rus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, headbanger είπε εγώ το ΣΚ τσίμπησα 1ΤΒ samsung για 180 καναδέζικα δολάρια (`120 euro) και δεν με χάλασε καθόλου. Πέρασα όλα μου τα παιχνίδια εκεί Ποσα εχεις και τι χωρο πιανουν? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από rus
headbanger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, rus είπε Ποσα εχεις και τι χωρο πιανουν? 291 Μόνο στο steam. Όταν γράφουμε όλα, εννοούμε αυτά που παίζουμε ενεργά σχετικά (περίπου 400gb) ;
possiz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Federer είπε Μη βιάζεστε. Σε καμία 10αρια χρόνια που θα αποδειχθεί η αξιοπιστία τους και θα πέσει το κόστος, τότε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους! Μέχρι τότε εγώ beta tester μιας τεχνολογίας που βρίσκεται σε εμβρυικο στάδιο ΔΕΝ γινομαι! Το 2025+ το ξανασυζητάμε... Προφανώς κάνεις πλάκα ή είσαι εντελώς άσχετος. 3
akiskar123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σε ολα τα παρτς οι τιμες εχουν πεσει πλην των ιντελ,ειναι η καλυτερη περιοδος για αναβαθμιση/νεο pc.
defacer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 7 hours ago, headbanger said: εγώ το ΣΚ τσίμπησα 1ΤΒ samsung για 180 καναδέζικα δολάρια (`120 euro) και δεν με χάλασε καθόλου. Πέρασα όλα μου τα παιχνίδια εκεί Ποιόν πήρες; Θα στήσω σύστημα σύντομα και πήρα έναν 970 evo 500GB στα 105 ευρώ, είχα καιρό να δω τιμές και μαζί με black friday έμεινα λίγο να λέω "καλή φάση". 😀
headbanger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, defacer είπε Ποιόν πήρες; Θα στήσω σύστημα σύντομα και πήρα έναν 970 evo 500GB στα 105 ευρώ, είχα καιρό να δω τιμές και μαζί με black friday έμεινα λίγο να λέω "καλή φάση". 😀 860 evo V-NAND πήρα. η πιο φθηνή αναβάθμιση ήταν χαχαχα. όλα φορτώνουν στο φτερό. τώρα ειμαι εγώ αυτός που περιμένει τους άλλους
hellojim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι θα συνεχίζουν να πέφτουν δεν είναι σίγουρο. Οι τιμές έχουν να κάνουν με προσφορά και ζήτηση. Αυτή την στιγμή υπάρχει υπερπροσφορά nand οπότε έχουν πέσει οι τιμές... Όμως παρατηρώντας οι καταναλωτές ότι οι τιμές πέφτουν τόσο πολύ και βλέποντας το ως ευκαιρία να αναβαθμίσουν, οι ορδές θα οδηγήσουν τις τιμές προς τα πάνω πάλι. Όπως έγινε με τις κάρτες γραφικών και το mining... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από hellojim
rus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, headbanger είπε 291 Μόνο στο steam. Όταν γράφουμε όλα, εννοούμε αυτά που παίζουμε ενεργά σχετικά (περίπου 400gb) ; Πως προλαβαινεις 291 να παιξεις?
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, hellojim είπε Το ότι θα συνεχίζουν να πέφτουν δεν είναι σίγουρο. Οι τιμές έχουν να κάνουν με προσφορά και ζήτηση. Αυτή την στιγμή υπάρχει υπερπροσφορά nand οπότε έχουν πέσει οι τιμές... Όμως παρατηρώντας οι καταναλωτές ότι οι τιμές πέφτουν τόσο πολύ και βλέποντας το ως ευκαιρία να αναβαθμίσουν, οι ορδές θα οδηγήσουν τις τιμές προς τα πάνω πάλι. Όπως έγινε με τις κάρτες γραφικών και το mining... Σκεφτόμουν ότι στους ssd έχουν μπει πολλές εταιρίες και πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός . Από τη άλλη πολλές υπάρχουν και στις μνήμες ddr4 άρα δίκιο έχεις .
NotAliki177 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Όντως θα πέσουν αλλά μην γίνει καμιά που**ια στο τέλος και ανεβούν απότομα όπως έγινε με τις μνήμες RAM.
Dr_73 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, akiskar123 είπε Σε ολα τα παρτς οι τιμες εχουν πεσει πλην των ιντελ Και των RAM.
defacer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 7 hours ago, korakios said: Σκεφτόμουν ότι στους ssd έχουν μπει πολλές εταιρίες και πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός . Οι κατασκευαστές nand δεν είναι πολλοί, δύο εταιρείες ή τρεις αν θυμάμαι καλά.
MTX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πάντως αξιοπιστία δεν υπάρχει στα ssd για την ώρα , μην σας τύχει μονο και χαλάσει , ξεχάστε τα αρχεία σας μια για πάντα , δεν υπάρχει περίπτωση για recovery ούτε σε εταιρίες ανάκτησης ούτε πουθενά , για αυτό καλοί είναι οι ssd για να τρέχουνε το λειτουργικό κομμάτι αλλα για αποθήκευση αρχείων μονο σε κλασικούς δίσκους με πλάκες , πάνω από 500gb δεν αξίζει κάποιος να πάρει ssd σε καμια περίπτωση και να κάνετε backup τακτικά και σε άλλους δίσκους η σε cloud Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από MTX
Processor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2018 στις 2:40 ΜΜ, Federer είπε Μη βιάζεστε. Σε καμία 10αρια χρόνια που θα αποδειχθεί η αξιοπιστία τους και θα πέσει το κόστος, τότε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους! Μέχρι τότε εγώ beta tester μιας τεχνολογίας που βρίσκεται σε εμβρυικο στάδιο ΔΕΝ γινομαι! Το 2025+ το ξανασυζητάμε... Μην πάρεις δεν είναι καλοί. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Processor
defacer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, MTX said: πάντως αξιοπιστία δεν υπάρχει στα ssd για την ώρα , μην σας τύχει μονο και χαλάσει Αξιοπιστία δεν είναι το τι θα γίνει αν χαλάσει. Και το αεροπλάνο αν πέσει θα πεθάνεις, αλλά δεν το λες αναξιόπιστο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από defacer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα