EllinarasGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, είχα πάρει πέρυσι μια καρέκλα γραφείου από το praktiker για 40 ευρώ και μέσα σε 1 χρόνο έσπασε η πλάτη της. Δεν περίμενα και πολλά είναι η αλήθεια απλά δεν είχα χρήματα τότε να διαθέσω για παραπάνω. Για αυτό ψάχνω τώρα μια καρέκλα για πολύωρη χρήση και αντοχή στο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι "gaming" και αυτές οι σαχλαμαρίτσες, απλά να είναι βολική και να έχει αντοχή. Είμαι 1,85 και 83 κιλά εάν βοηθάει αυτό. Θα προτιμούσα να είναι κάτω των 100 ευρώ αλλά επειδή δεν γνωρίζω από ποιοτικές καρέκλες και την αξία τους θα βάλω ως όριο τα 150 ευρώ.
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε αυτα τα χρηματα "αντοχη" με ολη την σημασια της λεξης δεν υπαρχει. Παντα κατι θα χαλασει μετα απο 2-3 χρονια, ειτε η βαση κατω χαμηλα με τα ροδακια, ειτε ο μηχανισμος, ειτε τα μπρατσα, ειτε το καλλυμα και μιλαω για καρεκλες που κοστιζουν 250ε και ανω. Τωρα αν θελεις να βγαλεις 1 χρονο αυτο ειναι αλλο θεμα.
EllinarasGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσαν λίγο τα λόγια σου... είναι δύσκολη εποχή και έχω και αρκετά έξοδα αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι δεν μπορώ να αγοράζω καρέκλες κάθε χρόνο. Ποιά καρέκλα θα μου πρότεινες δηλαδή με πρώτο στόχο την αντοχή;
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καμια, θα σου προτεινα να δινεις 40-60ε και να επαιρνες μια σαν αυτη που πηρες και οσο κρατησει και μετα παλι μια ιδια. Αν μου ελεγες θελω την σουπερ ντουπερ καρεκλα θα ελεγα να πας σε κατι καλυτερο αλλα αφου σε ενδιαφερει η αντοχη τοτε οχι.
LambisElef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Διαφωνώ, υπάρχουν καρέκλες 100-150€ που κρατάνε μια χαρά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το πώς τη μεταχειρίζεσαι φυσικά. Αν χοροπηδάς πάνω της, ναι δε θα κρατήσει. Από προσωπική εμπειρία, IKEA Markus, την έχουμε αρκετοί στο forum για χρόνια. Βέβαια είναι λίγο πάνω από τα 150€. Επίσης, και πάλι από ΙΚΕΑ, η MILLBERGET επίσης με άφησε ικανοποιημένο (παλιότερα έβγαινε με mesh, αλλά τώρα το βλέπω όλο ψευτοδέρμα, που δε μου αρέσει και τόσο). 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, LambisElef είπε Διαφωνώ, υπάρχουν καρέκλες 100-150€ που κρατάνε μια χαρά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το πώς τη μεταχειρίζεσαι φυσικά. Αν χοροπηδάς πάνω της, ναι δε θα κρατήσει. Από προσωπική εμπειρία, IKEA Markus, την έχουμε αρκετοί στο forum για χρόνια. Βέβαια είναι λίγο πάνω από τα 150€. Επίσης, και πάλι από ΙΚΕΑ, η MILLBERGET επίσης με άφησε ικανοποιημένο (παλιότερα έβγαινε με mesh, αλλά τώρα το βλέπω όλο ψευτοδέρμα, που δε μου αρέσει και τόσο). Το κρατανε μια χαρα ειναι σχετικο, ειμαι 1.82 και 85 κιλα και εχω βγαλει off 5 καρεκλες τα τελευταια 10 χρονια (και οι 2 ηταν καρεκλες γυρω στα 300ε εκαστος). Τωρα αν καποιος ειναι 65-70-75 κιλα σαφως η καρεκλα δεν τρωει την ιδια πικρα οπως με εμενα η και με τον φιλο απο επανω που ειναι 83. Αν βεβαια μπορεις να του προτεινεις καποια που θα του κρατησει σιγουρα αυτο ειναι αλλο θεμα.
black66.gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι 1,80 και 115 κιλά. Έχω την Markus εδώ και δυο χρόνια και περνώ τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα πάνω της, και αυτή κρατάει σαν τανκ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από black66.gr 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, black66.gr είπε Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είμαι 1,80 και 115 κιλά. Έχω την Markus εδώ και δυο χρόνια και περνώ τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα πάνω της, και αυτή κρατάει σαν τανκ. Αυτη δεν την ειχα παντως (καποιοι λενε καλα καποιοι οχι και τοσο καλα).
EllinarasGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LambisElef είπε Διαφωνώ, υπάρχουν καρέκλες 100-150€ που κρατάνε μια χαρά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το πώς τη μεταχειρίζεσαι φυσικά. Αν χοροπηδάς πάνω της, ναι δε θα κρατήσει. Από προσωπική εμπειρία, IKEA Markus, την έχουμε αρκετοί στο forum για χρόνια. Βέβαια είναι λίγο πάνω από τα 150€. Επίσης, και πάλι από ΙΚΕΑ, η MILLBERGET επίσης με άφησε ικανοποιημένο (παλιότερα έβγαινε με mesh, αλλά τώρα το βλέπω όλο ψευτοδέρμα, που δε μου αρέσει και τόσο). Θα πάρω την MILLBERGET λογικά αυτές τις μέρες, καλή φαίνεται. Κοίτα εγώ γενικά προσέχω το πως κάθομαι κτλ απλά αυτή που είχα από το praktiker ήταν τελείως ψεύτικη και έσπασε η πλάτη της. Όντως αυτό το ψευτοδέρμα δεν φαίνεται και πολύ ωραίο αλλά δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση αυτή τη στιγμή. 3 χρόνια άμα κρατήσει μου φτάνει, αλλά και να μη κρατήσει 80 ευρώ είναι, παλεύεται. Θα έπαιρνα την markus άμα ήταν μέσα στο budget μου άλλα 200 ευρώ αυτή τη στιγμή μου φαίνονται αρκετά. Λέτε να αξίζει να μαζέψω λίγα ακόμα για την markus; Απλά τώρα κάθομαι σε μια μεταλική καρέκλα της πλάκας που είχα πάρει από το jumbo για 5 ευρώ και με έχει σκοτώσει τη πλάτη, δεν ξέρω πόσο καιρό θα την παλέψω άλλο με αυτήν. edit: άκυρο την έχουν και με 179 ευρώ με άλλο υλικό, οριακά θα μπορέσω να την πάρω σε καμιά εβδομάδα απλά όντως αξίζει η διαφορά με εκεινή των 80 ευρώ; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από EllinarasGR 1
LambisElef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πάνε από κοντά στα ΙΚΕΑ, δοκίμασε και τις δύο και θα καταλάβεις τη διαφορά. Από κει και πέρα, είναι και με τι συμβιβάζεσαι, κάνεις τα κουμάντα σου λοιπόν και αποφασίζεις 1
pmav99 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ έχω marcus. Το παλιό μοντέλο της marcus το είχε ο αδερφός μου καμιά 10ετία και ήταν και 100+ κιλά. Ανθεκτική είναι σίγουρα. Από πλευράς άνεσης, δεν συγκρίνεται με ακριβότερες καρέκλες, αλλά κακή δεν είναι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από pmav99
sakis92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ασε, εχω βαρεθει να σπαω καρεκλες.. και να πω οτι ειμαι κανας κανιβαλος..τιποτα μαζευεις λεφτα σιγα σιγα και περνεις μια και καλη.... να τελειωνεις αλλιως δε θα βγαλεις ακρη και θα συνεχισεις να κλαις τα λεφτα σου.
tasanton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Θα προτεινω κι εγώ IKEA Markus. Την ειχα 10 χρονια και ήταν άψογη για τα λεφτά της. Ειχα τη mesh πλάτη ώστε να μην ζεσταίνομαι το καλοκαίρι. Την άλλαξα πέρσι με μια πιο εργονομική, αλλα μεταξύ μας δεν είδα καμία διαφορα...
@topos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθε τριτη/Πεμπτη εχει προσφορα το ikea -10% εαν στειλεις ενα μνμα στην cosmote.Ετσι βγαινει οριακα στα χρηματα που διαθετεις. Αλλα θα ελεγα οπως και να εχει να την δοκιμασεις πρωτα.Οσο για τις ποιοτητες, εγω εχω μια "διευθυντικη" sigma του makro τα τελευταια 15 χρονια (κοστιζε ~120 ευρω), και εχει κρατησει καλα παρολο που ζυγιζω αρκετα περισσοτερο απο σενα. Απλα ψαχνομαι και εγω για μια πιο εργονομικη και δυστηχως η markus (εχει 10χρονια εγγυηση) μου πεφτει μικρη, αλλιως θα την ειχα παρει.Περιμενω να βρω να δοκιμασω την "falafel" πριν αποφασισω.. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα