Προς το περιεχόμενο

Xbox one x EUR 404,10 amazon fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pack Xbox One X Fallout 76 + 2nd controller + Fifa 19 + Forza Horizon 4 + code Gears of War 4

Τελική EUR 438,62 .... νμζ αξίζει  τι λέτε ?

https://www.amazon.fr/dp/B07KWBG47B/ref=sr_1_18?s=cyber-monday&psr=EY17&ie=UTF8&qid=1543268449&sr=1-18&keywords=xbox+one+x

Επεξ/σία από square1095
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι. Παρακολούθα το θρεντ.

edit: Τώρα είδα ότι είναι το X. Λάθος μου.
Πάντως το Fallout 76 είναι τραγικό.

Επεξ/σία από non-serviam
Δημοσ.

Γιατί όχι; Μια χαρά είναι η προσφορά.

425 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) με δύο χειριστήρια και 4 παιχνίδια...

Εδώ έβγαινε 429€ με ένα παιχνίδι και ένα χειριστήριο και αν έπαιρνες το -20% έβγαινε στα 343€

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, non-serviam είπε

Πάντως το βλέπω στα EUR 527,97. Έληξε;

Βεβαιως και εληξε, ηταν απο τις τελευταιες προσφορες του cyber monday.

Σε Αγγλικο και Γερμανικο θα συνεχισουν "αναμνηστικα" ολη την cyber week να τρεχουν λιγα flash deals για προκαθορισμενη λιγη ωρα και στοκ ανα deal.

Δημοσ.

Οχι δεν αξίζει. Gears και forza ειναι στο game pass ( 55 ευρω το χρονο στο cdkeys ) το fall out για πεταμα. Μονο για το δευτερο controller και το fifa αν ενδιαφέρεσαι για fifa φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ περίμενα κανένα καλό Bundle αυτή την εποχή.

Βλέπω αρχές της εβδομάδας αυτό με το Battlefield από το Γερμανό με επιστροφή στα 340€, λέω όπα εδώ είμαστε αλλά ας περιμένω μέχρι την παρασκευή να δω τι θα παίξει.

Παρασκευή είχε εξαντληθεί, λέω δε βαριέσαι το έχει και το ελβετικό Strore της Microsoft 25 ευρώ πιο ακριβό, αλλά ας περιμένω μέχρι την Cyber Monday να δω τι θα παίξει..

Τελικά εξαντλήθηκε και από εκέι και τώρα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να  δω τι θα παίξει....

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εγώ περίμενα κανένα καλό Bundle αυτή την εποχή.

Βλέπω αρχές της εβδομάδας αυτό με το Battlefield από το Γερμανό με επιστροφή στα 340€, λέω όπα εδώ είμαστε αλλά ας περιμένω μέχρι την παρασκευή να δω τι θα παίξει.

Παρασκευή είχε εξαντληθεί, λέω δε βαριέσαι το έχει και το ελβετικό Strore της Microsoft 25 ευρώ πιο ακριβό, αλλά ας περιμένω μέχρι την Cyber Monday να δω τι θα παίξει..

Τελικά εξαντλήθηκε και από εκέι και τώρα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να  δω τι θα παίξει....

Περιμένεις και μπαμ εξαντλήθηκαν και τα Χριστούγεννα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, efo355 είπε

Οχι δεν αξίζει. Gears και forza ειναι στο game pass ( 55 ευρω το χρονο στο cdkeys ) το fall out για πεταμα. Μονο για το δευτερο controller και το fifa αν ενδιαφέρεσαι για fifa φυσικα.

Αν και στην αρχή το αγόρασα, τελικά έριξα άκυρο μετά από μισή ώρα. :P

Μου είπε και ένας φίλος αυτό με το game pass. Εν το μεταξύ το σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω το X ή το S. Η τηλεόραση είναι 1080p.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Camal είπε

Αν και στην αρχή το αγόρασα, τελικά έριξα άκυρο μετά από μισή ώρα. :P

Μου είπε και ένας φίλος αυτό με το game pass. Εν το μεταξύ το σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω το X ή το S. Η τηλεόραση είναι 1080p.

Εγώ πήρα το one x με battlefield από Γερμανό δευτερα πρωί γιατί θεώρησα ότι δεν θα παίξει πουθενά καλύτερα σε συνδυασμό με το 20% επιστροφή ( και έτσι εγινε).

Από cdkeys https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/12-month-xbox-game-pass-xbox-one-cd-key και δουλεύει κομπλέ ο κωδικός, χθες τον έβαλα.

Για εμένα αν μπορείς να πάρεις το x πάρτο αν όχι σε 1080p μια χαρά θα είσαι με το s

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έκανε price match o Γερμανός στο  xbox one x fallout (παίζει να έχει και κάτι εξτραδακια κάρτες κτλ). Μέχρι 28/2 έχει go4more επιστροφή. Βγαίνει γύρω στα 343 δεν νομίζω να έχει παίξει τόσο χαμηλά ποτέ και ας είναι κολομπαντλ. Και μάλιστα από Ελλάδα και αλυσίδα. Σημαντική λεπτομέρεια για το πολυσυζητημενο θέμα εγγύησης ο τζερμαν αναφέρει στα χαρακτηριστικά 2 έτη.

Αν θεωρείτε ότι θέλει ξεχωρο θέμα ας αναλάβει κάποιος δεν τα κατέχω. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Έκανε price match o Γερμανός στο  xbox one x fallout (παίζει να έχει και κάτι εξτραδακια κάρτες κτλ). Μέχρι 28/2 έχει go4more επιστροφή. Βγαίνει γύρω στα 343 δεν νομίζω να έχει παίξει τόσο χαμηλά ποτέ και ας είναι κολομπαντλ. Και μάλιστα από Ελλάδα και αλυσίδα. Σημαντική λεπτομέρεια για το πολυσυζητημενο θέμα εγγύησης ο τζερμαν αναφέρει στα χαρακτηριστικά 2 έτη.

Αν θεωρείτε ότι θέλει ξεχωρο θέμα ας αναλάβει κάποιος δεν τα κατέχω. 

Αυτή η επιστροφή είναι πονεμένο θέμα όμως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...