Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια σκεφτεται η κοπελα μου να παρει κινητο!Ποιο πριν ειχε xiaomi redmi 5a και ηταν κομπλε εκτος απο θεμα μπαταριας...δεν ειναι απαιτητικη τα κραταει καιρο τα κινητα της!!Το εχω ψαξει λιγο δεν δινει πανω απο 200€(μαξ) και μιλαμε για αγορα απο ελλαδα με χατακτηριστικα xiaomi redmi note 5 4/64 με NFC ΚΑΙ τα βασικα μας οσο καλυτερη καμερα αναλυση οθονης και μπαταρια ΤΟΥΜΠΑΝΟ φυσικα με NFC+οθονη 5,5-6+ ιντσες...!!Αυτα ειναι τα βασικα που θελουμε!Ευχαριστω!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλησπερα παιδια σκεφτεται η κοπελα μου να παρει κινητο!Ποιο πριν ειχε xiaomi redmi 5a και ηταν κομπλε εκτος απο θεμα μπαταριας...δεν ειναι απαιτητικη τα κραταει καιρο τα κινητα της!!Το εχω ψαξει λιγο δεν δινει πανω απο 180€(μαξ) και μιλαμε για αγορα απο ελλαδα με χατακτηριστικα xiaomi redmi note 5 4/64 με NFC ΚΑΙ τα βασικα μας οσο καλυτερη καμερα αναλυση οθονης και μπαταρια καλη γινεται!!Αυτα ειναι τα βασικα που θελουμε!Ευχαριστω!!

Θα πρέπει να πας σε κατώτερη συσκευή. Το ίδιο καλή και ποιοτική με NFC σε αυτά τα χρήματα δε θα βρεις, αλλιώς αυτό θα έπαιρναν όλοι. Μεταχειρισμένα μετά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pseudonumo είπε

Θα πρέπει να πας σε κατώτερη συσκευή. Το ίδιο καλή και ποιοτική με NFC σε αυτά τα χρήματα δε θα βρεις, αλλιώς αυτό θα έπαιρναν όλοι. Μεταχειρισμένα μετά.

Αν παω στα 200 ταβανι παιζει κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HTC U Ultra στα 240 η πιο φθηνή επιλογή σου. Καλύτερο του redmi note 5 βέβαια(εκτός μπαταρίας) και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Σίγουρα πας για κατώτερο,ΑΛΛΑ εγώ θα σου προτείνω το Motorola Moto X4.

Τα θετικά του είναι ότι έχει Pure Android.

Έχει πάρει Android 9(pie).

Είναι αδιάβροχο (ΙΡ68)με την ανώτερη πιστοποίηση.

Έχει Gorlla Glass 3.

Το NFC που θες.

Καλύτερη ανάλυση στην μπροστινή κάμερα.

Turbocharge για την μπαταρία.

Και το σημαντικότερο έχει εγγύηση 2 χρόνια επίσημης αντιπροσωπείας.

800ρα , ράδιο,Type-C κλπ εννοείται ότι έχει.

23 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

HTC U Ultra στα 240 η πιο φθηνή επιλογή σου. Καλύτερο του redmi note 5 βέβαια(εκτός μπαταρίας) και κυρίως πολύ καλύτερη κάμερα.

Καλό το συγκεκριμένο αλλά στην εγγύηση και το service πάει έξω (νομίζω Ιταλία).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σίγουρα πας για κατώτερο,ΑΛΛΑ εγώ θα σου προτείνω το Motorola Moto X4.

Τα θετικά του είναι ότι έχει Pure Android.

Έχει πάρει Android 9(pie).

Είναι αδιάβροχο (ΙΡ68)με την ανώτερη πιστοποίηση.

Έχει Gorlla Glass 3.

Το NFC που θες.

Καλύτερη ανάλυση στην μπροστινή κάμερα.

Turbocharge για την μπαταρία.

Και το σημαντικότερο έχει εγγύηση 2 χρόνια επίσημης αντιπροσωπείας.

800ρα , ράδιο,Type-C κλπ εννοείται ότι έχει.

Καλη σκεψη saruman που παντα βοηθας αλλα με προβληματιζει η 3 ραμ..θα την βγαλει 3 χρονακια ή μπα.. η 2 ετη εγγυηση οντως καλη!Κοιταγα αυτο τι λες?

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Motorola-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

28 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Ποιο ακριβο απο τα λεφτα  που θελει να δωσει και δν εχει καλη μπαταρια που την χρειαζεται και παει εξωτερικο για εγγυηση...!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλη σκεψη saruman που παντα βοηθας αλλα με προβληματιζει η 3 ραμ..θα την βγαλει 3 χρονακια ή μπα.. η 2 ετη εγγυηση οντως καλη!Κοιταγα αυτο τι λες?

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Motorola-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

Ποιο ακριβο απο τα λεφτα  που θελει να δωσει και δν εχει καλη μπαταρια που την χρειαζεται και παει εξωτερικο για εγγυηση...!

Καλύτερο αυτό που σου είπα.

Εξάλλου τα 3gb θα είναι βούτυρο με το Pure android.

Το G5 plus ούτε αδιάβροχο είναι,ούτε Pure Android έχει(νομίζω στην 8.1 είναι),ούτε καλύτερη κάμερα εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν μπορεί να πάει από τα 200 στα 240 όμως είναι η μέρα με τη νύχτα με τα υπόλοιπα...Το μαγαζί θα ασχοληθεί με την εγγύηση, δε νομίζω ότι είναι λόγος να ακυρώνουμε τόσο καλές συσκευές.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Αν μπορεί να πάει από τα 200 στα 240 όμως είναι η μέρα με τη νύχτα με τα υπόλοιπα...Το μαγαζί θα ασχοληθεί με την εγγύηση, δε νομίζω ότι είναι λόγος να ακυρώνουμε τόσο καλές συσκευές.

Δεν το πάει το μαγαζί εδώ είναι το πρόβλημα.

Το πάει Arvato ,αν σου λέει κάτι και μετά το στέλνουν αυτοί.

Εξάλλου το λέει ξεκάθαρα όχι πάνω από 200€.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Δεν το πάει το μαγαζί εδώ είναι το πρόβλημα.

Το πάει Arvasto ,αν σου λέει κάτι και μετά το στέλνουν αυτοί.

Ναι αυτό εννοώ, το δίνεις στο μαγαζί και πάει όπου πάει μετά. TS Solutions αν δεν κάνω λάθος πλέον και αν και έχω μπλέξει παλαιότερα με αυτούς, τελικά υπήρξε αίσιο τέλος λόγω Microsoft. Η Arvato ήταν απλώς "διαμεσολαβητής". Εξαρτάται, λοιπόν, και από την εταιρεία.

Για τη συσκευή, σίγουρο μεινονέκτημα το παλαιότερο android και η μέτρια αυτονομία, όμως δε μπορώ να μην επηρεαστώ από τις πολύ καλές κάμερες και επεξεργαστή για 40 ευρώ πάνω :P . Αφού δεν μπορεί να ανέβει φυσικά απόρρίπτεται, αλλά κουβέντα να γίνεται...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Ναι αυτό εννοώ, το δίνεις στο μαγαζί και πάει όπου πάει μετά. TS Solutions αν δεν κάνω λάθος πλέον και αν και έχω μπλέξει παλαιότερα με αυτούς, τελικά υπήρξε αίσιο τέλος λόγω Microsoft. Η Arvato ήταν απλώς "διαμεσολαβητής". Εξαρτάται, λοιπόν, και από την εταιρεία.

Για τη συσκευή, σίγουρο μεινονέκτημα το παλαιότερο android και η μέτρια αυτονομία, όμως δε μπορώ να μην επηρεαστώ από τις πολύ καλές κάμερες και επεξεργαστή για 40 ευρώ πάνω :P . Αφού δεν μπορεί να ανέβει φυσικά απόρρίπτεται, αλλά κουβέντα να γίνεται...!

Μερικά καταστήματα δεν το κάνουν αυτό.

Πρέπει εσύ να το πας στην Arvato(έχει τύχη και ξέρω).

Δεν λέω ότι είναι κακό κινητό αλλά έχει και αυτό τα θεματάκια του.

Ναι κουβέντα να γίνεται.

Σκέψου στο BF το Nokia 8 που είχε 199€.

Εγώ εκεί θα πήγαινα με σχέση του HTC(όχι και αυτό ότι δεν πάει έξω για service).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι κουβέντα να γίνεται.

Εγώ εκεί θα πήγαινα με σχέση του HTC(όχι και αυτό ότι δεν πάει έξω για service).

Πράγματι αυτό θα πρότεινα αν υπήρχε σε αυτή την τιμή. Βέβαια, το HTC έχει πάλι σαφώς ανώτερη κάμερα. Αν βγαίναν στα ίδια χρήματα μάλλον θα επέλεγα HTC λόγω αυτού, μιας και ο 835 δε χρειάζεται στο μέσο χρήστη.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι κουβέντα να γίνεται.

Υπάρχει ακόμα το Nokia 8 στα 199€??saruman +pseudonymο ευχαριστώ για τις γνώμες σας.. Θα της τα δείξω να τα δει μν γκρινιάζει μετά αν της αρέσουν ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Pseudonumo είπε

Πράγματι αυτό θα πρότεινα αν υπήρχε σε αυτή την τιμή. Βέβαια, το HTC έχει πάλι σαφώς ανώτερη κάμερα. Αν βγαίναν στα ίδια χρήματα μάλλον θα επέλεγα HTC λόγω αυτού, μιας και ο 835 δε χρειάζεται στο μέσο χρήστη.

Στην ουσία πάνω κάτω ίδια κάμερα έχουν.

7 ώρες πριν, kp1 είπε

Υπάρχει ακόμα το Nokia 8 στα 199€??saruman +pseudonymο ευχαριστώ για τις γνώμες σας.. Θα της τα δείξω να τα δει μν γκρινιάζει μετά αν της αρέσουν ευχαριστώ και πάλι :)

Όχι αυτό ηταν προσφορά του BF.

Τώρα έχει 299€ στον Γερμανό και 269€ σε Σκρουτζάδικο.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Στην ουσία πάνω κάτω ίδια κάμερα έχουν

Από τα δείγματα που είδα του Nokia 8, θα διαφωνήσω. Στα χαρτιά το ultra έχει πιο φωτεινό φακό και αν δεις και δείγματα φαίνεται. Το Nokia 8 δεν έχει κάμερα που μπορεί να σταθεί απέναντι στα αντίστοιχα της κατηγορίας του.

Επεξ/σία από Pseudonumo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...