greekparot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έβαλα ένα WiFi repeater στην δουλεια κ δέχεται μέχρι 8 συσκευές. Εάν πάει να συνδεθεί και 9η.. εμφανίζει μήνυμα ότι ο κωδικός δεν ισχύει ή αν τον δεχτεί δεν πραγματοποιείται σύνδεση. υπαρχει κάποιο όριο σε αυτές τις συσκευές; Αν όχι ρυθμίζεται το όριο;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μπορεί το εύρος που έχουν ορίσει στον dhcp να είναι μέχρι 9
greekparot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Μπορεί το εύρος που έχουν ορίσει στον dhcp να είναι μέχρι 9 Πως το αλλάζω αυτό; Έχω πρόσβαση και στο ρουτερ και στο repeater. Μπορείς να με βοηθήσεις μήπως;
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, greekparot είπε υπαρχει κάποιο όριο σε αυτές τις συσκευές; Αν όχι ρυθμίζεται το όριο; Κοίταξες καταρχήν στο manual του repeater που έβαλες αν αναφέρει κάτι ;;; Ποιά μάρκα είναι ;
greekparot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Κοίταξες καταρχήν στο manual του repeater που έβαλες αν αναφέρει κάτι ;;; Ποιά μάρκα είναι ; Δεν αναφέρει κάτι.. είναι πολύ συνοπτικό. Tp link TL-WA860RE
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Το πιθανότερο ειναι να μοιράζει ip ο ρουτερ σου, θα πας στο μενου του dhcp και θα δεις αν υπάρχει εκει κάποιο οριο οπως πχ αυτο απο ...2 - ...40
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, greekparot είπε Δεν αναφέρει κάτι.. είναι πολύ συνοπτικό. Tp link TL-WA860RE Μάλλον είναι περιορισμός του repeater. Και εδώ αναφέρουν ακριβώς οτ ίδιο πρόβλημα https://forum.tp-link.com/showthread.php?101312-TL-WA-855-RE-Maximum-connected-clients To μηχανάκι αυτό είναι κυρίως για οικιακή χρήση, για επαγγελματικό χώρο έπρεπε να προμηθευτείται ένα access point.
greekparot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το πιθανότερο ειναι να μοιράζει ip ο ρουτερ σου, θα πας στο μενου του dhcp και θα δεις αν υπάρχει εκει κάποιο οριο οπως πχ αυτο απο ...2 - ...40 Επισυναπτω φωτο απο το DHCP του ρουτερ μου. Μαλλον δεν εχω θεμα απο εκει σωστα; Ειναι το οριο εως 254; Σωστα το αντιλαμβανομαι; DPOLAL διαβασα το ποστ ευχαριστω για το λινκ. Στο manual και στο κουτι δεν αναγραφει κατι γι'αυτο και το αγορασα. Θελω να πιστευω οτι θα βρεθει ακρη... 58 λεπτά πριν, dpolal είπε Μάλλον είναι περιορισμός του repeater. Και εδώ αναφέρουν ακριβώς οτ ίδιο πρόβλημα https://forum.tp-link.com/showthread.php?101312-TL-WA-855-RE-Maximum-connected-clients To μηχανάκι αυτό είναι κυρίως για οικιακή χρήση, για επαγγελματικό χώρο έπρεπε να προμηθευτείται ένα access point. Με αυτο εδω το μοντελο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 γνωριζεις εαν υπαρχει περιορισμος σε users που θα συνδεθουν ασυρματα;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, greekparot είπε Επισυναπτω φωτο απο το DHCP του ρουτερ μου. Μαλλον δεν εχω θεμα απο εκει σωστα; Ειναι το οριο εως 254; Σωστα το αντιλαμβανομαι; DPOLAL διαβασα το ποστ ευχαριστω για το λινκ. Στο manual και στο κουτι δεν αναγραφει κατι γι'αυτο και το αγορασα. Θελω να πιστευω οτι θα βρεθει ακρη... Με αυτο εδω το μοντελο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 γνωριζεις εαν υπαρχει περιορισμος σε users που θα συνδεθουν ασυρματα; Ναι σωστα δεν εχεις οριο Θα σου πρότεινα κατι αλλο, βγαλε τον repeater απο την ταση και συνδεθείτε ολοι οι χρήστες στον ρουτερ να δεις τι παίζει σε αυτη την περίπτωση 1
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, greekparot είπε Με αυτο εδω το μοντελο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 γνωριζεις εαν υπαρχει περιορισμος σε users που θα συνδεθουν ασυρματα; Στο forum της TP LInk λένε ότι σηκώνει μέχρι 15 χρήστες. Το έχω εγκαταστήσει σε χώρο που γίνονται διαλέξεις και ΔΕΝ έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του συν τα πολλά κολλήματα που έκανε. 1
greekparot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Στο forum της TP LInk λένε ότι σηκώνει μέχρι 15 χρήστες. Το έχω εγκαταστήσει σε χώρο που γίνονται διαλέξεις και ΔΕΝ έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του συν τα πολλά κολλήματα που έκανε. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο που έμεινες ικανοποιημένος πες μου σε παρακαλώ.
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, greekparot είπε Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο που έμεινες ικανοποιημένος πες μου σε παρακαλώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. 1
jkoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Όλα μα όλα ανεξαιρέτως τα απλά οικιακά ΑΡ ή αναμεταδότες, έχουν θέμα με πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις και το όριο είναι κάπου στις 10-15 (βαριά 20) συσκευές. Για περισσότερους χρήστες υπάρχουν κανονικά ΑΡ όπως Unifi, Mikrotik, Ruckus, Aruba, Cisco κλπ. Προσοχή όμως, σε λειτουργία αναμετάδοσης λειτουργούν αποκλειστικά με συσκευές της ίδιας εταιρείας.
donblunts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί έχεις κολλήσει με τα TP Link; ΔΕΝ είναι για χρήση business. (τουλάχιστον αυτά που έχεις κ προτείνεις) Πήγαινε σε MikroTik η Ubiquiti. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από donblunts
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 On 27/11/2018 at 23:03, greekparot said: Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μοντέλο που έμεινες ικανοποιημένος πες μου σε παρακαλώ. η φτηνη λυση δυο access points να σπασει η κινηση.η σωστη λυση απλα δεν πας σε tp link οπως ειπε ο jkoukos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα