ScorpioX777 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Αλλά έσοδα τώρα μεγαλύτερα λογικό ... όπως μεγαλύτερα και τα λειτουργικά έξοδα κάθε εταιρίας ... ποσά στην προώθηση και το μάρκετινγκ ... είναι όλα ανάλογα ... Καλη και χρυση η Nokia την εποχη της πρωτοκαθεδριας της αλλα το marketing δεν το κατειχαν γιαυτο και πατωσαν. Αντιθετως η Apple εχει τεραστια βαση με πιστους απο τη μια και "δεμενους" απο την αλλη λογω οικοσυστηματος, ετσι και μια χρονια να εχει πτωση οπως το πιο πιθανον να γινει φετος λογω οτι δεν αξιζε η αναβαθμιση...του χρονου παλι θα σαρωσει. 1
Istros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν γίνεται φίλε μου. Είναι σα να λέμε θα εξαφανιστεί η Google. Δε θα γίνει ποτέ. Για άλλους λόγους, αλλά δεν θα εξαφανιστούν ποτέ ούτε η μία ούτε η άλλη. Και φυσικά ούτε η Microsoft, όπως και αρκετές άλλες εταιρίες που πλέον έχουν εδρεωθεί. Ούτε η Cisco. Είναι και θα είναι industry standards, τέλος. Και ο κυριότερος λόγος είναι αυτό που ανέλυσα παραπάνω, ο ίδιος ο καταναλωτής δεν θα την κλείσει ποτέ, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Είναι ένα brand που για το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό της αντιπροσωπεύει ΚΑΤΙ. Αυτό το κάτι δεν το αντιπροσωπεύει ΚΑΜΙΑ εταιρία πληροφορικής. Δεν θα δεις αυτοκόλλητο της Microsoft, της Google ή της Cisco σε αυτοκίνητα. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Νομίζετε ότι "σιγά, ένα αυτοκόλλητο είναι, σιγά το πράγμα". Δεν καταλαβαίνετε τα βασικά του MARKETING, και το βλέπετε καθαρά τεχνολογικά ενώ (σχεδόν) μόνο τεχνολογικό δεν είναι το θέμα, ειδικά στην εποχή μας που μία άκυρη εταιρία από τα βάθη της Κίνας μπορεί να κατασκεάζει hardware. Αυτο το "αυτοκόλλητο", ειναι ο Α και το Ω της Apple. Όταν αυτό το αυτοκόλλητο σταματήσει να κολιέται στα αυτοκίνητα, ξανασυζητάμε. Εναλλακτικά λέγεται πουλάω μούρη.Μια φορά και έναν καιρο ισως.τώρα έχει αγοράσει και η Κούτση Μαρία iPhone.Οποτε πάει και αυτός ο μύθος 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν γίνεται φίλε μου. Είναι σα να λέμε θα εξαφανιστεί η Google. Δε θα γίνει ποτέ. Για άλλους λόγους, αλλά δεν θα εξαφανιστούν ποτέ ούτε η μία ούτε η άλλη. Και φυσικά ούτε η Microsoft, όπως και αρκετές άλλες εταιρίες που πλέον έχουν εδρεωθεί. Ούτε η Cisco. Είναι και θα είναι industry standards, τέλος. Και ο κυριότερος λόγος είναι αυτό που ανέλυσα παραπάνω, ο ίδιος ο καταναλωτής δεν θα την κλείσει ποτέ, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Είναι ένα brand που για το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό της αντιπροσωπεύει ΚΑΤΙ. Αυτό το κάτι δεν το αντιπροσωπεύει ΚΑΜΙΑ εταιρία πληροφορικής. Δεν θα δεις αυτοκόλλητο της Microsoft, της Google ή της Cisco σε αυτοκίνητα. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Νομίζετε ότι "σιγά, ένα αυτοκόλλητο είναι, σιγά το πράγμα". Δεν καταλαβαίνετε τα βασικά του MARKETING, και το βλέπετε καθαρά τεχνολογικά ενώ (σχεδόν) μόνο τεχνολογικό δεν είναι το θέμα, ειδικά στην εποχή μας που μία άκυρη εταιρία από τα βάθη της Κίνας μπορεί να κατασκεάζει hardware. Αυτο το "αυτοκόλλητο", ειναι ο Α και το Ω της Apple. Όταν αυτό το αυτοκόλλητο σταματήσει να κολιέται στα αυτοκίνητα, ξανασυζητάμε. Χανεις τον χρονο σου . Τα επιχειρηματα σου προυποθετουν το μινιμουμ της κοινης λογικης που εξ'ορισμου απουσιαζει απο τον καθε "ψεκασμενο" . 1
cp5120 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Αφησες ένα σχόλιο που δεν μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω. Αλλά, μια και "in science you trust" (εκτός εάν η δική σου "science" είναι Scientology) το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ δεν είναι πραγματικά λεφτά. Είναι η αξία των ΜΕΤΟΧΩΝ που έχει στην κατοχή της η εταιρία. Αν η μετοχή πέσει στο $1, το "ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ" που λες δεν θα φτάνει ούτε για πιτόγυρα. Να μην μιλήσουμε για αυτό που λέγεται "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ". Ψάξτο μόνος σου να δεις τι σημαίνει...
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, polaki είπε Αυτο το "αυτοκόλλητο", ειναι ο Α και το Ω της Apple. Όταν αυτό το αυτοκόλλητο σταματήσει να κολιέται στα αυτοκίνητα, ξανασυζητάμε. Πως γελοιος πρεπει να ειναι καποιος για να κολλαει τετοια αυτοκολλητα ? και συμφωνα με την οδηγικη συμπεριφορα πολλων απο αυτους ειναι αρκετα 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cp5120 είπε το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ δεν είναι πραγματικά λεφτά. Είναι η αξία των ΜΕΤΟΧΩΝ που έχει στην κατοχή της η εταιρία. Αν η μετοχή πέσει στο $1, το "ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ" που λες δεν θα φτάνει ούτε για πιτόγυρα. https://www.euretirio.com/apothematiko-reserves/ Το παραπάνω άρθρο πάντως από το οικονομικό ευρετήριο όρων, αναφέρει ότι το "αποθεματικό" είναι το ποσό που δεσμεύεται από τα διανεμητέα κέρδη και άρα όχι η αξία των μετοχών που έχει στην κατοχή της η επιχείρηση. Γενικά ναι, έχει και ρευστά (πραγματικά) κέρδη-λεφτά η Apple στα ταμεία της που προέρχονται από... τις πωλήσεις των προιόντων της όπως κάθε επιχείρηση. Αυτό είναι το αποθεματικό. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από D.Luffy
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, cp5120 είπε Αφησες ένα σχόλιο που δεν μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω. Αλλά, μια και "in science you trust" (εκτός εάν η δική σου "science" είναι Scientology) το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ δεν είναι πραγματικά λεφτά. Είναι η αξία των ΜΕΤΟΧΩΝ που έχει στην κατοχή της η εταιρία. Αν η μετοχή πέσει στο $1, το "ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ" που λες δεν θα φτάνει ούτε για πιτόγυρα. Να μην μιλήσουμε για αυτό που λέγεται "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ". Ψάξτο μόνος σου να δεις τι σημαίνει... In your dreams...προτου γινει κατι τετοιο θα εχει βαρεσει διαλυση η παγκοσμια οικονομια. In science we trust...google it.
polaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Πως γελοιος πρεπει να ειναι καποιος για να κολλαει τετοια αυτοκολλητα ? και συμφωνα με την οδηγικη συμπεριφορα πολλων απο αυτους ειναι αρκετα Το αν εσύ τον θεωρείς γελοίο ή όχι, δεν βλέπω τί σχέση μπορεί να έχει στο κομμάτι του BUSINESS που περιγράφουμε. Το να μην θέλεις να δεκτείς αυτά που λέω ως δεδομένα είναι ένα άλλο θέμα που αφορά εσένα, και όχι τη διοίκηση της Apple η οποία μάλλον κάτι περισσότερο ξέρει από όλους εμάς. Η δε Nike έχει ολόκληρο παράρτημα με τα Jordan, που είναι +10€ η κάθε φόρμα παραπάνω από την ΙΔΙΑ φόρμα με άλλο λογότυπο. Κι όμως ο Jordan βγάζει τώρα περισσότερα χρήματα απ'ότι έβγαζε παίζοντας μπάσκετ. Λέγεται MARKETING, και θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα, όταν αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ είναι πιο ισχυρό από τη λογική. Πες τους "γελοίους". Αυτοί οι "γελοίοι" όμως γεμίζουν κάποιου την τσέπη και δεν είναι η δική σου, και δυστυχώς ούτε η δική μου. 1 ώρα πριν, Istros είπε Εναλλακτικά λέγεται πουλάω μούρη.Μια φορά και έναν καιρο ισως.τώρα έχει αγοράσει και η Κούτση Μαρία iPhone.Οποτε πάει και αυτός ο μύθος Οκ άρα πάει πέθανε η Apple. Βιάσου να πουλήσεις μετοχές τώρα που προλαβαίνεις, μπας και προλάβεις να αγοράσεις καμιάς άλλης εταιρίας με Android λειτουργικό που θα είναι η καινούρια υπερδύναμη.
Istros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, polaki είπε Το αν εσύ τον θεωρείς γελοίο ή όχι, δεν βλέπω τί σχέση μπορεί να έχει στο κομμάτι του BUSINESS που περιγράφουμε. Το να μην θέλεις να δεκτείς αυτά που λέω ως δεδομένα είναι ένα άλλο θέμα που αφορά εσένα, και όχι τη διοίκηση της Apple η οποία μάλλον κάτι περισσότερο ξέρει από όλους εμάς. Η δε Nike έχει ολόκληρο παράρτημα με τα Jordan, που είναι +10€ η κάθε φόρμα παραπάνω από την ΙΔΙΑ φόρμα με άλλο λογότυπο. Κι όμως ο Jordan βγάζει τώρα περισσότερα χρήματα απ'ότι έβγαζε παίζοντας μπάσκετ. Λέγεται MARKETING, και θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα, όταν αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ είναι πιο ισχυρό από τη λογική. Πες τους "γελοίους". Αυτοί οι "γελοίοι" όμως γεμίζουν κάποιου την τσέπη και δεν είναι η δική σου, και δυστυχώς ούτε η δική μου. Οκ άρα πάει πέθανε η Apple. Βιάσου να πουλήσεις μετοχές τώρα που προλαβαίνεις, μπας και προλάβεις να αγοράσεις καμιάς άλλης εταιρίας με Android λειτουργικό που θα είναι η καινούρια υπερδύναμη. Δεν είπα ότι θα κλείσει απλά πιο παλιά υπήρχε η νοοτροπία ότι παίρνω iPhone για μουρη,τώρα όσο πάει και ξεθωριάζει αυτός ο μύθος.
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, polaki είπε Η δε Nike έχει ολόκληρο παράρτημα με τα Jordan, που είναι +10€ η κάθε φόρμα παραπάνω από την ΙΔΙΑ φόρμα με άλλο λογότυπο. Κι όμως ο Jordan βγάζει τώρα περισσότερα χρήματα απ'ότι έβγαζε παίζοντας μπάσκετ. Λέγεται MARKETING, και θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα, όταν αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ είναι πιο ισχυρό από τη λογική. Πες τους "γελοίους". Αυτοί οι "γελοίοι" όμως γεμίζουν κάποιου την τσέπη και δεν είναι η δική σου, και δυστυχώς ούτε η δική μου. Η ΝΙΚΕ αντιπροσωπευει κατι αθλητικο και μπορει ενα παιδακι να θελει να μιμηθει το Jordan και να βαλει αυτοκολλητα κλπ Να θελει τωρα ο καθενας να το παιξει καποιος βαζοντας το μηλαρακι στο suv ή στο smart ή το κια για να δειξει οτι ειναι καποιος ειναι το λιγοτερο γελοιο Τωρα αν στηριζεται σε τετοιους η καθε εταιρεια για να κονομαει καλα κανει 1
polaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε Δεν είπα ότι θα κλείσει απλά πιο παλιά υπήρχε η νοοτροπία ότι παίρνω iPhone για μουρη,τώρα όσο πάει και ξεθωριάζει αυτός ο μύθος. Που ξεθωριάζει και ποιός μύθος, αυτό εξήγησέ μου. Άσε τον Έλληνα. Πιστεύεις ο Γερμανός, ο Άγγλος και κάθε άλλος λαός το έπαιρνε για μούρη, και μάλιστα κατά τα λεγόμενα σου τώρα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να το παίρνει για μούρη? Στην τελική ποιός νομίζεις ότι το παίρνει retail price, σχεδόν σε όλο τον κόσμο όλοι επιδοτούμενα τα παίρνουν ή με 24 δόσεις όσο κρατάει το συμβόλαιό τους. Χέστηκε το target group της Apple αν θα δώσει 5$ ή 10$ το μήνα παραπάνω ή λιγότερα για να πάρει πχ ένα Samsung, όταν πάνε και δίνουν 8$ για έναν latte απ'τα Starbucks σε καθημερινή βάση. Κανείς δεν το κοιτάει ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ όταν πρόκειται για κάτι που τον ακουμπάει στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, αυτό προσπαθώ να πω. Αυτός ο "μύθος" λοιπόν που λες, βασίζεται σε πολύ πιο στιβαρά πράγματα από μία απλή "μούρη" που λες, γι'αυτό και δεν ξεθωριάζει καθόλου. 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Η ΝΙΚΕ αντιπροσωπευει κατι αθλητικο και μπορει ενα παιδακι να θελει να μιμηθει το Jordan και να βαλει αυτοκολλητα κλπ Να θελει τωρα ο καθενας να το παιξει καποιος βαζοντας το μηλαρακι στο suv ή στο smart ή το κια για να δειξει οτι ειναι καποιος ειναι το λιγοτερο γελοιο Τωρα αν στηριζεται σε τετοιους η καθε εταιρεια για να κονομαει καλα κανει Φίλε μου εσύ δεν έχεις κανένα brand κανενός είδος προϊόντος που να ΠΡΟΤΙΜΑΣ, έναντι των άλλων? Αθλητικά ας πούμε ποιά είναι η πρώτη σου επιλογή? Γιατί είναι χαζός κάποιος που ακολουθεί την Apple, αλλά ΔΕΝ είναι χαζός όποιος ακολουθεί τη Nike ή την Adidas? Το brand Jordan λοιπόν, όπως και η Nike αντιπροσωπεύει ΚΑΤΙ. Αυτό το κάτι είναι πως το νιώθει ο καθένας. Με την ίδια λογική λοιπόν το μηλαράκι αντιπροσωπεύει ΚΑΤΙ, που κάποτε αυτό το κάτι ήταν το "think different", ότι όλοι σας κάνετε κάτι με αυτόν τον τρόπο (PC) ενω εμείς με διαφορετικό. Μπούρδα ξεμπούρδα, δεν διαφέρει σε τίποτα με το JUST DO IT, ή το Air Jordan. Τί θα πει Air. Μια χαζομάρα και μισή. Λες και τα 25χρονα που φοράνε Jordan ξέρουν ποιός και τί είναι ο Jordan. Λες και εγώ στα 38 μου "καταλαβαίνω" τί είναι ο Πελέ και ο Εουσέμπιο που μου λέει ο 67άρης πατέρας μου. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ μου είναι και ο ένας και ο άλλος, έχω δει και 5 video με ανάλυση του ελέους, ΠΟΤΕ δεν θα με κάνουν να νιώσω ότι νιώθω με το MARKETING PLAN που υπάρχει γύρω από παίκτες τύπου Messi και Ronaldo. Συνεπώς κανείς κάτω των 30 δεν φοράει Jordan για τον ίδιο τον Jordan, αλλά για όλο το marketing hype που έχει δημιουργηθεί, επειδή ΚΑΠΟΤΕ ήταν ο Greatest Of All Time (πού, σε ποιά εποχή, με τί στυλ παιχνιδιού, με τί κανόνες κλπ, μην το αναλύουμε περαιτέρο, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω, είναι απλά ICON). Και τί θα πει JUST DO IT? Επίσης τίποτα. Impossible is Nothing της Adidas? Η μία σαχλαμάρα του marketing μετά την άλλη, και όμως ακουμπάει στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να δημιουργήσει τόσο ισχυρό bond μαζί του ώστε να κάθεται στα forum και να προσπαθεί να αποδείξει το (πρακτικά) ΤΙΠΟΤΑ. Όταν και η Reebok αποκτήσει πιασάρικο marketing, θα γίνει και αυτή "μούρη" όπως λέτε. Όσο λοιπόν εγώ φοράω Jordan και Nike, επειδή κατά την δική μου ψυχολογία αυτά είναι τα brands που με αγγίζουν περισσότερο στο κομμάτι του marketing παρόλο που μπορώ να ντυθώ με ρούχα στο 1/3 της τιμής και με την ίδια ποιότητα, άλλο τόσο τόσα εκατομμύρια άτομα ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ για τα specs του κάθε Apple προϊόντος και τα αγοράζουν. Με τη διαφορά ότι εν αντιθέσει με τα ρούχα, στην τεχνολογία αν κάτι το κάνεις με τρόπο που ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ όπως εμάς τα Apple OS σε computing και mobile, ένα περισσότερο δεν τίθεται λόγος να αλλάξουμε, οπότε εμείς οι ίδιοι θα προστατέψουμε την Apple από τη "χρεοκοπία" που λέτε. 2 1
ο Εντερπρενερ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Από όταν έφυγε ο Στιβ " στρατηγική" από την απλ δεν έχουμε δει, κακά τα ψέμματα. Από την άλλη μετά τα ουίντοουζ φόουν θα περίμενα κάποια νέα απόπειρα της Μαϊκροσοφτ σε κινητά, όμως βλέπω πως ακόμη και στα καταστήματα της πουλάει αντρόιντ πλέον. Χατς οφ του Μαϊκροσοφτ.
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, polaki είπε Φίλε μου εσύ δεν έχεις κανένα brand κανενός είδος προϊόντος που να ΠΡΟΤΙΜΑΣ, έναντι των άλλων? Αθλητικά ας πούμε ποιά είναι η πρώτη σου επιλογή? Οχι δεν εχω τιποτα , ουτε ειμαι κολλημενος με καποια μαρκα , ουτε βαζω αυτοκολλητα σαν μωρο παιδι Οτι μου αρεσει το παιρνω ανεξαρτητα μαρκας αναλογα αν μου κανει τη δουλεια μου και αναλογα την τιμη
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, polaki είπε Άσε τον Έλληνα. Πιστεύεις ο Γερμανός, ο Άγγλος και κάθε άλλος λαός το έπαιρνε για μούρη, και μάλιστα κατά τα λεγόμενα σου τώρα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να το παίρνει για μούρη? Όσο αναφορά την Αγγλία τουλάχιστον που ζω εδώ και 10 χρόνια, ανέκαθεν το iPhone ήταν το πιο συνηθισμένο κινητό που έβλεπα να κυκλοφορεί ο κόσμος στο tube. Και συνεχίζει ακόμα. Οι δε Άγγλοι σαν κουλτούρα δεν είναι οι άνθρωποι που θα σου απλώσουν την προίκα τους στο τραπέζι της pub. Η ποζεριά, το πουλμουρ και η κατσίκα του γείτονα είναι Ελληνικά προνόμοια και νομίζουμε ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει την ίδια νοοτροπία καφετέριας με εμάς. Τώρα αν η Apple έχει ως target group για το iPhone συγκεκριμένα τον μέσο Έλληνα (λόγω της γιγαντιαίας Ελληνικής αγοράς) και όχι τον υπόλοιπο κόσμο δεν ξέρω. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα παραθεσω δηλωση μεγαλο στελεχους την εποχη της πρωτοκαθεδριας την νοκια στην αγορα. " Το μαρκετινγκ στον χωρο της κινητης τηλεφωνιας το καθοριζουμε εμεις". Αλαζονεια που πληρωθηκε ακριβα μολις λιγα χρονια αργοτερα. Σιγουρα η apple εχι καθειρωθει στην συνειδηση του καταναλωτη ως μια premium εταιρεια που παραγει ποιοτικα προιοντα(με καποια ελατωματα ανα γενια βεβαια) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι κατι το οποιο δεν πρεπει να διατηρησει βγαζοντας ποιοτικα προιοντα σε τιμες που η τεραστια πελατεια της (και οχι η πλουτοκρατια του 1%) θα μπορει και θελει να πληρωσει. Τα τελευταια χρονια λοιπον η apple αυξησε επικυνδυνα τις τιμες και αρχισε να παιζει επισης επικυνδυνα με to PO(planned obs.) Αυτο αρχισε να γυρναει boomerang και φαινεται πλεον απο τις οποιες αντιδρασεις(μη δημοσιοποιηση πωλησεων κτλ). Θα δειξει αν θα παρει το μαθημα ή θα εχει την αλαζονικη πορεια της νοκια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα