Petrøs Vøutsas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας,θελω να φτιαξω ενα PC και θελω να με καθοδηγησετε. Πηγα σε ενα μαγαζι εδω στην Γερμανια και μου προτειναν αυτο το PC με αυτα τα parts: Motherboard: AM4 AB350 Pro4 Καρτα Γραφικων:GeForce GTX 1050 Ti 4 GB RAM:16 GB DDR4 (Αγνωστη μαρκα) Κουτι:Kolink Observatory ATX Mid Tower RGB LED Tempered Glass Windowed Gaming PC Case Επεξεργαστης: AMD Ryzen 5 1400 SSD:240 GB (Αγνωστη μαρκα) Τροφοδοτικο:700 watt (Αγνωστη μαρκα) Πως το βλεπετε για αυτα τα λεφτα και τι μου προτεινετε; Ευχαριστω Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Petrøs Vøutsas 1
tasanton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Πολλές άγνωστες μάρκες σε κρίσιμα components έχεις (sad, τροφοδοτικό, μνήμη)... Ψαξε τα αντίστοιχα με τη βοήθεια του skroutz... 1
splanis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κουτακι ειναι πανεμορφο ολα τα αλλα δεν.... στην αρχη διαβασα οτι πηγες στον Γερμανο και στο προτειναν και λεω εχει αυτο το κουτι ο γερμανος; παω για υπνο δεν ειμαι καλα Στις 27/11/2018 στις 10:18 ΜΜ, Petrøs Vøutsas είπε Γεια σας,θελω να φτιαξω ενα PC και θελω να με καθοδηγησετε. Πηγα σε ενα μαγαζι εδω στην Γερμανια και μου προτειναν αυτο το PC με αυτα τα parts: Motherboard: AM4 AB350 Pro4 Καρτα Γραφικων:GeForce GTX 1050 Ti 4 GB RAM:16 GB DDR4 (Αγνωστη μαρκα) Κουτι:Kolink Observatory ATX Mid Tower RGB LED Tempered Glass Windowed Gaming PC Case Επεξεργαστης: AMD Ryzen 5 1400 SSD:240 GB (Αγνωστη μαρκα) Τροφοδοτικο:700 watt (Αγνωστη μαρκα) Πως το βλεπετε για αυτα τα λεφτα και τι μου προτεινετε; Ευχαριστω περιμενε να σου προτεινει κανας αλλος, αλλα για να δεις ποσο χαλια ηταν η συνθεση τους : 833ε απο caseking Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από splanis 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα