D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tokyo είπε Απλά γιατί είναι η πιο Lame εταιρία. Με τους πιο lame φανς. Και τα πιο lame προϊόντα πλέον. Και με τους πιο lame haters... Τέλοσπάντων, αφού καίγεσαι τόσο πολύ σου εύχομαι να πέσει στα 100. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από D.Luffy 3 2 2
koeltzakoatl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, KilliK είπε αν πανε προς τα εκει, θα ανοιξουν τον ασκο του αιολου. δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαζοι η απεγνωσμενοι για να το κανουν. συμφωνώ με αυτό (ασκός του αιόλου), αλλά τι τους αποτρέπει να το κάνουν; προφανώς θα δίνουν έσοδα στους ISPs, θα λειτουργήσουν σαν MVNO ή θα βάλει άλλους να το κάνουν ! δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η apple (που χρεώνει 10 USD τον αντάπτορα των ακουστικών) δίνει δυνατότητα eSIM για να μας κάνει τη ζωή πιο...εύκολη!
Tokyo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Και με τους πιο lame haters... Νταξει μη βάλεις και τα κλάματα 🤷
D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Tokyo είπε Νταξει μη βάλεις και τα κλάματα 🤷 Μα δεν βάζω εγώ τα κλάματα... Εσύ είσαι αυτός που μας τρελένεις κάθε φορά στις θλιμμένες φατσούλες!! Ήδη το έκανες και στο μύνημα μου. Ούτε με απασχολεί η μετοχή της Apple, σε αντίθεση με εσένα! Εγώ απλώς σχολίασα κοροιδευτικά αυτό που έγραψες. 3 2
anamenos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, jonnis44gt said: Ειπα εγω κατι διαφορετικο .....φυσικα εφτασε 1,1 τρις τη εκανε για νατην κρατησει εκει ειπα εγω τιποτα και αν ειναι Αυτο αληθεια θα παει ακομη πιο κατω Ηθελα εξ αρχής να συμφωνήσω μαζί σου, απλά δεν το έθεσα σωστά. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από anamenos
KilliK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε συμφωνώ με αυτό (ασκός του αιόλου), αλλά τι τους αποτρέπει να το κάνουν; προφανώς θα δίνουν έσοδα στους ISPs, θα λειτουργήσουν σαν MVNO ή θα βάλει άλλους να το κάνουν ! δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η apple (που χρεώνει 10 USD τον αντάπτορα των ακουστικών) δίνει δυνατότητα eSIM για να μας κάνει τη ζωή πιο...εύκολη! my bad, νομιζα αναφεροσουν στην πωληση προσωπικων δεδομενων. δεν διαφωνω με αυτο που λες, δεν υπαρχει καποιος εμφανης λογος να μην το κανουν. αλλα ισως εχουν θεμα με τους ISP, επειδη το μεγαλυτερο μερος των Iphones πωλησεων στις ΗΠΑ γινεται μεσω των data plans τους. αν αρχισει να το κανει αυτο η ιδια η Apple, δεν θα το δουν με καλο ματι. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από KilliK
Markantonis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 https://www.macrumors.com/2018/11/27/caviar-solar-charging-iphone-x/ Κράζεις; Θαυμάζεις! 😂 Θαυμάστε λοιπόν το ολοκαίνουργιο iPhone X Tesla με ηλιακή φόρτιση στα ... $ 4400 ντάλαρς! Τι να μασήσει η Apple 🍎 Μόνο μην το αγγίζετε την ώρα που το φορτιζετε με την πρίζα ... θα καεί το χέρι σας όπως λέει στο βίντεο. Ω ρε που πάμε...; Που πάμε; 1
gregory22 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, logistoulis είπε 200 δις; μου ακούγεται πέρα από εντυπωσιακό αυτό το νούμερο και ας μιλάμε για φανταστικά λεφτά Ω καλά, φαντάσου οτι μια μικρή χώρα 11 εκατομυρίων καραγκιόζηδων θα ξεχρέωνε... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από gregory22 1
ScorpioX777 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Tο πιο ησυχο thread που αφορα την Apple που εχω διαβασει εως τωρα... Τελικα αρχιζει και το καταλαβαινει και ο πιο πικραμενος hater οτι ειναι δυσκολο να κλεισει το μαγαζι.
makedon1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Ω καλά, φαντάσου οτι μια μικρή χώρα 11 εκατομυρίων καραγκιόζηδων θα ξεχρέωνε... Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια... 2 1
Superuser Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Οι γυφτιές του τύπου θες το τελευταίο iphone θα μου δώσεις 1000+ και για fast charging καλώδια usb 3.0 αλλά 70, αυτά τα αποτελέσματα έχουν.. 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Πιστεύω ότι με τόσες καινούργιες εταιρίες που έχουν βγει τα τελευταία 5 χρόνια από Ασία , όλοι οι πρώην μεγάλοι παίχτες στον χώρο (Samsung apple κλπ) σιγά σιγά αν δεν ξεκινήσουν να αλαλάζουν τακτική τότε θα χάσουν πολύ μεγαλύτερο κοινό και θα έχουν τεράστια προβλήματα ... Προσωπικα δεν με αφορά καθολου για την apple ... αλλά για την Samsung ... υπάρχουν κ εκεί προβλήματα και το s10 είναι τελευταία ευκαιρία του τωρινού CEO της Samsung να ανέβουν οι πωλήσεις ... Η Microsoft είναι σταθερή αξία χρόνια τώρα ... έχει κάνει κάποια λάθη αλλά τα διορθώνει όλα σιγά σιγά και βαδίζει προς το σωστό δρόμο ... 1000 φορές Microsoft από apple για μένα πάντα μιλάω . Η apple πουλάει τα ίδια με πέρυσι και ζητάει 1200-1700€ για το iPhone ... Θά προτιμήσω το note 9 με τα 750€... Η κανένα xiaomi με 300€ αν δεν έχω παραπάνω ... Για Huawei ούτε λόγος ... 1000 για το mate 20 είναι υπερβολή . Και η νοοτροπία της Huawei είναι νηπιαγωγείου ... 2 2
polaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αν η αξία της πέσει στα 100mil, τί διαφορά θα κάνει για εσάς τους haters, και εμάς τους καταναλωτές γενικότερα? Θα κοιμόμαστε καλύτερα το βράδυ? Εγω δεν ξέρω ΚΑΝ την αξία των μετοχών καμίας εταιρείας, εσείς τα παρακολουθείτε λες και θα βγάλετε λεφτά από αυτό. Αν μια εταιρία έχει καλό προϊόν πχ Ericsson (και όχι Sony-Ericsson για εσάς τους νεότερους), θα πάρω το Ericsson 788e. Αν μία άλλη βγάλει καλύτερο προϊόν, θα πάρω το Nokia 6110, για να παίζω φιδάκι. Αν κάποια στιγμή κάποια επενδύσει σε music player embedded στο κινητό, θα πάρω Sony Ericsson με το W800. Αν στην πορεία εμφανιστεί κάποια που να κάνει κάτι πραγματικά διαφορετικό και αντί να γράφω σε πλήκτρα θα γράφω πλέον στην οθόνη, θα παρω το πρώτο iPhone. Ας βρεθεί κάποιος να μου παρέχει κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ groundbreaking, και να είστε σίγουροι ότι θα τον προτιμήσω. Αλλά αυτό το πράγμα να μου έχετε γίνει όλοι traders της κακιάς ώρας και να γελάτε επειδή πέφτει η μετοχή της μίας εταιρίας και ανεβαίνει της άλλης, ειλικρινά με ξεπερνάει. Προσοχή μόνο μην πέσει και η μετοχή της Samsung τώρα που κατέληξε σε συμφωνία αποζημίωσης και χάσετε τα λεφτά σας... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από polaki 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα