Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.com/HP-Wireless-Elite-Keyboard-v2-x/dp/B005HNHRA6 Με τα δικα μου δεδομενα είναι ΤΟ πληκτρολογιο . Μαλακα πληκτρα αθόρυβα με αισθηση πληκτρολογιου φορητου υπολογιστη. Υπαρχει περιπτωση να το βρω στην ελληνικη αγορα ? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
procostas1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 πριν κανα 2μηνο δεν είχες πάρει ένα lenovo????
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι καλα θυμασαι και με αυτο γραφω αλλα καμμια σχεση ...Εχει γινει πολυ σκληρο .Το HP το ειχα πολυ καιρο αλλα ολα καποτε φθειροντε. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
procostas1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 είχα κρατήσει το link για μελλοντική αγορά μιας και εγώ είμαι fan των μαλακών πλήκτρων τύπου φορητού, και έλεγα αν αλλάξω να πάω σε αυτό....... να το διαγράψω ε!!!!😃
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, procostas1 είπε είχα κρατήσει το link για μελλοντική αγορά μιας και εγώ είμαι fan των μαλακών πλήκτρων τύπου φορητού, και έλεγα αν αλλάξω να πάω σε αυτό....... να το διαγράψω ε!!!!😃 Ναι ...Καμμια σχεση με το HP. Αν βρεις κατι καλο μου λες.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα