unforgiven Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Agony είπε Για εμένα η χειροτερη εποχη για να παρεις SSD ειναι τωρα. Ολο το νόημα ηταν 10 χρονια πρην το 2008 που ειχα παρει τον Intel x-25 και οντος ειχα δει τεράστια διαφορα σε σχέση με οτι υπηρχε τοτε. Τα μονα λεφτα που δεν εκλαψα ποτε. Ολα αυτα τα 10 χρονια ναι οντος υπηρχε νοημα. Τωρα το 2018 τι να το κανεις? Πλεον τα πάντα SSD εχουν. Ειναι σαν να λεμε 100 χρονια υπηρχαν αυτοκινητα και τωρα που επεσαν οι τιμες ειναι ευκερια να κατέβεις απο το άλογο. Oh. Really ? Dont say . Δηλαδή 10 χρόνια τώρα είχες εκείνον το SSD μόνο;
Agony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Federer είπε Μη βιάζεστε. Σε καμία 10αρια χρόνια που θα αποδειχθεί η αξιοπιστία τους και θα πέσει το κόστος, τότε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους! Μέχρι τότε εγώ beta tester μιας τεχνολογίας που βρίσκεται σε εμβρυικο στάδιο ΔΕΝ γινομαι! Το 2025+ το ξανασυζητάμε... Πρεπει να αστειευεσαι ετσι ? Αξιοπιστία μεταξυ hdd vs ssd ιδια μάρκα ? Beta tester εσυ ? Το ξερεις οτι οι ssd πρην 40 χρονια υπηρχαν τα τεστ απο τις κατασκευαστριες και πρην 10-15 χρονια έγιναν mainstream. Δλδ τι αλλο τεστ θες ? 100 χρονια ? 9 λεπτά πριν, unforgiven είπε Δηλαδή 10 χρόνια τώρα είχες εκείνον το SSD μόνο; Τον εχω ακομα ναι και ειναι πολυ ανωτερος και απο τους ποιο γρηγορους γυαλινους ραπτορες που ειχα . Εκτος αυτον εχω και αλους πρην χρονια ειχα πάρει τον πρωτο 500αρι ssd που ειχαν βγαλει επισης ευχαριστημένος παρολα αυτα δεν ςιχε νοημα για μενα διοτι δεν ειδα την Τεράστια διαφορα που περίμενα. Οποτε στα δικα μου ματια οχι δεν ειχε νοημα μιας και ο x-25 με τον 850evo μου δεν ηταν το μεγαλο βημα που ειχα δει τοτε 10 χρονια πρην. Δεν μπορω να εχω αποψη για τους οχι sata ssd μιας και δεν ειχα ποτε. Αν η διαφορα των των οχι sata ssd ειναι τοσο μεγαλη οπως πρην 10 χρονια απο hdd σε ssd ναι οκ τοτε αξιζει. Ομως να παρω τωρα μετα απο 10 χρονια ssd ποιο το νοημα? 10 χρονια χαμενα δλδ με ενα σκληρο που σου σπαγε τα νεύρα? Θεωρώ κουταμάρα μου να ειμουν 10 χρονια με εναν hdd να εχω χασει ολα αυτα που μου προσφερε μιας και μιλαμε για τεραστια διαφορα ,περιμένοντας 10 χρονια μετα να παει 50 ευρο. Αν ηταν μικρη η διαφορα οκ να το δεχτώ. Οπως επισης και ενας νεος user το βρισκω λογικο να παει τωρα σε ssd. Για καποιον που ειναι 40 χρόνων πχ και ασχολείται με pc. Επρεπε να παει χρονια πρην σε ssd. Ο Χρονος ειναι χρήμα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Agony 2 1
unforgiven Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Agony είπε Τον εχω ακομα ναι και ειναι πολυ ανωτερος και απο τους ποιο γρηγορους γυαλινους ραπτορες που ειχα . Εκτος αυτον εχω και αλους πρην χρονια ειχα πάρει τον πρωτο 500αρι ssd που ειχαν βγαλει επισης ευχαριστημένος παρολα αυτα δεν ςιχε νοημα για μενα διοτι δεν ειδα την Τεράστια διαφορα που περίμενα. Οποτε στα δικα μου ματια οχι δεν ειχε νοημα μιας και ο x-25 με τον 850evo μου δεν ηταν το μεγαλο βημα που ειχα δει τοτε 10 χρονια πρην. Δεν μπορω να εχω αποψη για τους οχι sata ssd μιας και δεν ειχα ποτε. Αν η διαφορα των των οχι sata ssd ειναι τοσο μεγαλη οπως πρην 10 χρονια απο hdd σε ssd ναι οκ τοτε αξιζει. Ομως να παρω τωρα μετα απο 10 χρονια ssd ποιο το νοημα? 10 χρονια χαμενα δλδ με ενα σκληρο που σου σπαγε τα νεύρα? Είχες και HD, όπως όλοι. Τώρα κοιπόν πλησιάζει ο καιρός να αντικαταστήσουμε τους μηχανικούς των 1+ΤΒ με SSD. Το νόημα είναι να μην έχουμε πια μηχανικούς δίσκους. Όπως είχες και εσύ, όπως όλοι. Θα συγκρίνεις τους τωρινούς μηχανικούς με SSD. Όχι τους τότε SSD με τους τωρινούς SSD. Που και πάλι η διαφορά θα είναι αξιοσημείωτη.
Agony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, unforgiven είπε Είχες και HD, όπως όλοι. Τώρα κοιπόν πλησιάζει ο καιρός να αντικαταστήσουμε τους μηχανικούς των 1+ΤΒ με SSD. Το νόημα είναι να μην έχουμε πια μηχανικούς δίσκους. Όπως είχες και εσύ, όπως όλοι. Θα συγκρίνεις τους τωρινούς μηχανικούς με SSD. Όχι τους τότε SSD με τους τωρινούς SSD. Που και πάλι η διαφορά θα είναι αξιοσημείωτη. Συγνωμη αλλα αυτο που λες δε εχει καποιο νοημα και θα σου πω το λόγο. Λες τωρα που τα 1tb ειναι σε καλες τιμες δεν συμφωνω και ολογος ειναι απλος. Πρην 10 χρονια ενας 80αρις ηταν αρκετος διοτι παιχνιδια ταινιες κτλ ηταν πολυ μικρά. Πχ παιχνιδια 5 gb και ταινιες 700mb. Τωρα μου λες 1 tb ειναι αρκετο με αυτη την λογικη θα σου πω εγω ΟΧΙ δεν ειναι. Ο λογος απλός ενα παιχνιδι οπως το GTA ειναι 70gb μια ταινια 4K HDR που ειναι πλεον ολες οι TV ειναι 40-70gb. Οποτε παλη δεν ειναι αρκετός 1 TB ssd. Με λιγα λογια ο καθενας βλεπει τις αναγκες του καθε εποχη. Δεν υπαρχει αυτο που λενε τωρα ειναι η ευκερια. Ευκερια ειναι να κανεις την δουλεια σου οπως θες την ωρα που την θες. Το ιδιο γίνεται και με τις κονσολες περιμενου. Περιμένουν φτανει στο τελος της ζωης της και λενς οκ αστο ας περιμενω και άλλο. Αυτη ειναι η αποψη μου. Θα μου πεις οκ θρς ssd για ταινιες ? Θα σου πω για να δεις οχι... Αν ομως κανεις video edit θες οποσδηποτε ssd. Οπως και να φορτωσει ενα παιχνιδι γρηγορα θες ssd. Οποτε καταλαβαίνεις οτι αν μπουμε στο τρυπακι ποτε ειναι αρκετα τα gb δεν βγαζουμε ακρη. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Agony είπε Συγνωμη αλλα αυτο που λες δε εχει καποιο νοημα και θα σου πω το λόγο. Λες τωρα που τα 1tb ειναι σε καλες τιμες δεν συμφωνω και ολογος ειναι απλος. Πρην 10 χρονια ενας 80αρις ηταν αρκετος διοτι παιχνιδια ταινιες κτλ ηταν πολυ μικρά. Πχ παιχνιδια 5 gb και ταινιες 700mb. Τωρα μου λες 1 tb ειναι αρκετο με αυτη την λογικη θα σου πω εγω ΟΧΙ δεν ειναι. Ο λογος απλός ενα παιχνιδι οπως το GTA ειναι 70gb μια ταινια 4K HDR που ειναι πλεον ολες οι TV ειναι 40-70gb. Οποτε παλη δεν ειναι αρκετός 1 TB ssd. Με λιγα λογια ο καθενας βλεπει τις αναγκες του καθε εποχη. Δεν υπαρχει αυτο που λενε τωρα ειναι η ευκερια. Ευκερια ειναι να κανεις την δουλεια σου οπως θες την ωρα που την θες. Το ιδιο γίνεται και με τις κονσολες περιμενου. Περιμένουν φτανει στο τελος της ζωης της και λενς οκ αστο ας περιμενω και άλλο. Αυτη ειναι η αποψη μου. Θα μου πεις οκ θρς ssd για ταινιες ? Θα σου πω για να δεις οχι... Αν ομως κανεις video edit θες οποσδηποτε ssd. Οπως και να φορτωσει ενα παιχνιδι γρηγορα θες ssd. Οποτε καταλαβαίνεις οτι αν μπουμε στο τρυπακι ποτε ειναι αρκετα τα gb δεν βγαζουμε ακρη. αμα εχεις ακριβα γουστα πρεπει να μπορεις να τα πληρωνεις κι ολας.. δεν αγοραζεις 1000 ευρω κινητο και κανεις αναπαντητες, δεν αγοραζεις 3000 κυβικα αμαξι και βαζεις 10 ευρω βενζινη, δεν βλεπεις 4K HDR και τσιγκουνευεσαι να παρεις 4TB ssd
iwnas28 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα καλα χρησιμοποιειτε ηλεκτρονικους υπολογιστες? Σε καμία 30αρια χρόνια που θα αποδειχθεί η χρησιμοτητα τους και θα πέσει το κόστος, τότε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση. Μέχρι τότε εγώ beta tester μιας τεχνολογίας που βρίσκεται σε εμβρυικο στάδιο ΔΕΝ γινομαι! Το 2045+ το ξανασυζητάμε... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από iwnas28 1
Skylined Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Έπεσαν οι τιμές σε σχέση με 3 μήνες πριν που έκανα αγορά. Ένας 500GB SSD είναι πλέον φθηνός ενώ οι 250 είναι τζάμπα.
Dr_73 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, paliapoli είπε Καλησπέρα....δεν λεει καπου για ευκαιρία σε ddr4 ... Λέει ότι είναι "δύσκολο να βρεις ευκαιρία σε ddr4" . Δεν είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει καν ευκαιρία. Αντιθέτως οι τιμές των ddr4 είναι ληστεία, αφού είναι +100% από το καλοκαίρι του 2016. (άσχετα αν μέχρι πρόσφατα ήταν +200% ).
Calhas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Άρθρο για SSD ακριβώς μετά το άρθρο για τον SSDD.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ενος λεπτού σιγη για όσους παιρνουν στα σοβαρα και επιχειρηματολογουν απεναντι στον Φεντερερ. 3 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενος λεπτού σιγη για όσους παιρνουν στα σοβαρα και επιχειρηματολογουν απεναντι στον Φεντερερ. Σε αλλο φορουμ ειναι αυτοι ...
mader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 ναι λογικό, στην κατασκευάστρια εταιρεία κοστιζει 20-25€, μεχρι να φτάσει στον τελικό ΕΛΛΗΝΑ καταναλωτή παει καπου στα 150 - 180€ αρχικη τιμη βέβαια ηταν αρκετα περισσότερο (διοτι φόρτωναν μεσα και τα εξοδα / κόστος έρευνας κτλ) ομως εκαναν την απόσβεση τους πολυ γρηγορότερα απο οτι νομίζουμε. και πριν τρέξουν κάποιοι εξυπνάκηδες να μου την πουν, ας ψαξουν λιγο καλυτερα.
gaius germanicus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 εγω παντως παρειγγειλα εναν 860 evo στα 500,ποσο ποια θα παει?αν παει στα 30-40 ναι αξιζει να περιμενω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα