dimitris2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, καθώς είμαι στην αναμονή για να έρθει το MBA 2018, ψάχνω για ένα αξιόπιστο hub που να έχει το ελάχιστο USB 3 και HDMI, επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα και Ethernet. Θα ήθελα κάποια πρόταση για δοκιμασμένες λύσεις μιας και στην έρευνα αγοράς βρίσκω από 29Ε (amazon.de) έως και πάνω από 100Ε.
thodoris20s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα αυτό φίλε μου για το ίδιο laptop με το δικό σου. Το είχε προσφορά όταν το πήρα εγώ 21£ τώρα απ ότι βλέπω ανέβηκε. Δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά για ανταπτορα. Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα καθώς δεν το έχω στα χέρια μου, αλλά όσο το είχα ψάξει είναι πολύ value for money και λένε καλά λόγια. Πήρα και ένα Ethernet adaptor από aliexpress με 6€ αμα το χρειαστώ καμία φορά και πιστεύω είμαι οκ. Αν θες να πας σε κάτι πιο ακριβό (αλλά όχι απαραίτητα καλύτερο) δες τα satechi Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από thodoris20s 1
dogkon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 για MacBook Pro 2016, εγω χρησιμοποιώ αυτό: https://www.istorm.gr/accessories/satechi-slim-aluminum-type-c-multi-port-adapter-space-gray.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα