Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ΤΑΞΙ για έξτρα εισόδημα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μπορώ να βρω άδεια; Ποια είναι περίπου τα μηνιαία του έξοδα; Βγαίνει μεροκάματο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δουλειά των ταξί έχει αυξηθεί από την ημέρα που σταμάτησε η ουμπερ,φίλος μου βγάζει εύκολα 80-90 ευρώ ημερησίως καθαρά στο 10ωρο και φυσικά τα χρήματα είναι μαύρα.

Επεξ/σία από moure
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, moure είπε

Η δουλειά των ταξί έχει αυξηθεί από την ημέρα που σταμάτησε η ουμπερ,φίλος μου βγάζει εύκολα 80-90 ευρώ ημερησίως καθαρά στο 10ωρο και φυσικά τα χρήματα είναι μαύρα.

πως ειναι μαυρα ρε φιλε για πες μας να ξερουμε και εμεις? δουλευει χωρις ικα οαεε?  ταμειακη δεν εχει πανω?

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

πως ειναι μαυρα ρε φιλε για πες μας να ξερουμε και εμεις? 

Έχεις δει πολλούς να κόβουν αποδείξεις?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

πως ειναι μαυρα ρε φιλε για πες μας να ξερουμε και εμεις? δουλευει χωρις ικα οαεε?  ταμειακη δεν εχει πανω?

Νομιζω πληρωνουν εφορια αυτοτελως ...Ασφαλιση φυσικα και πληρωνουν.Η ταμειακη δεν μετραει αν δεν κανω λαθος .

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, moure είπε

Έχεις δει πολλούς να κόβουν αποδείξεις?

δεν κόβει καμιά απόδειξη δηλαδή? δεν πληρώνει καθόλου φπα?  δεν πληρώνει ασφάλεια ?  δεν πληρώνει τίποτα εφορία?  δεν στέκουν αυτά που λέτε. επίσης σε λίγο καιρό νέου τύπου ταμειακές θα συνδέονται ονλινε με την εφορια.  και αμα βγάζει 80 ευρώ είσπραξη ο φίλος σου ρωτά ποσά είναι τα έξοδα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, moure είπε

να γινεις ταξιτζης 100 θα βγαζεις 100 θα τρως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, christopher0016 είπε

δεν κόβει καμιά απόδειξη δηλαδή? δεν πληρώνει καθόλου φπα?  δεν πληρώνει ασφάλεια ?  δεν πληρώνει τίποτα εφορία?  δεν στέκουν αυτά που λέτε. επίσης σε λίγο καιρό νέου τύπου ταμειακές θα συνδέονται ονλινε με την εφορια.  και αμα βγάζει 80 ευρώ είσπραξη ο φίλος σου ρωτά ποσά είναι τα έξοδα.

Δεν είπα ότι  κάνει 80 ευρώ είσπραξη,είπα ότι βγάζει 80 καθαρά,αποδείξεις κόβει όσες χρειάζεται.Οταν θα συνδεθούν οι ταμειακές με το ταξίμετρο και την εφορία θα δεχθώ αυτά που λες κάτι μου λέει όμως ότι θα έχουμε επανάσταση πάλι...

@Γιάννης Platanoτα ταξί πια έχουν έσοδα έξοδα, ο τρόπος φορολόγησης που λες δεν ισχύει πια.

Επεξ/σία από moure
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moure είπε

Δεν είπα ότι κάνει κάνει 80 ευρώ είσπραξη,είπα ότι βγάζει 80 καθαρά,αποδείξεις κόβει όσες χρειάζεται.Οταν θα συνδεθούν οι ταμειακές με το ταξίμετρο και την εφορία θα δεχθώ αυτά που λες κάτι μου λέει όμως ότι θα έχουμε επανάσταση πάλι...

Το πρόβλημα των οδηγών σε σχέση με το τελευταίο που αναφέρεις, είναι ότι ο κόσμος σε γενικές δεν έχει πραγματικά ανάγκη τις υπηρεσίες τους. Λίγοι το χρειαζόνται πραγματικά, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με κινητικά προβλήματα κ.ο.κ. Το ταξί είναι ως επί το πλείστον είδος πολυτελείας. Γι' αυτό πιστεύω πως όσο και να φωνάζει ο Λυμπερόπουλος, δεν πρόκειται να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, και αυτό, σε έναν αγώνα επαγγελματικού κλάδου, παίζει πολύ βασικό ρόλο. Προσωπικά, όταν τα ταξί απεργούν, είμαι στη δουλειά μου σε ένα τέταρτο, όταν σε κανονικές συνθήκες χρειάζομαι 40 και πλέον λεπτά. Αυτή είναι η συνεισφορά του ταξί στην κοινωνία.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μην έχει τη δουλειά του παρελθόντος που τα μάζευαν με τις χούφτες, αλλά αν είναι δικό σου και δουλεύεις ένα 10ωρο τουλάχιστον βγαίνει ένα καλό μεροκάματο ανάλογα με άλλα μεροκάματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα.

Από την άλλη ο ταξιτζής πάντα θα βρίσκει τον τρόπο ώστε τα περισσότερα έσοδα να είναι μαύρα.Αυτό δεν αλλάζει.Έχω ένα γνωστό που βγαίνει κυρίως νύχτα που δεν κυκλοφορούν συνεργεία και δουλεύει όχι με τον επίσημο μετρητή που είναι νέου τύπου και καταγράφει τα πάντα αλλά με του σμάρτφον λέγοντας πως είναι χαλασμένο για να εισπράτει μαύρα.

Ρ συ του λέω πως αντέχεις όλο βράδυ;;;;; Συνήθεια είναι μου λέει.Συνηθίζεις και σου αρέσει αν σου μένουν και πιο πολλά από αυτά που μαζεύεις.

Ο ταξιτζής πάντα θα είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο και όσοι νομίζουν ότι τον ξέρουν κάνουν λάθος.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.

Ίσως παίζει ρόλο καινη περιοχή αλλά τρεις περιπτώσεις που ξέρω συμφωνούν ότι έχει μεροκάματο αν δουλέψεις ώρες. Οπότε αν σου αρέσει κάτι γινεται. Μπορείς επίσης να νοικιάσεις άδεια, ολόκληρη ή μισή.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μπορεί να μην έχει τη δουλειά του παρελθόντος που τα μάζευαν με τις χούφτες, αλλά αν είναι δικό σου και δουλεύεις ένα 10ωρο τουλάχιστον βγαίνει ένα καλό μεροκάματο ανάλογα με άλλα μεροκάματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα.

Από την άλλη ο ταξιτζής πάντα θα βρίσκει τον τρόπο ώστε τα περισσότερα έσοδα να είναι μαύρα.Αυτό δεν αλλάζει.Έχω ένα γνωστό που βγαίνει κυρίως νύχτα που δεν κυκλοφορούν συνεργεία και δουλεύει όχι με τον επίσημο μετρητή που είναι νέου τύπου και καταγράφει τα πάντα αλλά με του σμάρτφον λέγοντας πως είναι χαλασμένο για να εισπράτει μαύρα.

Ρ συ του λέω πως αντέχεις όλο βράδυ;;;;; Συνήθεια είναι μου λέει.Συνηθίζεις και σου αρέσει αν σου μένουν και πιο πολλά από αυτά που μαζεύεις.

Ο ταξιτζής πάντα θα είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο και όσοι νομίζουν ότι τον ξέρουν κάνουν λάθος.

αυτό που λες για τα έξοδα γίνεται πολλές φόρες αναγκάστηκα  , σκέψου να έχει ενοίκιο ένσημο  φπα πετρέλαιο  , και έναν μάντρα που να μην του δίνει πίσω της φοροεπιστροφες που δικαιούται πχ στα 20 ευρώ πετρέλαιο δικαιούσαι 4 ευρώ επιστροφή φόρου για έξοδο κίνησης  κανένας μα κανένας μάντρας δεν τα δίνει πίσω αυτά τα βάζουν στην τσέπη τους. εγω τους σιχάθηκα πραγματικά 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...