djsurfer2000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ...Μια διωρθωση στην παραπανω αναρτηση μου...Ο επεξεργαστης ειναι ο S905X2.. λαθος τυπογραφείου... Επισης να πω και για τις Αναβαθμισεις,,, Εχεις δικιο..Εαν δεν ειναι αξιοπιστη η εταιρια δεν γινονται σχεδον ΠΟΤΕ αναβαθμισεις...ομως ο ΚΜ9 εχει αυτοματο update OTA.. αλλα μπορεις και χειροκινητα..manual..οποτε αν σε ενδιαφερει ,, βρισκεις οτι θες στο ιντερνετ και την περνας πανευκολα...Ομως φιλε μου ΤΕΛΙΚΑ τι νοημα εχει μια αναβαθμιση σε ενα μηχανημα ?..απλα βελτιωνει καπως την λειτουργια του και το προφιλ του...ΤΑ ΧΑΡΑΚΗΡΙΣΤΙΚΑΤΟΥ ΔΕΝ ΑλΛΑΖΟΥΝ...οποτε?...Και σημερα σχεδον καθε μηνα βγαινουν καινουργια μοντελα με τα νεα εξεληγμενα συστηματα ..τοσο σε software οσο και στο hardware...Οποτε ειτε το κανεις αναβαθμιση η οχι...Τα γεγονοτα και η Τεχνολογια παντα τα ξεπερναει...και αναγκαζεσαι ..αντε μετα απο εναν χρονο να το αλλαξεις γιατι ηδη σε ξεπερναει η τεχνολογια... ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.. ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..!!!!
DLs_33 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μπορω να βαλω στο KM9 που εχω Android 9 ? Δεν μου αρεσει αυτο που εχει το Android TV. Πως μπορω ? Ειδα οτι βγηκε νεο KM9 me Android 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα