Lilmztrouble Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Ξεκίνησα μίσθωση σπιτιού στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντη και ψάχνομαι για να κάνω σύνδεση Internet? Ποια ΄η καλύτερη κατά την γνώμη σας; VDSL Cosmote ή VDSL Wind ; Έχω ελέγξει αν καλύπτεται το δίκτυο και καλύπτεται και από τις δύο εταιρίες. Βοήθεια παρακαλώ ..
jkoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλύτερο δίκτυο (ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για online παιχνίδια) έχει ο ΟΤΕ. Οικονομικότερη η Wind. Η απόφαση δική σου.
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Lilmztrouble said: Καλησπέρα, Ξεκίνησα μίσθωση σπιτιού στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντη και ψάχνομαι για να κάνω σύνδεση Internet? Ποια ΄η καλύτερη κατά την γνώμη σας; VDSL Cosmote ή VDSL Wind ; Έχω ελέγξει αν καλύπτεται το δίκτυο και καλύπτεται και από τις δύο εταιρίες. Βοήθεια παρακαλώ .. σαν ταχυτητα θα παρεις το ιδιο αφου θα παρεις τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο Kv πχ της cosmote.
vagos789 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Γενικα εχει παντα πλεονεκτημα η cosmote , στη wind πας μονο αν μετρας τα ευρω και εισαι διατεθειμενος να εχεις περισσοτερο downtime
jkoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Downtime και ταχύτητα συγχρονισμού 2 θα έχει το ίδιο, καθώς μιλάμε για σύνδεση στο το ίδιο DSLAM (της καμπίνας). Η πραγματική ταχύτητα στο διαδίκτυο και η απόκριση λόγω φόρτου και δρομολόγησης αλλάζει.
vagos789 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καταρχην η Wind πιλοτικα βαζει και δικα της DSLAM,περναει καλωδιο κτλ. Αλλα απο εκει και περα η cosmote εχει αλλη συμπεριφορα στους δικους της πελατες,θα δρασει με μεγαλυτερη ταχυτητα Εγω δεν θα εβαζα Wind και δεν ειμαι καν heavy user Η χωρα δυστυχως εχει εναν παροχο και δεν σηκωνει αλλον αφου αυτος εχει και τα δικτυα και τα λεφτα
jkoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε κάθε περιοχή μόνο ένας μπορεί να έχει δικό του DSLAM (μιλάω για καμπίνες) και όλοι οι άλλοι παίρνουν από αυτόν. ΟΤΕ, Vodafone και Wind είναι οι μόνοι που έχουν αναλάβει (μέχρι σήμερα) και βάζουν τέτοιες καμπίνες. Και δεν είναι πιλοτικό, αλλά κανονική ανάθεση εκ του κανονισμού. Μόνον στα αστικά κέντρα ο κάθε πάροχος έχει το δικό του DSLAM. Και όχι. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το μόνο δίκτυο που χρησιμοποιείται απ' όλους και ανήκει στον ΟΤΕ είναι το τελευταίο κομμάτι, αστικό κέντρο με οικοδομή μας. Από το αστικό κέντρο και μετά (και φυσικά στο διαδίκτυο) η σύνδεση γίνεται με το δίκτυο και τα οπτικά καλώδια εκάστου παρόχου κι όχι με του ΟΤΕ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από jkoukos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μακριά από wind. Δυστιχώς cosmote θα προτεινω και γω.
MTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 φιλε μου άμα οι γραμμές στη περιοχή είναι σκατά σε οποια εταιρία και να πας σκατά θα είναι , οποτε σου προτείνω να αποδεχτείς το γεγονός και να πας στη φθηνότερη τολάχιστον να έχεις οικονομικό όφελος , ρωτα κάνα γείτονα να σου πει στο περίπου για να έχεις μια εικόνα εξαρχής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα