c_access Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, μου έφερε προσφατα φίλος από Αμερική το Roku Streaming Stick +. Φαίνεται πως όμως δεν υποστηρίζει σχεδόν κάνενα "κανάλι" app εκτός από netflix. Πιθανότατα λόγω του ότι τα περισσότερα είναι αμερικάνικα συμπεριλαμβανομένου πχ και του Roku TV. Υπάρχει λύση για αυτό; ΠΧ διάβαζα πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω Smart DNS ή κάποια παρόμοια υπήρεσία. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Αν ναι πως το έλυσε; Αναγκάστηκε να αγοράσει κάποια Smart DNS υπήρεσία; Υπάρχει δωρεάν αξιόπιστο Smart DNS; Κάποια άλλη εναλλακτική που ίσως μου διαφεύγει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά αν θέλεις δες ρλτι έγραψα στο παρακάτω thread.. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα παραπάνω και βάζεις ότι app θέλεις. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα