d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Πάρε Poco και τα ξεχνάς 😁 Μπα με τίποτα, δεν ξέρω γιατί εξαρχής δεν μου έκανε κλικ το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ίσως τα όσα διάβασα, δεν ξέρω. Το S9 με χαιρετάει από απέναντι, για το S8 without dual, no thanks, κακά τα ψέματα είναι σπατάλη τα 100,00+€ για διπλή sim, κυριολεκτικά για μικρή διαφορά δεν φτάνει την τιμή του dual S9. Οπότε ή S9 ή για να πέσω στο μπάτζετ του S8 κάνα Mate 10 ή Mi8. Γιατί όμως γαμώ την τρέλα μου θέλω Samsung; Πάντως σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλήξω σε αγορά εάν θέλω να έχω τηλέφωνο στα χέρια μέχρι Παρασκευή.
geo7geg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Είχα το 8 plus και πρόσφατα το άλλαξα για XS Max. H κοπέλα μου έχει το ΝΟΤΕ 9. Δεν θα στο συγκρινω καν με τον s9+ ... Δεν μπορώ να δουλέψω στο ΝΟΤΕ. Έχω συνηθίσει να ανοίγουν όλα στο μπαμ και απροβλημάτιστα. Εάν πἀρεις το 8 plus μιλάμε είναι κινητό για 5ετια απλά θα πάρεις το 256gb εφόσον βγάζεις πολλές φωτό και βιντεο. Αναβαθμίσεις για τα επομενα χρόνια κανονικά. Κάμερα σουπερ την είχα λιώσει. Το s9+ θα σου κάνει την δουλειά για τώρα αλλά μακροπρόθεσμα ξέρεις τι θα συμβεί. Επίσης, θα σ αρέσει εμφανισιακά είναι κάτι που θα χεις όλη τη μέρα μαζί σου, θα θέλεις να το αισθάνεσαι premium κι αν είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά πάλι για κάτι που το χεις βιώσει οτί είναι προβληματικό και δεν είναι η πρώτη σου επιλογή στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν το δοκιμάσεις μια φορά δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ σε Android. Στο λέω από την δική μου εμπειρία ,ελπίζω να βοήθησα και ότι και να επιλέξεις καλορίζικο να ναι. 1
sakis92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Tο S9 plus βγαινει και με Snapdragon 845 ; Δε το βλεπω στη Ελληνικη αγορα παντως.
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, sakis92 είπε Tο S9 plus βγαινει και με Snapdragon 845 ; Δε το βλεπω στη Ελληνικη αγορα παντως. Είναι το αμερικανικό. Εδώ φέρνουν τον Exynos 9810 που είναι αντίστοιχο του Snap. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Panos.t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, geo7geg είπε Είχα το 8 plus και πρόσφατα το άλλαξα για XS Max. H κοπέλα μου έχει το ΝΟΤΕ 9. Δεν θα στο συγκρινω καν με τον s9+ ... Δεν μπορώ να δουλέψω στο ΝΟΤΕ. Έχω συνηθίσει να ανοίγουν όλα στο μπαμ και απροβλημάτιστα. Εάν πἀρεις το 8 plus μιλάμε είναι κινητό για 5ετια απλά θα πάρεις το 256gb εφόσον βγάζεις πολλές φωτό και βιντεο. Αναβαθμίσεις για τα επομενα χρόνια κανονικά. Κάμερα σουπερ την είχα λιώσει. Το s9+ θα σου κάνει την δουλειά για τώρα αλλά μακροπρόθεσμα ξέρεις τι θα συμβεί. Επίσης, θα σ αρέσει εμφανισιακά είναι κάτι που θα χεις όλη τη μέρα μαζί σου, θα θέλεις να το αισθάνεσαι premium κι αν είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά πάλι για κάτι που το χεις βιώσει οτί είναι προβληματικό και δεν είναι η πρώτη σου επιλογή στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν το δοκιμάσεις μια φορά δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ σε Android. Στο λέω από την δική μου εμπειρία ,ελπίζω να βοήθησα και ότι και να επιλέξεις καλορίζικο να ναι. Το 256 δεν παιζει ειναι πανάκριβω και.εκτος αυτου δεν εχει χειροκιμητες ρυθμίσεις στην.κάμερα...οσο για το λογισμικό ξςρω οτι δεν κολλάει αλλα υστερεί σε οθονη καμερα ηχεια σαν κινητό και κόστιζει 100€ περισσότερα απο το.s9.plus η εκδοση με 64gb οποτε με.βλεπω για s9 plus..ευχαριστώ παντως!! Κακα τα ψεματα για iphone που τα εχει ολα θες λεφτά για xs...
geo7geg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Panos.t είπε Το 256 δεν παιζει ειναι πανάκριβω και.εκτος αυτου δεν εχει χειροκιμητες ρυθμίσεις στην.κάμερα...οσο για το λογισμικό ξςρω οτι δεν κολλάει αλλα υστερεί σε οθονη καμερα ηχεια σαν κινητό και κόστιζει 100€ περισσότερα απο το.s9.plus η εκδοση με 64gb οποτε με.βλεπω για s9 plus..ευχαριστώ παντως!! Κακα τα ψεματα για iphone που τα εχει ολα θες λεφτά για xs... Από τη μία σε καταλαβαίνω για την τιμή αλλά εάν σκεφτεσαι αγορά για μακροπρόθεσμα δλδ 3 χρονάκια το λιγότερο, τα 100 ευρώ παραπάνω δεν φαίνονται τόσα πολλα. Σκέψου ότι μπορει να τα πάρεις πίσω ακόμη και σε λίγα χρόνια αν το πουλήσεις αυτά τα παραπάνω 😉. Το έχεις δουλέψει λίγο στα χέρια σου ? κι εγώ δεν θα το άλλαζα αν δεν ήταν η oled του xs max και ο Α12. Αν έχεις κάνει και σκεφτεί όλα τα παραπανω και σε συνδυασμό ότι ξέρεις τι θα παιχτεί με το λογισμικό κι οτι θα λαγκάρει , επιμένεις σε Samsung , τοτε follow your heart and your pocket 😋
Panos.t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, geo7geg είπε Από τη μία σε καταλαβαίνω για την τιμή αλλά εάν σκεφτεσαι αγορά για μακροπρόθεσμα δλδ 3 χρονάκια το λιγότερο, τα 100 ευρώ παραπάνω δεν φαίνονται τόσα πολλα. Σκέψου ότι μπορει να τα πάρεις πίσω ακόμη και σε λίγα χρόνια αν το πουλήσεις αυτά τα παραπάνω 😉. Το έχεις δουλέψει λίγο στα χέρια σου ? κι εγώ δεν θα το άλλαζα αν δεν ήταν η oled του xs max και ο Α12. Αν έχεις κάνει και σκεφτεί όλα τα παραπανω και σε συνδυασμό ότι ξέρεις τι θα παιχτεί με το λογισμικό κι οτι θα λαγκάρει , επιμένεις σε Samsung , τοτε follow your heart and your pocket 😋 Λογο καμερας(μπροστά-πίσω) κυρίως παω στο s9 plus τι στο καλο να κολλάει και αυτο;; Να το πουλήσω δεν παίζει δεν ασχολούμαι με αυτα. 3 χρόνια να μου βγάλει χωρις κόλλημα ειμαι κομπλέ εγω.. μετα θα εχουν βγει αλλά στα ιδια λεφτά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα