Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Στα τροχαια χωρις τραυματισμο δεν παει η Τροχαια αλλα η Αμμεση Δραση συνηθως.

Απλα καταγαρφει τι ειδε και τι της ειπαν οι εμλεκομενοι και κραταει τα στοιχεια τους.

Συνήθως στις μικρές υλικές ζημίες γράφει η ΑΔ ,τα σοβαρά τροχαία με ή χωρίς δηλωμένο ή εμφανή τραυματισμό γράφει το Τ Ο Τ Α !

Επεξ/σία από adsl2+
  • Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Συνήθως στις μικρές υλικές ζημίες γράφει η ΑΔ ,τα σοβαρά τροχαία με ή χωρίς δηλωμένο ή εμφανή τραυματισμό γράφει το Τ Ο Τ Α !

Μία φορά στα 30 χρόνια έχει έρθει το ΤΟΤΑ επειδή μηχανάκι γλίστρησε και έπεσε πάνω μου. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μία φορά στα 30 χρόνια έχει έρθει το ΤΟΤΑ επειδή μηχανάκι γλίστρησε και έπεσε πάνω μου. 

υπέθεσαν τραυματισμό γιαυτό ήρθε το ΤΟΤΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

υπέθεσαν τραυματισμό γιαυτό ήρθε το ΤΟΤΑ

Υπηρχε μικρος τραυματισμος και ειχα φωναξει και το 166 

Το ειχα αναφερει οταν καλεσα το 100

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aggelos255 είπε

Μικρός η μεγάλος θα πρέπει να γίνει δικογραφία. 

Τιποτα δεν εγινε ..Πηγε για πρωτες βοηθειες αν θυμαμαι καλα και μια μερα νοσηλεια .Μου πληρωσε απο την τσεπη του την ζημια που μου εκανε .Το ..τραγικο μετα απο 2-3 χρονια το ΙΚΑ μου ζηταγε λεφτα για τα νοσηλεια του .Φυσικα δεν εδωσα μια .

Στη Λ. Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια ήταν στο απέναντι ρεύμα γλίστρησε το μηχανάκι και έπεσε πάνω μου 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Που να γράφεις τώρα , δικογραφεία,  αυτοψία ,σχέδιο, ιατροδικαστικη  διαβιβαστικό, χωρίς ασφάλεια , κράνος το μηχανάκι , ίσως ούτε υλικές δεν έγγραψαν 

Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 7:38 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Το ..τραγικο μετα απο 2-3 χρονια το ΙΚΑ μου ζηταγε λεφτα για τα νοσηλεια του .Φυσικα δεν εδωσα μια .

Το ΙΚΑ με ποια λογική ζητούσε από εσένα λεφτά για τα νοσήλειά του; Πού σε ήξερε εσένα, καταρχάς...;

Δημοσ.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί  ρωτούν πως έγινε ο τραυματισμός ,εργατικό; ,τροχαίο; ή τυχαία έπεσες και χτύπησες αν οι οδηγοί τα βρήκαν μεταξύ τους! το ΙΚΑ  ενημερώνεται για τις συνθήκες που πως έγινε αν δηλωθεί εργατικό για να αποζημιωθεί ο ασθενής !  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtzgr είπε

Το ΙΚΑ με ποια λογική ζητούσε από εσένα λεφτά για τα νοσήλειά του; Πού σε ήξερε εσένα, καταρχάς...;

Ειχαμε ανταλλαξει στοιχεια με τον αλλο .Δεν ξερω με ποια λογικη μου ζηταγε λεφτα .Φυσικα δεν πηρε μια ουτε με ξαναενοχλησε. Μου ειχε στειλει χαρτι με υπαλληλο του να παρουσιαστω στο ΙΚΑ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...