Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ μια τηλεόραση 28”-29” , λόγω περιορισμένου χώρου (67 cm max πλάτος)

Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει ποικιλία και οι διαθέσιμες είναι μόλις hd ready.

Εντόπισα αυτή την lg 28TK410V

Η αλήθεια είναι ότι δεν νοιώθω καθόλου άνετα με το γεγονός ότι δεν είναι 1080.

Τουλάχιστον είναι dvbT2 και συμβατή με h265. Το διαπίστωσα σε κατάστημα με αρχείο σε usb

Αξίζει να ασχοληθώ με hd ready στο τέλος του 2018 ;

Μήπως είναι πεταμένα λεφτά ;

Μήπως να περιμένω να προκύψει κάτι άλλο;

Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geopro είπε

Αναζητώ μια τηλεόραση 28”-29” , λόγω περιορισμένου χώρου (67 cm max πλάτος)

Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει ποικιλία και οι διαθέσιμες είναι μόλις hd ready.

Εντόπισα αυτή την lg 28TK410V

Η αλήθεια είναι ότι δεν νοιώθω καθόλου άνετα με το γεγονός ότι δεν είναι 1080.

Τουλάχιστον είναι dvbT2 και συμβατή με h265. Το διαπίστωσα σε κατάστημα με αρχείο σε usb

Αξίζει να ασχοληθώ με hd ready στο τέλος του 2018 ;

Μήπως είναι πεταμένα λεφτά ;

Μήπως να περιμένω να προκύψει κάτι άλλο;

Καμιά ιδέα ;

Τα panel 28" είναι πολύ περίεργη υπόθεση, και δεν υπάρχουν Full HD σε υλοποιήσεις TV (μόνο σε μόνιτορ υπολογιστή). Αν κάπου χάνω κανένα επεισόδιο ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, yositosi είπε

Τα panel 28" είναι πολύ περίεργη υπόθεση, και δεν υπάρχουν Full HD σε υλοποιήσεις TV (μόνο σε μόνιτορ υπολογιστή). Αν κάπου χάνω κανένα επεισόδιο ας με διορθώσει κάποιος.

Εδω εχει γινει περιεργη υποθεση η 32αρα...

Το παραξενο ειναι οτι η lg 28TK410V  αναφερεται ως tv monitor !!!

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.

γιατί παράξενο? Το θέμα είναι ότι σαν μέγεθος δεν κόβεται, και από όσο ξέρω μόνο BOE και CSOT panel υπάρχουν στην αγορά με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Για Full HD πάμε από 32 και πάνω.

Την αναφορά για τις τηλεοράσεις έναντι των μονιτορ σου την έκανα γιατί γενικότερα παίζουν και κάτι παράξενα πανάκριβα μονιτορ με πιο "εξωτικά" χαρακτηριστικά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yositosi είπε

γιατί παράξενο? Το θέμα είναι ότι σαν μέγεθος δεν κόβεται, και από όσο ξέρω μόνο BOE και CSOT panel υπάρχουν στην αγορά με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Για Full HD πάμε από 32 και πάνω.

Την αναφορά για τις τηλεοράσεις έναντι των μονιτορ σου την έκανα γιατί γενικότερα παίζουν και κάτι παράξενα πανάκριβα μονιτορ με πιο "εξωτικά" χαρακτηριστικά

Όταν ένας κατασκευαστής πουλάει ως monitor ένα panel με ανάλυση 1366 x 768  αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη οπτική εμπειρία.

Σε αυτή την φτωχή ανάλυση αναφερόμουν ως "παράξενο" να ορίζεται ως monitor

Εγώ βέβαια χρειάζομαι τηλεόραση και η απορία μου είναι αν μπορεί να σταθεί ως τέτοια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geopro είπε

Όταν ένας κατασκευαστής πουλάει ως monitor ένα panel με ανάλυση 1366 x 768  αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη οπτική εμπειρία.

Σε αυτή την φτωχή ανάλυση αναφερόμουν ως "παράξενο" να ορίζεται ως monitor

Εγώ βέβαια χρειάζομαι τηλεόραση και η απορία μου είναι αν μπορεί να σταθεί ως τέτοια.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι και γιατί κάνουν. Γνωρίζω ότι σίγουρα παλαιότερα για να αποφύγουν το 14% δασμό από Κίνα για τις τηλεοράσεις, τα έφερναν ως monitor, που έχουν μηδενικό δασμό, σε Ευρωπαικα εργοστάσια τελικής συναρμολόγησης όπου απλά πίσω "κότσαραν" το πλακετάκι με το δέκτη και τις εισόδους. Για να μην έχουν το φόβο θεμάτων με την Ε.Ε. αργότερα τα βάφτιζαν Monitor / TV (με το μόνιτορ πάντα να μπαίνει πρώτο). Επίσης σε πολλές περιπτώσεις τα Monitor / TV είχαν χάλια γωνίες θέασης κάτι το οποίο σύνηθες σε συμβατικά monitor 

Στην προκειμένη είναι, υποθέτω, ένα από τα κλασικά πανελ που σου προανέφερα γιατί βλέπω ότι τη δίνουν με 178/178 μοίρες γωνίας θέασης. Τώρα τι λένε και γιατί το λένε, πραγματικά δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Δημοσ.

Την αγόρασα τελικά την έν λόγω τηλεόραση καί μου παρουσιάζει τό εξής πρόβλημα:

Λευκή σκιά ,κυρίως πάνω δεξιά , σέ συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε κανονικά φωτισμένο δωμάτιο δέν είναι ορατή .IMG_20181201_102201.jpg.4cb8e1fe9b2cd0f0f5a69045f1fb5adc.jpg

Δημοσ.

αυτο λεγεται Βacklight Bleeding...!!!   ειναι ενα θεματακι που δεν ειναι και σπανιο φαινομενο....!!  ειναι λαχειο βασικα... δοκιμασε να την αλλαξεις αμεσα, μπας και σου τυχει καλυτερο πανελ...με λιγοτερο Bleeding...! 

παντως θα προτιμουσα μια 32" FULLHD ακομα κι αν την κρεμουσα απο το ταβανι...!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στό μαγαζι νά ζητησω άμεση αντικατάσταση τής τηλεορασης αλλά δέν το δέχθηκαν.
Θέλουν πρώτα να εξετασθεί στήν αντιπροσωπία.

Η επιστροφή χρημάτων σκοντάφτει στήν πολιτική του μαγαζιού.
 Ο Πελάτης,  δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχθεί, δεν έχουν αποσφραγιστεί οι ταινίες ασφαλείας και φυσικά το προϊόν δεν έχει τεθεί σε λειτουργία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geopro είπε

Πήγα στό μαγαζι νά ζητησω άμεση αντικατάσταση τής τηλεορασης αλλά δέν το δέχθηκαν.
Θέλουν πρώτα να εξετασθεί στήν αντιπροσωπία.

Η επιστροφή χρημάτων σκοντάφτει στήν πολιτική του μαγαζιού.
 Ο Πελάτης,  δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχθεί, δεν έχουν αποσφραγιστεί οι ταινίες ασφαλείας και φυσικά το προϊόν δεν έχει τεθεί σε λειτουργία.

μίλα με συνήγορο καταναλωτή γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που λένε δεν ισχύει!

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 5:54 ΜΜ, yositosi είπε

μίλα με συνήγορο καταναλωτή γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που λένε δεν ισχύει!

Τό κατάστημα επιμένει νά γίνει έλεγχος στο σέρβις για νά αποφανθούν άν το bleeding είναι ανεκτό ή όχι.

Από τήν πλευρά μου είμαι διστακτικός νά απευθυνθώ στο σέρβις διότι για να το δεις πρέπει νά συσκοτίσεις κάπως τόν χώρο καί να βάλεις μαύρη κάρτα.

Με λίγα λόγια άν δέν θέλεις νά τό δεις ,δέν θα τό δεις.

Βλέποντας τήν ταλαιπωρία νά έρχεται, ζήτησα υπαναχώρηση πώλησης από τό κατάστημά τήν οποία αρνήθηκαν λόγω ότι έχει ανοιχθεί τό κουτί. Εναλλακτικα μού πρότειναν νά τήν πάρουν πίσω στο 80% τής τιμής αγοράς.

Είναι ο συνήγορος τού καταναλωτή μονόδρομος ;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geopro είπε

Τό κατάστημα επιμένει νά γίνει έλεγχος στο σέρβις για νά αποφανθούν άν το bleeding είναι ανεκτό ή όχι.

Από τήν πλευρά μου είμαι διστακτικός νά απευθυνθώ στο σέρβις διότι για να το δεις πρέπει νά συσκοτίσεις κάπως τόν χώρο καί να βάλεις μαύρη κάρτα.

Με λίγα λόγια άν δέν θέλεις νά τό δεις ,δέν θα τό δεις.

Βλέποντας τήν ταλαιπωρία νά έρχεται, ζήτησα υπαναχώρηση πώλησης από τό κατάστημά τήν οποία αρνήθηκαν λόγω ότι έχει ανοιχθεί τό κουτί. Εναλλακτικα μού πρότειναν νά τήν πάρουν πίσω στο 80% τής τιμής αγοράς.

Είναι ο συνήγορος τού καταναλωτή μονόδρομος ;

Αυτά που αναφέρεις είναι κομματάκι καταχρηστικά οπότε εκ των πραγμάτων ναι! 

Δημοσ.

Εχει καποιος αναλογη εμπειρια απο το service της LG ?

Εχουν διαθεση να γνωμοδοτησουν υπερ οταν υπαρχει backlight bleeding ?

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι για να γινει αντιληπτο  ,πρεπει να βαλεις σκουρα καρτα σε συνθηκες περιβαλλοντος με πολυ χαμηλο φωτισμο.

Δημοσ.

Κατοπιν επικοινωνιας με τον συνηγορο του καταναλωτη , πληροφορηθηκα οτι ναι μεν δικαιουμε υπαναχωρηση αλλα και το καταστημα μπορει να αξιωσει μειωση του ποσου επιστροφης χρηματων αν η συσκευη εχει βγει απο το κουτι της.

Το ποσοστο απομειωσης μπορει να ειναι στο 70%-80% της αρχικης τιμης (χωρις να ειναι στανταρ)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geopro είπε

Κατοπιν επικοινωνιας με τον συνηγορο του καταναλωτη , πληροφορηθηκα οτι ναι μεν δικαιουμε υπαναχωρηση αλλα και το καταστημα μπορει να αξιωσει μειωση του ποσου επιστροφης χρηματων αν η συσκευη εχει βγει απο το κουτι της.

Το ποσοστο απομειωσης μπορει να ειναι στο 70%-80% της αρχικης τιμης (χωρις να ειναι στανταρ)

Φοβερή εντύπωση μου κάνει αυτό... 

Συχνές ερωτήσεις μέσα από το Europa ( https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_en.htm )

• Can I return an item I've bought online if I don't like it?

YES. Once an item or service purchased online is delivered, you have 14 days to decide whether or not to keep it. However, this right of withdrawal does not apply, among others, to purchases of:

• perishable goods
    • sealed goods that cannot be returned once unsealed, for reasons of health or hygiene,
    • bookings of holiday accommodation, catering or leisure services on specific dates or for specific periods.
    If you purchase digital content - such as music or a video online - you cannot withdraw once downloading or streaming has started, if you have given your consent and acknowledged that you will forfeit your right of withdrawal once the performance has started.
  • I bought a kitchen table from a catalogue, but now I've changed my mind. Can I cancel my order?

YES. You have 14 days to change your mind and cancel your purchase. This is true whenever you buy goods by phone, fax or mail order, on the internet, or from a door-to-door salesman. The 14-day period starts from the day you receive the goods.

• I've changed my mind about buying a sofa on the internet and would now like to withdraw from my sales contract. Who will bear the cost of returning the sofa?

If traders want consumers that change their minds to pay for returning goods, they must inform consumers of this in advance, or they will be required to pay themselves. Traders have to provide a clear estimate before purchase of the maximum costs of returning bulky goods bought on the internet or by mail order; this enables consumers to make an informed choice when deciding who they want to buy from.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...