Προς το περιεχόμενο

iMac mid 2011 ssd todhiba evo

Makis Xatzidovlet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μερικά φόρουμ λένε ότι έχουν δει θερμοκρασίες περίπου 100 εμένα στο μίνι του 12 όταν το ζορίζω με μηχανές ανάλυσης σκακιού και προγράμματα σχετικά με το σκάκι ( που είναι αρκετά βαριά αν και δεν τα πιάνει το μάτι σου ) ή με parallels desktop φτάνει πάνω απ τους 80

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Makis Xatzidovlet είπε

Οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν ίδιες όταν βάζω και vuze downloader και ανοίγω δυο τρία tabs τώρα το ζόρι θα πέσει όταν ξεκινήσω να μονταρω κανα βιντεάκι το μέγιστο επιτρεπτό για τους πυρήνες ποιο είναι ;

Έχεις δίκαιο, από αλλού είχα πάρει το καλώδιο, από την OWC, για περίπου €31 με τα μεταφορικά, μόνο καλώδιο, όχι το κιτ.

https://eshop.macsales.com/item/OWC/DIDIM21SSD11/

Αλλά αφού έκανες τη δουλειά σου δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι τα κατάφερες μια χαρά.

Όσο για θερμοκρασίες και ταχύτητες περίπου τις ίδιες είχα και εγώ, με τον CrucialMX300 275 GB. 

Εάν θα έχεις τα προς επεξεργασία αρχεία στο SSD λογικά δεν θα προκύψει θέμα θερμοκρασίας. Δούλεψα Final Cut Pro και iMovie χωρίς κανένα πρόβλημα. Φρόντισε μόνο να έχεις μπόλικη RAM. Εγώ με 12GB ήμουν οριακά.  

Από το Μάρτιο του 2017 δουλεύει με αυτή την σύνθεση χωρίς προβλήματα και με την ίδια απόδοση. 

Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα έκανες όπως στην φωτό.

IMG_0452.thumb.JPG.f9acbcc7aa0b5f22111cfd055108a97b.JPG

2 λεπτά πριν, Chris0821 είπε

Έχεις δίκαιο, από αλλού είχα πάρει το καλώδιο, από την OWC, για περίπου €31 με τα μεταφορικά, μόνο καλώδιο, όχι το κιτ.

https://eshop.macsales.com/item/OWC/DIDIM21SSD11/

Αλλά αφού έκανες τη δουλειά σου δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι τα κατάφερες μια χαρά.

Όσο για θερμοκρασίες και ταχύτητες περίπου τις ίδιες είχα και εγώ, με τον CrucialMX300 275 GB. 

Εάν θα έχεις τα προς επεξεργασία αρχεία στο SSD λογικά δεν θα προκύψει θέμα θερμοκρασίας. Δούλεψα Final Cut Pro και iMovie χωρίς κανένα πρόβλημα. Φρόντισε μόνο να έχεις μπόλικη RAM. Εγώ με 12GB ήμουν οριακά.  

Από το Μάρτιο του 2017 δουλεύει με αυτή την σύνθεση χωρίς προβλήματα και με την ίδια απόδοση. 

Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα έκανες όπως στην φωτό.

IMG_0452.thumb.JPG.f9acbcc7aa0b5f22111cfd055108a97b.JPG

δεν εκανα ακριβως το ιδιο απλα εβγαλα τον hdd και εβαλα στην θεση του τον  ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...