Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έβαλα ένα WiFi repeater στην δουλεια κ δέχεται μέχρι 8 συσκευές. Εάν πάει να συνδεθεί και 9η.. εμφανίζει μήνυμα ότι ο κωδικός δεν ισχύει ή αν τον δεχτεί δεν πραγματοποιείται σύνδεση.

υπαρχει κάποιο όριο σε αυτές τις συσκευές; Αν όχι ρυθμίζεται το όριο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Μπορεί το εύρος που έχουν ορίσει στον dhcp να είναι μέχρι 9

Πως το αλλάζω αυτό; Έχω πρόσβαση και στο ρουτερ και στο repeater. Μπορείς να με βοηθήσεις μήπως;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekparot είπε

υπαρχει κάποιο όριο σε αυτές τις συσκευές; Αν όχι ρυθμίζεται το όριο;

Κοίταξες καταρχήν στο manual του repeater που έβαλες αν αναφέρει κάτι ;;;
Ποιά μάρκα είναι ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dpolal είπε

Κοίταξες καταρχήν στο manual του repeater που έβαλες αν αναφέρει κάτι ;;;
Ποιά μάρκα είναι ;

Δεν αναφέρει κάτι.. είναι πολύ συνοπτικό.

Tp link TL-WA860RE

Δημοσ.

Το πιθανότερο ειναι να μοιράζει ip ο ρουτερ σου, θα πας στο μενου του dhcp και θα δεις αν υπάρχει εκει κάποιο οριο

οπως πχ αυτο απο ...2 - ...40

dhcp.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekparot είπε

Δεν αναφέρει κάτι.. είναι πολύ συνοπτικό.

Tp link TL-WA860RE

Μάλλον είναι περιορισμός του repeater.
Και εδώ αναφέρουν ακριβώς οτ ίδιο πρόβλημα https://forum.tp-link.com/showthread.php?101312-TL-WA-855-RE-Maximum-connected-clients

To μηχανάκι αυτό είναι κυρίως για οικιακή χρήση, για επαγγελματικό χώρο έπρεπε να προμηθευτείται ένα access point.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το πιθανότερο ειναι να μοιράζει ip ο ρουτερ σου, θα πας στο μενου του dhcp και θα δεις αν υπάρχει εκει κάποιο οριο

οπως πχ αυτο απο ...2 - ...40

dhcp.png

Επισυναπτω φωτο απο το DHCP του ρουτερ μου. Μαλλον δεν εχω θεμα απο εκει σωστα; Ειναι το οριο εως 254; Σωστα το αντιλαμβανομαι; DPOLAL διαβασα το ποστ ευχαριστω για το λινκ. Στο manual και στο κουτι δεν αναγραφει κατι γι'αυτο και το αγορασα. Θελω να πιστευω οτι θα βρεθει ακρη...

58 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μάλλον είναι περιορισμός του repeater.
Και εδώ αναφέρουν ακριβώς οτ ίδιο πρόβλημα https://forum.tp-link.com/showthread.php?101312-TL-WA-855-RE-Maximum-connected-clients

To μηχανάκι αυτό είναι κυρίως για οικιακή χρήση, για επαγγελματικό χώρο έπρεπε να προμηθευτείται ένα access point.

Με αυτο εδω το μοντελο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 γνωριζεις εαν υπαρχει περιορισμος σε users που θα συνδεθουν ασυρματα;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greekparot είπε

Επισυναπτω φωτο απο το DHCP του ρουτερ μου. Μαλλον δεν εχω θεμα απο εκει σωστα; Ειναι το οριο εως 254; Σωστα το αντιλαμβανομαι; DPOLAL διαβασα το ποστ ευχαριστω για το λινκ. Στο manual και στο κουτι δεν αναγραφει κατι γι'αυτο και το αγορασα. Θελω να πιστευω οτι θα βρεθει ακρη...

Με αυτο εδω το μοντελο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 γνωριζεις εαν υπαρχει περιορισμος σε users που θα συνδεθουν ασυρματα;

Ναι σωστα δεν εχεις οριο

Θα σου πρότεινα κατι αλλο, βγαλε τον repeater απο την ταση και συνδεθείτε ολοι οι χρήστες στον ρουτερ να δεις τι παίζει σε αυτη την περίπτωση

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, greekparot είπε

Στο forum της TP LInk λένε ότι σηκώνει μέχρι 15 χρήστες.
Το έχω εγκαταστήσει σε χώρο που γίνονται διαλέξεις και ΔΕΝ έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του συν τα πολλά κολλήματα που έκανε.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Στο forum της TP LInk λένε ότι σηκώνει μέχρι 15 χρήστες.
Το έχω εγκαταστήσει σε χώρο που γίνονται διαλέξεις και ΔΕΝ έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του συν τα πολλά κολλήματα που έκανε.

Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο που έμεινες ικανοποιημένος πες μου σε παρακαλώ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekparot είπε

Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο που έμεινες ικανοποιημένος πες μου σε παρακαλώ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα μα όλα ανεξαιρέτως τα απλά οικιακά ΑΡ ή αναμεταδότες, έχουν θέμα με πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις και το όριο είναι κάπου στις 10-15 (βαριά 20) συσκευές.

Για περισσότερους χρήστες υπάρχουν κανονικά ΑΡ όπως Unifi, Mikrotik, Ruckus, Aruba, Cisco κλπ. Προσοχή όμως, σε λειτουργία αναμετάδοσης λειτουργούν αποκλειστικά με συσκευές της ίδιας εταιρείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί έχεις κολλήσει με τα TP Link; ΔΕΝ είναι για χρήση business. (τουλάχιστον αυτά που έχεις κ προτείνεις)

Πήγαινε σε MikroTik η Ubiquiti.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
On 27/11/2018 at 23:03, greekparot said:

η φτηνη λυση δυο access points να σπασει η κινηση.η σωστη λυση απλα δεν πας σε tp link οπως ειπε ο jkoukos

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...