saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε Από τα δείγματα που είδα του Nokia 8, θα διαφωνήσω. Στα χαρτιά το ultra έχει πιο φωτεινό φακό και αν δεις και δείγματα φαίνεται. Το Nokia 8 δεν έχει κάμερα που μπορεί να σταθεί απέναντι στα αντίστοιχα της κατηγορίας του. Κοίτα το Nokia 8 το έχει χαντακώσει η εφαρμογή τις κάμερας. Ναι ξέρω το διάφραγμα του Nokia είναι f/2.0 ενώ του ultra f/1.8 ,αλλά το Nokia έχει αισθητήρα Carl Zeiss(όσοι ασχολούνται ξέρουν). Αν μου έλεγες για το Nokia 7 plus είναι σαφώς καλύτερο από το Nokia 8 ,αλλά δυστυχώς είναι και ακριβό. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Pseudonumo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κοίτα το Nokia 8 το έχει χαντακώσει η εφαρμογή τις κάμερας. Ναι ξέρω το διάφραγμα του Nokia είναι f/2.0 ενώ του ultra f/1.8 ,αλλά το Nokia έχει αισθητήρα Garl Zeiss(όσοι ασχολούνται ξέρουν). Αν μου έλεγες για το Nokia 7 plus είναι σαφώς καλύτερο από το Nokia 8 ,αλλά δυστυχώς είναι και ακριβό. Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έχω βρει τί αισθητήρα φοράει, ίσως φταίει αυτό, και η εφαρμογή μαζί. Πάντως, δες δείγματα και ιδιαίτερα σε βραδινές που ωθείται η κάμερα να κάνει το καλύτερο που μπορεί, οι διαφορές είναι εμφανείς στα δικά μου μάτια.
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε τέτοιες τιμές(200€) δεν βλέπεις βραδυνές. Εγώ ποτέ δεν πολύ ασχολήθηκα με τις κάμερες στα κινητά. Αυτός που θέλει κάμερα παίρνει DSLR και τέλος. Δεν αντιλέγω σίγουρα κάποια ποιο ελαφριά αίσθηση θα υπάρχει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Pseudonumo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2018 στις 11:57 ΠΜ, saruman123 είπε Σε τέτοιες τιμές(200€) δεν βλέπεις βραδυνές. Εγώ ποτέ δεν πολύ ασχολήθηκα με τις κάμερες στα κινητά. Αυτός που θέλει κάμερα παίρνει DSLR και τέλος. Δεν αντιλέγω σίγουρα κάποια ποιο ελαφριά αίσθηση θα υπάρχει. Πράγματι , απλώς δεν είναι πάντα βολικό να έχεις μαζί μια φωτογραφικη μηχανή, ακόμα και compact, δε το συζητώ για dslr. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το τέλειο αποτέλεσμα, αλλα μου αρέσει να απαθανατιζω τη στιγμή που πολλές φορές δεν έχω πάρα μερικά δευτερόλεπτα. Οπότε, ένα κινητό που το έχεις πάντα μαζί βολεύει. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo 1
kp1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Pseudonumo είπε Πράγματι , απλώς δεν είναι πάντα βολικό να έχεις μαζί μια φωτογραφικη μηχανή, ακόμα και compact, δε το συζητώ για dslr. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το τέλειο αποτέλεσμα, αλλα μου αρέσει να απαθανατιζω τη στιγμή που πολλές φορές δεν έχω πάρα μερικά δευτερόλεπτα. Οπότε, ένα κινητό που το έχεις πάντα μαζί βολεύει. Θα συμφωνησω απολυταα μαζι σου...Μια dslr με 300 ευρω βγαζει μακραν καλυτερο αποτελεσμα και απο p20 pro (καλυτερη καμερα στον κοσμο) αλλα δεν βολευει να εχεις στην βολτα μια dslr μαζι σου...Για ταξιδια ναι που και παλι αν εισαι βραδυ για ποτο στην κοστα ρικα θα κουβαλας dslr λιγο δυσκολο...!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα