d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάλι που χρειάζομαι οπωσδήποτε DUAL και το DUAL είναι 100,00€ πάνω θα πρέπει να επιστρέψω στην εποχή που κυκλοφορούσαμε ένα smartphone και ένα Nokia των 20,00€? Και το ήθελα πολύ το άτιμο. Άλλα δεν γίνεται να κουβαλάω δεύτερο τηλέφωνο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω το τηλέφωνο της δουλειάς σε ένα των 20,00€ και το προσωπικό στο S9 με viber,whatsapp κλπ που χρειάζομαι από το τηλέφωνο της δουλειάς στο S9. Και είχα καλομάθει στο DUAL, δεν με ένοιαζε ο αποθηκευτικός χώρος.
Panos.t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, d4mage είπε Εγώ πάλι που χρειάζομαι οπωσδήποτε DUAL και το DUAL είναι 100,00€ πάνω θα πρέπει να επιστρέψω στην εποχή που κυκλοφορούσαμε ένα smartphone και ένα Nokia των 20,00€? Και το ήθελα πολύ το άτιμο. Άλλα δεν γίνεται να κουβαλάω δεύτερο τηλέφωνο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω το τηλέφωνο της δουλειάς σε ένα των 20,00€ και το προσωπικό στο S9 με viber,whatsapp κλπ που χρειάζομαι από το τηλέφωνο της δουλειάς στο S9. Και είχα καλομάθει στο DUAL, δεν με ένοιαζε ο αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει και s9 dual...
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Panos.t είπε Υπάρχει και s9 dual... με 100,00€ πάνω για το ίδιο τηλέφωνο NO WAY!
ideal09 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Panos.t είπε Λεω να εμπιστευτώ Android αλλη μια φορά...το g4 πραγματικά με εκανε να μισησω τα Android ολο κολλήματα και επανεκκίνησης και η μπαταρία με φουλ χαμηλή φωτεινότητα μεσα σε 30.λεπτα ηταν στο 30% και εσβηνε. Ο λογος που το κράτησα σχεδον 5 χρονια ειναι καθαρα το οικονομικό..πλεον ομως ειναι ανάγκη να το αλλαξω λογο καθημερινότητας.. Γιατι ρε συ; Αν εξαιρεσεις το bootloop το g4 μια χαρα κινητο ειναι. 3.5 χρονακια το εχω και παει σφαιρα. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα με την android 7.
idefixius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε με 100,00€ πάνω για το ίδιο τηλέφωνο NO WAY! Eγώ πάλι βλέπω ότι είναι 50€ φθηνότερο... https://www.bestprice.gr/search?q=galaxy+s9+plus&bpref=ac-recent Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από idefixius
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 αναφέρεσαι στο PLUS μοντέλο, εγώ κοιτάζω το απλό.☺️
idefixius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Kαι εκείνο φθηνότερο είναι https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=galaxy+s9 1
Panos.t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ideal09 είπε Γιατι ρε συ; Αν εξαιρεσεις το bootloop το g4 μια χαρα κινητο ειναι. 3.5 χρονακια το εχω και παει σφαιρα. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα με την android 7. Εμενα μου εβγαλε την ψυχή έκλειναν εφαρμογές απο.μονες τους η μπαταρια χαλη μαύρο σε σημείο οπως ειπα με φουλ χαμηλη φωτεινότητα να πηγαίνει στο 30% σε μιση ωρα και να σβήνει μονο του...τι να πω δεν ξερω
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, idefixius είπε Kαι εκείνο φθηνότερο είναι https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=galaxy+s9 έχεις δίκιο για το S9, το S8 όμως το single είναι φθηνότερο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
idefixius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Κοίτα, άμα κοιτάς στους επίσημους μεταπωλητές, θα βλέπεις σίγουρα άλλες τιμές 😂 Άμα δε σε ενδιαφέρουν άτοκες δόσεις κλπ καλούδια που αυτοί προσφέρουν, γλιτώνεις κάνα 2 κατοστάρικα στο νερό.
Panos.t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, idefixius είπε Κοίτα, άμα κοιτάς στους επίσημους μεταπωλητές, θα βλέπεις σίγουρα άλλες τιμές 😂 Άμα δε σε ενδιαφέρουν άτοκες δόσεις κλπ καλούδια που αυτοί προσφέρουν, γλιτώνεις κάνα 2 κατοστάρικα στο νερό. Το επίσημο one ui ποτε θα βγει για τα s9 plus;;
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, idefixius είπε Κοίτα, άμα κοιτάς στους επίσημους μεταπωλητές, θα βλέπεις σίγουρα άλλες τιμές 😂 Άμα δε σε ενδιαφέρουν άτοκες δόσεις κλπ καλούδια που αυτοί προσφέρουν, γλιτώνεις κάνα 2 κατοστάρικα στο νερό. Όχι αναφέρομαι στο skroutz, best price. Το S8 DUAL είναι ακριβότερο από το single sim. Εάν το DUAL S8 ήταν στα 370,00€ -400,00€ το χτυπούσα άνετα. Δεν αξίζει να δώσεις 100,00€ για την διπλή sim. Αξίζει καλύτερα να πάρεις απευθείας το S9 DUAL το ίδιο θα βγει σχεδόν.
d4mage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, idefixius είπε Με μπέρδεψες. s8 θέλεις τελικά ή s9? Θέλω να αγοράσω ένα από τα δύο και αυστηρά σε DUAL έκδοση. Επειδή δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εάν κρίνεις πως ήμουν ικανοποιημένος από το Redmi Note 5 έλεγα να πάρω το S8 άλλα η DUAL συσκευή είναι κατά πολύ ακριβότερη από την S8 single sim, αξίζει να πάρεις το S9 DUAL, έχει σχεδόν ίδια τιμή με το S8 DUAL. Επειδή είχα καλομάθει με την μπαταρία του Redmi Note 4/5 με προβληματίζει πολύ το θέμα και ειδικότερα όταν μιλάμε για την SUPER AMOLED της Samsung, ίσως δηλαδή με 2 sim να ήταν πολύ σκούρα τα πράγματα... Άσε που το S8 DUAL για έναν παράξενο λόγο έχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα σε καταστήματα, ούτε 10 στο σύνολο. Υ.Γ ζητώ συγγνώμη για το οφτοπικ! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, d4mage είπε Επειδή δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εάν κρίνεις πως ήμουν ικανοποιημένος από το Redmi Note 5 Επειδή είχα καλομάθει με την μπαταρία του Redmi Note 4/5 Πάρε Poco και τα ξεχνάς 😁 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα