον 1 μήνα, τις τελευταίες συζητήσεις τις χάνεις. Δεν αρκεί να κάνεις απλά ενεργοποίηση στη νέα συσκευή. Κάτι αντίστοιχο θέλω να αποφύγω.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξερω για το instagram με σιγουρια, αλλα νομιζω πως δεν αποθηκευεται κατι locally. Αλλα ας μας πει καποιος αλλος φιλος αν ξερει σιγουρα ή αλλιως δοκιμασε να συνδεθεις με τον Ινσταγκραμ λογαριασμο σου σε αλλη συσκευη και αν ειναι ολα εκει τοτε δεν εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα