eclipse_heart78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Ακύρωσα την κάρτα που είχα βάλει στο netflix. Η τράπεζα μου έκδωσε άλλη μέσα στον Νοέμβριο. Τέλος Νοεμβρίου η netflix ΖΗΤΗΣΕ και πήρε ποσό, που είχε δηλωθεί ( απο τον χακαρισμένο λογαριασμό), ύψους 11,99 ευρώ. CMOS_Z περίπου σωστά κατάλαβες. kostasgr78 . Πάγια εντολή μεταβιβάζεται σε νέα κάρτα ( πιστωτική κυρίως και είναι συμφωνία χρόνων με τις τράπεζες και το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο) μόνο αν έχεις αγοράσει <υλικό αγαθό>> και έχεις υπογράψει δόσεις. Παράδειγμα: Αν πας να αγοράσεις έναν υπολογιστή και τον βάλεις δόσεις σε πιστωτική κάρτα τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αν ακυρώσεις για κάποιο λόγο την πιστωτική κάρτα αυτό το ποσό μεταφέρεται στην επόμενη, Επίσης το ποσό ολόκληρο βαρύνει το πιστωτικό υπόλοιπο της κάρτας και φαίνεται. ( πιο αναλυτικά: πιστωτικό όριο κάρτας 1.500 ευρώ. Αγορά υπολογιστή 1000 ευρώ.Δόσεις 12. Αν δεις την άλλη μέρα την πιστωτική σου θα δεις ότι έχεις πιστωτικό όριο 500 ευρώ μόνο.Τα υπόλοιπα, και για 12 μήνες έχουν δεσμευθεί.) Στην δική μου περίπτωση δεν είχε δεσμευθεί κανένα ποσό από την πιστωτική μου, απλά έβλεπα και είδα να παίρνουν χρήματα κάθε μήνα από αυτή. Ακόμα και στην περίπτωση που βάζουμε πάγια εντολή να πληρώνονται Δ.Ε.Κ.Ο από την πιστωτική μας κάρτα ( ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ) σε περίπτωση που ακυρώσεις την κάρτα αυτές δεν μεταφέρονται. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Να σημειώσω τέλος ότι έχω ενημερώσει την τράπεζα Πειραιώς ΑΚΡΙΒΩΣ για τις κινήσεις που έκανα και μέχρι τέλος του χρόνου (όπου και θα ξαναδώ αν ξαναχρεώσουν) θα κάνω αναφορά και στον συνήγορο του καταναλωτή.
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, eclipse_heart78 είπε Οταν έκανα δοκιμές της υπηρεσίας του netflix, το ειχα ταίσει (με αυτή τη σειρα) χρεωστική, πιστωτική και 2 προπληρωμένες. Σε ολες τις περιπτώσεις εκανα την ακυρωση μεσα απο την ιστοσελίδα του και ποτέ δεν ειχα προβλημα, παρολο που και κάποιες απο τις κάρτες πλεον δεν ισχύουν. Τελικά επελεξα να εχω πλήρη συνδρομη και χρησιμοποιησα την πιστωτική που ειχα βάλει παλιοτερα Σε ολες μα ολες τις περιπτώσεις δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα με τις ακυρώσεις, ουτε με αυθαιρετες μετέπειτα χρεώσεις. Γιατί στα λεω ολα αυτα; Γιατί πιστευω οτι το προβλημα σου δεν οφείλεται σε ατασθαλία του netflix αλλά σε κάτι αλλο. Ειδικά εκει που αναφέρεις για αυθαιρετη αλλαγη στοιχείων και email, εμενα μου βαρά καμπανάκι για ανθρώπινο χέρι. Μήπως κάποιος αλλος εχει προσβαση στους λογαριασμους και τα στοιχεία σου; Είτε κοντινος σου ανθρωπος ή επειδή οι συσκευές σου ειναι μολυσμένες. Εννοείται βάζω στο παιχνιδι και λάθος της τράπεζας αλλά σε κάθε περιπτωση βγαλε απο απο το κάδρο το netflix.
eclipse_heart78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στο κάδρο isay θα είναι το netflix σαν συμπεριφορά. Μου χάκαραν τον λογαριασμό ναι.Εφαγα τον υπολογιστή αλλά και την τηλεόραση να βρω άκρη.Δεν έχω κάνει φορματ φυσικα ακόμα. ΑΛΛΑ....η Συμπεριφορά της συγκεκριμένης εταιρείας, για τις υπηρεσίες που παρέχει δεν είναι η αρμόζουσα.
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, eclipse_heart78 είπε Στο κάδρο isay θα είναι το netflix σαν συμπεριφορά. Μου χάκαραν τον λογαριασμό ναι.Εφαγα τον υπολογιστή αλλά και την τηλεόραση να βρω άκρη.Δεν έχω κάνει φορματ φυσικα ακόμα. ΑΛΛΑ....η Συμπεριφορά της συγκεκριμένης εταιρείας, για τις υπηρεσίες που παρέχει δεν είναι η αρμόζουσα. Μισο ρε eclipse. ΕΣΤΩ οτι εγω σου κλέβω την κάρτα (τη φυσική σου κάρτα ή τα ηλεκτρονικά στοιχεία) και μπαινω online και αγοράζω απο το amazon (τυχαία) μια χαζομάρα. Με ποια σειρα θα εβγαζες φταίχτες τους παρακάτω; Εσένα (ως κάτοχο) Εμένα (ως κλέφτη) - ακομα κι αν ειμαι κοντικο σου προσωπο την τραπεζα το amazon τη μεταφορική που μου εφερε τα πραγματα Εστω τώρα οτι ανιχνεύεις την κλοπή, αλλάζεις κάρτα και εγώ καταφέρνω να κλέψω και τα νεα στοιχεία και να κάνω νεα αγορά. Πως θα διαμορφωθεί τώρα η σειρά ; Εδω έγραψες αντιστοιχα τιτλο "μακριά απο amazon είναι κλέφτες" ενώ στα δικά μου μάτια φαίνεται οτι δεν μπορεις να προστατευσεις τα στοιχεία σου απο υποκλοπές ή κάποιος αλλος (ο κλέφτης ή η τράπεζα σου) σε χρησιμοποίησε. Το amazon/netflix/κλπ ΔΕΝ μπορουν να πάρουν χρήματα αν η κάρτα δεν ειναι ενεργή ή δεν εχει χρήματα. Αμα την αλλάξεις (με αντιστοιχη αλλαγή του ccv βεβαιως) δεν μπορουν να κάνουν καμια χρεωση. Είτε ο κλέφτης (δικος σου άνθρωπος ή ξένος) αλλαξε τα στοιχεία ή η τραπεζα σου "κουμπωσε" την παλια με τη νεα κάρτα (απο χαζομάρα, δολο, σκέψου οτι θες). Το κερασάκι στην τουρτα ειναι οτι και η τράπεζα ανετα μπορει να βγάλει εξω την ουριτσα της γιατί μεσα στους ορους που υπογραφεις ειναι οτι εισαι υπευθυνος για την προσωπική και ασφαλή χρεωση της κάρτας.
eclipse_heart78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να μην συμβεί σε κάνένα φίλε. Δεν κατάλαβες πραγματικά τι γράφω όπως και άλλοι φίλοι εδώ. Η εταιρεία που ανέφερες δεν βάζει δόσεις. Εδω μιλάμε για συμπεριφορά εταιρείας. Δεν μου έκλεψαν την κάρτα και κάποιος πήρε ενα λαπτοπ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩΠΛΗΡΩΜΗ. Τι δεν καταλαβαίνεται ρε παιδιά? Οσοι έγραψαν ΄λένε τα δικά τους. Εγώ καταγγέλλω κάτι συγκεκριμένο...ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΡΤΑ. Ξαναδιάβασε τι γράφεις φίλε isay και τι καταγγέλλω εγώ.Το κάνω για προστασία μας.Δεν έχω κανένα άλλο λόγο να γράφω σε forum για το τι έπαθα!!!! 23 χρόνια ασχολούμαι με ιντερνετ αλλά και συναλλαγές ιντερνετικές. Στα 40 μου χρόνια, το μόνο λάθος εδώ που αναγνωρίζω είναι ότι δεν το έκανα θέμα απο το τελος Οκτωβρίου που ανακάλυψα ότι μου χάκαραν τον λογαριασμό,. Σαν εταιρεία και ποιότητα η netflix πολύ καλή.Αλλά αρχίζει ο γολγοθάς άμα σου χακάρουν τον λογαριασμό. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από eclipse_heart78
turbat0s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, eclipse_heart78 είπε Εγώ καταγγέλλω κάτι συγκεκριμένο...ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΡΤΑ. Πώς κατάφερε η netflix και χρέωσε κάρτα που δεν γνώριζε? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από turbat0s
eclipse_heart78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 turbatos.......αν θές διάβασε και πιο πάνω.......
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 H Netflix δεν ευθύνεται σε κανένα σημείο στην όλη ιστορία και ο τίτλος στο topic είναι υπερβολικός και παραπλανητικός. Μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό σε προσωπικό επίπεδο αλλά οι πρακτικές και οι διαδικασίες στις online συνδρομές κλπ είναι πολύ συγκεκριμένες τόσο στη netflix όσο και σε όλες τις άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου που διαχειρίζονται εκατομμύρια συνδρομητές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Γι'αυτό πριν αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε κάρτες online και συνδρομητικές υπηρεσίες που ανανεώνονται αυτόματα, πρέπει πρώτα να ενημερωθούμε για άλλα πιο βασικά πράγματα ώστε να είμαστε ασφαλείς... Είναι σα να έχεις έναν λογαριασμό κάπου με κωδικό: 12345, να βάλεις σε κάποια άλλη στιγμή και τα στοιχεία της πιστωτικής σου και να περιμένεις ταυτόχρονα να είσαι και ασφαλής... 4
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σαφως και ευθύνεται το Netflix, αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο φιλος, η οποιαδήποτε συνδρομή σεν ειναι υλικό αγαθο για να μεταβιβαστεί στην νεα καρτα, αν θελει κάποιος να συνεχίσει κάλλιστα θα μπορούσε μονος του να βαλει την νεα καρτα Προφανώς λοιπον το Netflix εχει εκμεταλλευτεί κάποιο παραθυράκι και δουλεύει ετσι όπως δουλεύει 1
adsl2+ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις κάνει με την νέα κάρτα συναλλαγή από τον υπολογιστή σου; αν ναι, μάλλον θέλει φορμάτ, υπάρχει και η λύση να τα πεις όλα αυτά στη υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 On 04/12/2018 at 22:45, NikosKallithea said: Σαφως και ευθύνεται το Netflix, αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο φιλος, η οποιαδήποτε συνδρομή σεν ειναι υλικό αγαθο για να μεταβιβαστεί στην νεα καρτα, αν θελει κάποιος να συνεχίσει κάλλιστα θα μπορούσε μονος του να βαλει την νεα καρτα Προφανώς λοιπον το Netflix εχει εκμεταλλευτεί κάποιο παραθυράκι και δουλεύει ετσι όπως δουλεύει Το "παραθυράκι" βρίσκεται στην ιστορία του χρήστη και όχι στο Netflix...
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 OP, το Netflix δεν φταίει πουθενά σε αυτά που γράφεις, ο τίτλος του νήματος είναι παραπλανητικός. Το Netflix έχει ένα από τα καλύτερα helpdesks επάνω στον πλανήτη. Σε δεδομένη στιγμή μου είχαν υποκλέψει τα στοιχεία της πιστωτικής και μου είχαν αλλάξει πλάνο (από Standard σε Premium). Μόλις επικοινώνησα μαζί τους, μου επέστρεψαν επιτόπου τα χρήματα και μάλιστα με άφησαν να κρατήσω το Premium μέχρι τη λήξη του μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα