Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ενα desktop απο το 2007 με 775 socket, αλλαξα μπαταριες 2 κιολας αλλα χανει παλι ρυθμισεις και ωρα μολις κοβεται το ρευμα...τι γινεται;;καμια ιδεα;;

επισης να επισημανω οτι εγινε φορματ οποτε ιος δεν παιζει!

Επεξ/σία από Unforgiven21
Δημοσ.

α.δοκιμασε bios update τυπικα.β.σιγουρα οι μπαταριες παιζουν?μετρησε τες με κανα πολυμετρο.

21 minutes ago, Unforgiven21 said:

εχω ενα desktop απο το 2007 με 775 socket, αλλαξα μπαταριες 2 κιολας αλλα χανει παλι ρυθμισεις και ωρα μολις κοβεται το ρευμα...τι γινεται;;καμια ιδεα;;

επισης να επισημανω οτι εγινε φορματ οποτε ιος δεν παιζει!

Δημοσ.

θεμα τροφοδοσιας απο τις μπαταρίες ειναι. Αν οι μπαταριες ειναι οκ, τοτε εκει που μπαινουν οι μπαταριες εχει οξειδωθει και δεν περνάει το ρεύμα. Δοκιμασε να το ξύσεις λιγο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 27/11/2018 at 16:39, Unforgiven21 said:

bios update σε ττετοια πλακετα δυσκολο...παιζουν κανονικαοι μπαταριες καινουριες ειναι και τις μετρησα.,..

ακομα και οταν ειναι παλιο το laptop μπορεις να βρεις κανονικα bios update το οποιο να ειναι πιο καινουριο απο αυτο που εχεις.δυσκολο να φταιει αλλα τυπικα μπορεις να το κανεις.αλλωστε αν εφταιγε το bios θα πρεπε να το κανε και πιο παλια κανονικα.

On 27/11/2018 at 18:35, EddieObscurant said:

θεμα τροφοδοσιας απο τις μπαταρίες ειναι. Αν οι μπαταριες ειναι οκ, τοτε εκει που μπαινουν οι μπαταριες εχει οξειδωθει και δεν περνάει το ρεύμα. Δοκιμασε να το ξύσεις λιγο.

αυτο μπορει να το τσεκαρει και απλα ακουμπωντας την μια μυτη του πολυμετρου σε αυτο που πιεζεις για να βγει η μπαταρια.βεβαια ετσι δεν τσεκαρει τον δευτερο ακροδεκτη

Δημοσ.

Καλημέρα. Δοκίμασε load setup defaults ή optimized defaults και κάνε save and exit setup.

Μου έχει τύχει παλιά σε μητρική gιgabyte g31 και έφτιαξε :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...