zeke Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Απο τα καλυτερα mods που εχω παιξει για Diablo 2, με φοβερο ενεργο community, discord, trading, ladder resets χωρις τα εκνευριστικα bots της bli$$ard. Πραγματικα η καλυτερη εμπειρια σε Diablo 2 μετα απο τοσα χρονια, καθως δινει μια φρεσκαδα και αρκετες αλλαγες/qol/end game dungeons που ειναι ουσιαστικες, οχι extreme σαν αλλα mods, και οχι αυτος ο χαμος που γινοταν με τα builds στο LoD. Ειναι free, απλα χρειαζεται το D2 + LoD απο Battle net. Μετα install το PoD launcher και ειναι ετοιμο καθως τρεχει απο εκει. Εδω οι διαφορες απο D2: Spoiler Αξιζει μια δοκιμη: https://pathofdiablo.com/ 1
Aruil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μη μου το κάνεις αυτό, ψήθηκα να το ξαναπαίξω 1
suffocater Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Aruil είπε Μη μου το κάνεις αυτό, ψήθηκα να το ξαναπαίξω ΑΥΤΟ.
Balantakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει και το MedianXL παιδια...https://www.median-xl.com/ και σε λιγες μερες θα ανακοινωθει και μεγαλο update.
zeke Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Το Median XL εχει ξεφυγει απο το core game του D2 με extreme mods/skills (που αναθεμα αν δουλευουν τα μισα), max level 120, skill tree-uber skills-sacred sets,,,,,τελειως διαφορετικο game απο το D2. Tο PoD, εχει παντρεψει καποια πολυ καλα στοιχεια απο το Path of Exile, και εχουν fixxarei/προσθεσει skills τα οποια δεν δουλευαν για build στο LoD παλιοτερα. Ουσιαστικα με λιγα λογια ειναι πιο playable-build enabling απ'οτι ηταν το LoD. Και τελος εχει παρα πολυ καλο community οπως ανεφερα παραπανω, και το καλυτερο κατ'εμε οι "λιγοι και καλοι-niche" που κρατανε το core game οπως πρεπει να ειναι. Νομιζω ο λογος που το εφτιαξε το mod αυτο ο greendude απο το PoE, ειναι οτι εχει ξεφυγει απο τη βασικη ιδεολογια που ειχε το PoE στις αρχες. Κατι στο οποιο συμφωνω απολυτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα