Comic maniak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 S9+ και βεβαια ερωτηση ειναι αυτη; 😂😂 1
Panos.t Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Comic maniak είπε S9+ και βεβαια ερωτηση ειναι αυτη; 😂😂 Προς τα εκει τείνω και εγω...με πιο κριτήριο το επέλεξες εσυ;;
Comic maniak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Panos.t είπε Προς τα εκει τείνω και εγω...με πιο κριτήριο το επέλεξες εσυ;; Ποιοτητα κατασκευης, τελεια οθονη με πολυ καλα μαυρα και πολυ καλη αποδοση ειδικα με το One UI που ερχεται τωρα. Ειναι σε Beta βεβαια αλλα απλα σου λεω. Και το πιο σημαντικο, εχει Android που σημαινει απολυτη ελευθερια και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για εμενα. Επισης μην ξεχνας το headphone jack. Και μιας και ειπες το επελεξα, δεν το εχω απλα το εχω δουλεψει. Αυτα που σου ειπα ειναι αγνα facts. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak 1
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, idefixius είπε "Ο καθένας εδώ μέσα" παραθέτει κάποιες πηγές, δεν τα βγάζει από το μυαλό του. Και μίλησε για σιγουριά γιατί δεν είχε υπόψη του τις δικές σου πηγές - που στην τελική δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι και αυτές, δεν έχεις δει το ONE UI επάνω σε galaxy s8, έστω και σε beta. Έχεις δει πολλές εταιρίες να δίνουν πρώτα τις beta version του καινούριου λειτουργικού τους, στις προηγούμενες ναυαρχίδες αντί για τις νεότερες; Σειρά προτεραιότητας λέγεται ΥΓ. Σοβαρή πηγή βρήκες και εσύ. Συνταντικό απ τα lidl ο τύπος που το έγραψε το άρθρο. Δάκρυσα. 1
Panos.t Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Λεω να εμπιστευτώ Android αλλη μια φορά...το g4 πραγματικά με εκανε να μισησω τα Android ολο κολλήματα και επανεκκίνησης και η μπαταρία με φουλ χαμηλή φωτεινότητα μεσα σε 30.λεπτα ηταν στο 30% και εσβηνε. Ο λογος που το κράτησα σχεδον 5 χρονια ειναι καθαρα το οικονομικό..πλεον ομως ειναι ανάγκη να το αλλαξω λογο καθημερινότητας..
mpeliaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Αδερφέ έχει συνάδελφός iPhone 8 Όχι plus και σε κάμερες καλυτερο είναι το σ9+.Επισης το iPhone φαίνετε ψιλό παλιό σε εμφάνιση σε σχέση με τα καινούργια που είναι φουλ οθόνη.καλα για ηχείο δεν το συζητώ.μπροστα το samsung. Αρνητικό με το σ9 είναι τα τζαμακιά που θα πεδευτεις πιστεύω για να βρεις σωστό να κάνεις την δουλειά σου. Τώρα τα iPhone Θέλουμε δεν θέλουμε σε λογισμικό είναι πολύ μπροστά και να ξέρεις με τα social face και insta συνεργάζονται καλύτερα.
Panos.t Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Σε εμφάνιση εμενα μου αρέσει πολυ τι να σου πω!! Το μονο που με κρατάει πισω ειναι κάμερες αν εχουν μεγαλη διαφορα γιατι βγαζω πολλές φωτο και ιδίως σε χαμηλο φωτισμό τυπου σε νυχτερινά μαγαζια...συν το οτι δεν εχει χειροποίητες ρυθμίσεις να πειράξεις iso wb και τα σχετικα..
mpeliaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Panos.t είπε Σε εμφάνιση εμενα μου αρέσει πολυ τι να σου πω!! Το μονο που με κρατάει πισω ειναι κάμερες αν εχουν μεγαλη διαφορα γιατι βγαζω πολλές φωτο και ιδίως σε χαμηλο φωτισμό τυπου σε νυχτερινά μαγαζια...συν το οτι δεν εχει χειροποίητες ρυθμίσεις να πειράξεις iso wb και τα σχετικα.. Κοίτα με το 8άρι σε low light κατάσταση ήταν καλύτερο το σ9+Τώρα με 8+δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.Επισής το p20 pro είναι πολύ δυνατό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και μπαταρία πολύ δυνατή. Δες το και αυτό.
d4mage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, mpeliaris είπε Αρνητικό με το σ9 είναι τα τζαμακιά που θα πεδευτεις πιστεύω για να βρεις σωστό να κάνεις την δουλειά σου. https://spaceboy.io/ η λύση για το απόλυτο τζάμι σε s8 & s9. Δοκιμασμένο, απλά εξαιρετικό και με πολύ καλές προσφορές για κάποια θήκη. 4 ώρες πριν, HateMe είπε Δες από bestprice, όχι από σκρουτζ. Ε καλά δεν λες και αμάν τις διαφορές. Ναι, οκ έχει μια ουσία άλλα δεν πιστεύω να κολλήσει κάποιος στα 15-20€ από τη στιγμή που διαθέτει 500+ για ένα τηλέφωνο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Panos.t είπε Λεω να εμπιστευτώ Android αλλη μια φορά...το g4 πραγματικά με εκανε να μισησω τα Android ολο κολλήματα και επανεκκίνησης και η μπαταρία με φουλ χαμηλή φωτεινότητα μεσα σε 30.λεπτα ηταν στο 30% και εσβηνε. Ο λογος που το κράτησα σχεδον 5 χρονια ειναι καθαρα το οικονομικό..πλεον ομως ειναι ανάγκη να το αλλαξω λογο καθημερινότητας.. Είχα ξανά πει πως δεν θα πάρω samsung ποτέ ξανά (μετά το galaxy s3) Απ το S7 και μετά έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, άρχισα να κολλάω πάλι αλλά δεν το πήρα, προτίμησα ένα nexus 5x με 230 ευρώ για τότε που δεν μου περισσευαν. Έχω το S9 απ τον Ιούλιο και είμαι ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ευχαριστημένος και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Ειδικά τώρα με το One UI, δεν ξέρω αν θα φύγω από Samsung Αν πας και το δεις σε καποιο κατάστημα και το δουλέψεις, να έχεις στο νου σου, πως με το One UI, θα είναι 10 φορές γρηγορότερο (και βάλε) στα πάντα. Καλύτερο και πιο εύκολο μενού για να βρίσκεις τα πάντα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, επίσης πανέμορφο UI (όλοι κοιτάμε εμφάνιση ) Καλύτερη διαχείριση της ram. Μπαταρία ίδια μέχρι στιγμής όπως με την Oreo. Είναι η πρώτη beta version, φαντάσου την final stable. Μπορείς να τα τεστάρεις όλα αυτά που σου λέω στο YouTube. Έχουν ανεβει δεκαδες βιντεάκια. ΔΕΝ υπάρχει lag. ΔΕΝ υπάρχουν random restarts Η μπαταρία του θα σε βγάζει μια μέρα, βέβαια παίζει ρόλο και την χρήση, έτσι; Αν μου έχεις σκατά σήμα και 100% φωτεινότητα, μην περιμένεις να περνάει τις 4 ώρες sot. (screen of time)
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε https://spaceboy.io/ η λύση για το απόλυτο τζάμι σε s8 & s9. Δοκιμασμένο, απλά εξαιρετικό και με πολύ καλές προσφορές για κάποια θήκη. Είναι ίδια με την Whitestone μόνο που πληρώνεις τα μισά λεφτά. Υπάρχει για S8,S9,Note 9 https://plusmobi.net/phones-and-tablets/Screen Protector/T-MAX-screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-Tempered-Glass-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-DIAFANO-CLEAR-διαφανο-CURVED-Case -Friendly-S9-PLUS?sort=p.price&order=DESC Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει καμια συγκριση παιδια. Σε φωτογραφιες το galaxy ειναι επιπεδου iphone x/xs. Σε οθονη δεν χρειαζεται να σχολιασουμε κατι,η μερα με την νυχτα,και εχετε υποψη σας οτι το μεγαλυτερο μερος μας το περναμε μπροστα απο μια οθονη. Για ηχο και εκει προβαδισμα το galaxy οπως και για δεικτη sar και notification led αλλα και ταχυφορτιστη μεσα στο κουτι. Βασικα ακομα και στην τιμη ειναι καλυτερο το galaxy μιας και ειναι κοντα 90-100ευρω φθηνοτερο. Τα εχουμε πει απειρες φορες και πραγματικα απορω ωρες ωρες γιατι ανοιγονται τετοια θεματα. Το Iphone 8 plus το διαλεγεις αποκλειστικα και μονο αν θες Ios,αλλιως δεν εχει τιποτα αλλο καλυτερο απο κινητα τυπου S9+(ουτε καν την τιμη). Το S9+ συγκρινεται μονο με τα καινουργια XS/XS max.
Panos.t Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ όλους!! και μετα απο ψάξιμο θα καταλήξω στο s9 plus!
Koukoz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα κάτι τελείως διαφορετικό, πιστεύω ότι με το one plus 6t στα 580 8/128 νομίζω ότι θα κάνεις άνετα την δουλειά σου για 3 χρονάκια μέσα στο νερό. Κάμερα οθόνη πολύ καλά και μπαταρία από τις καλύτερες εκεί έξω. Άσε που είναι ένα πραγματικά γρήγορο τηλέφωνο. Πριν επιλέξεις ένα από τα 2 "παλιά" τηλέφωνα δες το Op6t 14 ώρες πριν, Panos.t είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 680€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):instagram,messenger,youtube και καποια παιχνιδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν εχω θεμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;- 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; δεν εχω θεμα αν και εχω ενδοιασμούς που θα αναφέρω παρακάτω.. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Καλησπέρα καταρχήν τωρα τα Χριστούγεννα θελω να αγορασω ενα καλο κινητο μιας και τον προηγούμενο μου lg g4 που το εχω σχεδον 5 χρονια τα εχει παιξει(ασχετα που ειχε θεματα εξαρχής). Ειμαι ανάμεσα στο s9 plus και στο iphone 8 plus και επειδή με ενδιαφέρουν πολυ οι καμερες(μπρος-πισω) θα πήγαινα στο σ9 αλλα φοβάμαι μην αρχίσει τα κολλήματα σε βαθος χρόνου ενω στα iphone ξερω ειναι σκυλια...οποιος ξέρει ας βοηθήσει!
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Koukoz είπε Εγώ πάλι θα σου πρότεινα κάτι τελείως διαφορετικό, πιστεύω ότι με το one plus 6t στα 580 8/128 νομίζω ότι θα κάνεις άνετα την δουλειά σου για 3 χρονάκια μέσα στο νερό. Κάμερα οθόνη πολύ καλά και μπαταρία από τις καλύτερες εκεί έξω. Άσε που είναι ένα πραγματικά γρήγορο τηλέφωνο. Πριν επιλέξεις ένα από τα 2 "παλιά" τηλέφωνα δες το Op6t Το έχω ξαναπεί ότι το 1+6Τ δεν αξίζει. Στο μόνο θετικό που έχει είναι η μεγαλύτερη μπαταρία. Η OnePlus έχει κάνει αρκετά φάουλ σε αυτό το τηλέφωνο. Καλύτερο είναι το 1+6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα